Video d. 24. oktober 2010

Ja, så er der dugfriske levende billeder fra prisoverrækkelsen i København i dag.

Her får I motivationen fra Ivan Hyllested Pedersen, formand for Havekulturfonden, der forklarer, hvorfor jeg skulle have prisen. I morgen følger min tale her på bloggen.

 

14 kommentarer:

 1. Endnu engang rigtig meget tillykke, hvor er det bare dejligt for dig og super velfortjent.
  Nu kan du med ro i sindet lægge dig til hvil på dit "grønne øre".... sov godt :o)

  SvarSlet
 2. 1000 tak fordi vi måtte være med!
  Fornemt og helt og aldeles velfortjent ;-)
  Hilsner Birthe

  SvarSlet
 3. Kjære Claus.
  Hurra for deg!!!! Sov godt og drøm om ditt flotte virke!!!!!! Varme klemmer.

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med prisen og tak for at vi alle kunne være med - trods afstanden.
  Rigtig god arbejdslyst med det sidste til Mit Haveliv.

  Kærlig hilsen
  Inge

  SvarSlet
 5. Kære claus..

  Tillykke. Tillykke. I sandhed så velfortjent en hæder. Sidder med et smil og en lille tåre i øjet. Hvor er det dejligt for dig...!!!
  Stort knuss
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 6. Godmorgen Claus.
  Jeg kunne simpelthen ikke vente til efter arbejde for at se om der var en lille video fra overrækkelsen af den velfortjente pris.
  Tusind tak for at vi der desværre ikke kunne være til stede, alligevel måtte være med :-).

  Alt hvad der belv sagt er jo så ganske rigtigt.
  Endnu engang til lykke og god dag. Nyd den flotte skulptur og hædren.

  Anne B.

  SvarSlet
 7. hej Claus
  endnu engang tillykke med prisen ,desværre kunne jeg ikke deltage da jeg bor ude på vestkysten,men ville gerne have været der.
  Når jeg ser videoen får jeg gåsehud,for hvor er det bare rigtigt at DU får prisen ,jeg har aldrig nogen siden mødt et menneske der er så smittende som du.
  mange mange mange tak
  mange hyggelige blomster hilsner fra
  maj britt,højmark,vetkysten

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Tusinde gange tillykke med prisen, jeg kan kun sige at det er helt fortjent! -Blev da også helt rørt over den fine tale:-)
  Det er første gang jeg skriver herinde, men vil sige tusinde tak fordi du inspirerer mig så meget. Jeg kigger dagligt på din blog.

  Min kæreste og jeg er fornyligt flyttet ind i et ældre hus med en stor, stor bar have-kun græsplænen og 2 æbletræer pryder den.
  Nu står jeg imidlertid i den situation, at jeg har masser af ideer fra dig til bede, drivhuse og formklippede buske og pga. store udgifter til hus-kun relativt få penge at gøre godt med. -Men jeg har en lille bøn til dig når du engang får lidt tid; hvordan kan man for en relativ lille sum få haven til at bugne af liv-og fx hvilke klatreblomster vokser hurtigst?

  Igen tusinde gange tillykke med prisen, jeg kunne da ikke være mere enig!

  Kh Kristina

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Jeg siger dig bare tusind mange tak fordi du tog mit forslag op, og fik filmet overrækkelsen. Det er bare så skønt at se og høre de velfortjente, rosende ord, du fik med på vejen. Det var helt rørende.
  Spillede de så "Den gamle gartner" for dig?
  Jeg spiser Claus Dalby rugbrød morgen, middag og aften. De blev rigtig gode, kan du tro.
  Ønsker dig en rigtig god dag og held med at få lagt sidste hånd på værket "Mit haveliv".
  Kærlig hilsen Inga

  SvarSlet
 10. Kære Claus.Tillykke med din skulptur .Jeg er så glad på dine vegne.Du fortjener denne pris ,idet du gør andre glade og i godt humør med dine bøger og dine gode dagbøger .Mange solhilsner Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Sikken en dejlig vidio at vågne op til, hvor er jeg glad på dine vegne, ligesom Lena havde jeg en lille tåre i begge øjne, ønsker dig SÅ MEGET tillykke med hæderen, som vi jo alle ved er velfortjent, du er et af de mennesker der altid får smilet frem med din smittende interesse. Hvor er det bare dejligt tillykke tillykke.
  Slotsfruen

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Tillykke med den flotte og velfortjente pris.
  Og så passer statuetten tilmed smukt ind i din samling og passion for kunst.
  Jeg sidder her til formiddag med dagbogen
  “Mit haveår” Suk!.. hvor er den smuk,
  æstetisk og forførende...
  Vil gemme den til januar, men kan næsten ikke vente.
  Kærlig hilsen
  Pia

  SvarSlet
 13. @Kristina

  Jeg stod i samme situation som dig. En have uden en eneste blomst og kun su som indtægtskilde.

  Jeg har i dag fået en rigtig fin have under opbygning ved åbent at fortælle om mit "problem". Og det har betydet, at jeg har fået SÅ mange fine planter forærende af naboer, svigerforældre, mormors veninder, tidligere genboer mm. Det viste sig, at haveinteresse pr. definition er lig med et venligt sind, og hvis man spørger pænt, så er folk søde til at give stiklinger, løg, frø, aflagte blomster og træer væk. Jeg har fx arvet/fået tulipanløg, narcisser, vintergækker, juleroser, anemoner, lavendler, sommerfuglebuske, taks, skt. hans urt, hibiskus, grantræer, hasselnøddetræer, sukkertop, fløjlsblomster, pyntevalmuer, ærteblomster, mynte, ridderspore og meget mere forærende. Og hver gang en lille ny grøn top titter op tænker jeg på Sonja, Helle, Thorvald, Far, Vibeke m.fl. og smiler.

  God fornøjelse med din have..

  De bedste hilsner fra
  Maria Steffensen

  SvarSlet
 14. Kære Maria - fin, fin kommentar. Ja, jeg tror, at havefolk generelt er hyggelige mennesker, og vi er altid parat til at dele. Specielt med en 'new born gardener'

  SvarSlet