Vil I med på en rejse …

tilbage i tiden? Jeg ved, at I er mange, der har været ved at lægge forårsløg, og når ryggen begynder at sige stop og lænden ligeså, spørger I måske jer selv: ’hvor gør jeg dette?’ Jo, vi havenørder kender svaret: Når det bliver forår, så …

 

20090430_112604

 

I går aftes havde jeg brug for at blive ladet op ovenpå en meget lang skrivedag, og så gik jeg tilbage i arkivet og fandt en video fra den 15. maj i år. Jeg lænede mig tilbage og nød det, jeg så og ikke mindst hørte. Jeg må indrømme, at jeg var lige ved at knibe en tåre. Ikke så meget over mit eget værk, men over Lene Siels smukke fortolkning af et par af vore kendte sange. Hvis du har lyst, kan du gense/-høre klippet her.

 

20090430_111103

 

Trænger du til en hvilepause, kan du finde alle mine videoer i arkivet. Vælg blot knappen ’Video’ ude til højre nedenfor, tryk på den, vælg en video, læn dig tilbage og nyd.

 

20090519_162610

7 kommentarer:

 1. underskønt kære Claus. Jegglæder mig allerede til foråret. Og tillykke med din havepris fra Haveselskabet. Læste om det I deres nyhedsbrev :-)
  meget velfortjent!

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  Jeg er så glad for at jeg har fundet din haveblog og dermed også andre haveblogs - en ny verden for mig - nu bliver det meget nemmere at komme gennem den mørke tid, når jeg kan sidde og hygge mig med at se dine dejlige videoer hele vinteren. Godt at du også opfordrede til at flere skulle lave haveblogs i Danmark. Det fik mig ud af starthullet og det er rigtig sjovt at lave sin egen haveblog. Nu må jeg øve mig med kameraet hele vinteren, så jer er klar når foråret kommer.
  Hilsen
  Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 3. Detta kan man nock icke få för mycket av. Som man bäddar får man ligga finns det ett svenskt uttryck som heter. Och du Claus har bäddat meeeget gott. fullständigt ljuvligt. Ingen Köksträdgården eller Tyra's trädgård ibland dina länkar? Aj, aj, Claus du skulle hitta mej mycket lättare då ;-)
  Kram

  Tyra i KÖKTRÄDGÅRDEN

  SvarSlet
 4. Kæreste Tyra - jeg ved simpelthen ikke, hvad der er sket, for dine links skal da være i blogrollen, og det er de nu. Jeg beklager virkelig.

  Jeg kan kun anbefale alle at besøge dine blogs. De er skønne, og det var dig, der var med-inspirerende til, at jeg begyndte at blogge.

  SvarSlet
 5. Jamen hvor er de dejlige dine billeder - skal nok alligevel have fat i nogle af de lyse tulipaner til næste år.

  SvarSlet
 6. Noget af det bedste jeg ved, når jeg om aftenen har siddet her og arbejdet, er lige at kigge ind forbi din blog og nyde både billeder og ord.
  Tak for dejlige frikvarter!
  Mange hilsner fra Ulla i Kolding

  SvarSlet
 7. Ute skinner solen og høstfargene bugner. Bladene drysser rundt en som gull. Allikevel Claus er det godt å få en liten dash av vår. Inspirasjon trengs når fler hundre løk skal i bakken og kroppen verker etter 100. For en hageelsker bygger forventningene seg opp gjennom vinteren og den kraft naturen byr på når det endelig kommer igang er nesten uslåelig. Da ble jeg glad i dag også!

  SvarSlet