Video d. 3. oktober

Så er der atter en video fra haven.

 

7 kommentarer:

 1. Tak for endnu et fint kig ind i din have. Tagetes er ellers på min "ikke-på-vilkår" liste, men denne cremefarvede er helt yndig. Desværre tror jeg ikke, at den har samme effekt (?), når det kommer til at slå nematoder ihjel men pyt nu med det.

  Mht. dit indslag på P4 i dag må jeg sige at jeg grinede en del. Din fantasi og fortagsomhed har så sandelig aldrig fejlet noget. Og nu noget morsomt: Jeg har på fornemmelsen, at jeg har set dig optræde med dine hunde for nogle årtier siden. Til et af Pudelklubbens jubilæer. Var det mon 40 års jubilæum? Hvis det var dig, har vi udvekslet en lille snak den gang :) Hehehe. For mon der er andre der har optrådt med en flok pudler? Tror det næppe.

  Nu vil jeg gå ud og lægge nogle løg i jorden.

  SvarSlet
 2. For dælen da Claus, du har bare styr på det der med gult i haven. Har endnu ikke noget gult i min have men nu ved jeg da hvordan det skal gribes an hvis jeg en dag ser gult.
  Tak for det sveske
  hej fra Vibe

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at du slår (endnu) et slag for de gule blomster, og viser så mange skønheder. Jeg har noteret mig "Talerkensmækkeren", og håber at finde frø til forår. Hurra for de bleggule :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har også haft den cremefarvede tagetes i en krukke i år. Desværre kan sneglene lide den lige så godt, som jeg kan!! Så jeg vil ikke sige, at jeg har haft stor glæde af den.

  Kan man mon plante den sammen med noget som sneglene hader og i givet fald, så hvad??

  Har lige købt frø til den lysegule solsikke, som jeg jo blev helt betaget af. TAK for det tip...

  SvarSlet
 5. Kære Claus og I andre.
  Det har været en rigtigt god dag for mig.
  Jeg har været ude til Landbrugsmuseets æbledag
  og ud æbler drejede det sig om pileflet og
  andet kunsthåndværk i naturmaterialer;og så fik
  jeg også 3 positive småsamtaler med "tilfældige"
  mennesker. Da vi så kommer hjem er der en dejlig
  søndagsvideo!
  Noget særligt rart ved alt det er,at jeg føler,at glæden -ikke - vil gå væk.Nu vil jeg
  gøre mit for,atden skal blive: nemlig købe sart-
  gule frø og udvidde månestrålebestanden.Tænk,
  så flotte blade! Ulla h.

  SvarSlet
 6. Hei

  Kjekt å se at hagen din fremdeles er et vakkert skue. Her blåser og regner det kraftig. Så kraftig at det går ut over vekstene. Fordelen er at hasselnøttene blir blåst ned fra trærne og blir dermed lettere å plukke.

  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 7. hej Claus det er dejlige planter du har filmet og som sædvanelig er der liiiige en som jeg havde glemt at jeg ønskede mig - idag var det Månestråle:0) Jeg kendte kun navnet Tropaeulum for tallerkensmækker, men kan se at den også kaldes Nasturtium- er det mon det engelske navn? tagetes Creme Vanilla harjeg haft en del år i krukker, men i år plantede jeg dem også i bedene med samme resultat som Bente - de blev fuldstændig ædt af sneglene og det var ikke et kønt syn, men det er du heldigvis ikke plaget af kan jeg se:)

  SvarSlet