Video d. 17. oktober 2010

Som ‘traditionen’ foreskriver, er der her endnu en video. Ikke med ret mange blomster, men mere om det, vi går og sysler med lige nu. Håber, at I alligevel kigger med.

 

8 kommentarer:

 1. Hi Claus What a nice "lusthus" in your beautiful garden. A wonderful place to stay for a while.
  Beautiful autumnbouquet again in a previous post.
  Have a nice sunday.

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Igen tusind tak for et par skønne videoer fra "Paradiset" i Risskov. Ingen tvivl om, at alleen bliver flot til næste år. Og jeg kan lige forestille mig, hvis man næste sommer sætter sig i lysthuset og kigger ud på en ny, rund sø!!!!
  Og TANTE Jytte DueGRØN, jeg har hørt, man i Sverige lægger fåreuld ud på havegangene. Så kunne dine bekendte måske få lov at beholde hårpragten - nå-nej, det var måske for at undgå dræbersnegle?
  Og Karen, Claus's duer hører så afgjort ikke til samme race, som dem de har i byerne, for det er rigtig nok, de sviner forskrækkeligt. Nej han har nok dresseret dem (som med pudlerne i hans trylletid) til at flyve over i skoven og klatte.
  Juhu, nu skal vi nok kun sove 1 nat, inden pakken fra Klematis kommer!!!
  Kærlig hilsen fra Inga

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at du laver videoer med opbygningen af din have. Min egen have er under ombygning og det er dejligt med noget inspiration.
  Tak for tippet omkring de tynde bøgehække. Good idea.

  SvarSlet
 4. Den yndigste buket, de fantastiske duer og den smukkeste have i efterårets farver - og så det mest vidunderlige søndagsvejr. Hvad mere kan man ønske sig? Selv om haven kalder og diverse planter skal bringes i vinterhi, nu hvor nattefrosten er begyndt at bide, tillod jeg mig at holde fri fra arbejdet for i stedet at være tilskuer til en af efterårets jagter. Det så fantastisk ud med de smukke heste og deres rød/hvid/sortklædte ryttere forcere skov, strand og mark på Hindsgavl-halvøen.
  Til lykke med den nye bog. Jeg venter spændt på den næste.
  Det er spændende at følge med i det nye projekt med mere vand i haven.
  Venlig hilsen

  SvarSlet
 5. Ih hvor spændende med dit nye projekt...
  go' fornøjelse ;0)

  SvarSlet
 6. Spændende. Ja det er umuligt at forestille sig en færdig have. Du må godt ´lække´ firmanavnet på ham, der laver bassinet. Det kunne jo være.... Når alle andre projekter er færdige.

  SvarSlet
 7. Kære Hanne - værs'go: www.godefroy-decoration.nl

  SvarSlet
 8. Spændende er det og spændende bliver det at se, hvad der nu sker. Uanset hvad der bliver skrevet om "små" projekter, så lyder det nu ikke som et mindre projekt.

  Hanne, jeg tør vædde med at den nye vand-himstregims bliver lavet der, hvor Claus fik lavet de andre. Han har traditionen tro delt sine kilder med os på bloggen. Så nok http://www.godefroy-decoration.nl/ mon ikke?

  SvarSlet