Det skrider fremad

Tidligere i dag lovede jeg, at jeg senere ville vise, hvordan det skrider går med haverummet foran mit lysthus.

 

 

20101118_092033

 

Det går fint, og som I ser herover, er stykket nu ved at være planet ud. Jeg regner med, at der går et par uger eller tre, før projektet er færdiggjort.

 

20101118_092059

 

Bassinet, der bliver smedet i 10 mm jern, er I gang, og de to tons jern, som skal bruges til dette, er bestilt. Det bliver et omfattende arbejde at få det på plads. Her er der bestilt en kran. Hvordan det så ud for en god uges tid siden, kan I se her.

8 kommentarer:

 1. Du godeste. 2 tons metal! Ser ud til at være nogle fine buer på bedene. Spændende. Glæder mig til at se det færdige resultat.

  Dine professionelle folk har nok styr på det rette og nødvendige materiel, men vil ikke undlade at pippe lidt om, at Hertz Materiel har nogle bitte små smarte kraner, som sagtens kan løfte 2 tons - og som er så små, at de kan komme ind af en dør. Det ville jo være ærgerligt at ødelægge mere af omgivelserne end nødvendigt.

  SvarSlet
 2. Det bliver virkelig flot og effektfuldt, en hel lille plads. Troede, det var et rektangulært rum, men det ser ud til, du laver buede bede?..
  Mon du har lagt planer for beplantning?
  Helle

  SvarSlet
 3. Det er super spændende at læse om dine mange projekter i haven.
  Har netop fået din nye bog, syntes super spændende, selvom jeg kun ha læst de første 10 sider. Men der er jo en vinter forude hvor jeg kan læse i den. Glæder mig til de næste bøger fra din hånd. og så tror jeg at opslagsbøger(faglitteratur) bliver de sidste der overgår til e-bog format. Hvem gider dog sidder og glo på smukke foto af roser og andre planter på en lille ipad? Jeg gider ikke. Romaner er en anden sag. De kan nok sagtens læses på en ipad:-)

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Jeg ved jo hvor glad du er for keramik, så jeg synes du skulle tage et smut forbi denne blog, hvor der er en reportage fra den nyåbnede Designer Zoo i Århus.

  Link: http://goaarhus.blogspot.com/2010/11/zoologisk-pa-badstuegade.html

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 5. Det er superflot at der bliver åbnet op så begge dine huse kommer mere til deres ret, du har jo stadig mange "tætte" gange i haven. jeg fik også din bog igår og den glæder mig til at læse i hele vinteren:0).

  SvarSlet
 6. Jeg følger spent med, dette ser ut til å bli gedigent og helt sikkert like vidunderlig som alt annet du gjør. Jeg kan levende forestille meg hvor mye du koser deg med ditt nye prosjekt, man får en egen glød og vil bare videre, videre :) God weekend, Claus!

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Du er virkelig den fødte blogger. Det er helt helt HELT utroligt med dig!

  Knus Marie Lærke

  SvarSlet
 8. Kors hvor du roder Claus - ha ha. Men jeg glæder mig lige som de andre her til at se det færdige resultat til næste år... det blir' sikkert smukt som alt andet i din have. Har selv været i haven i dag i sne og slud.. der er jo altid noget der kan klippe lidt ned. God weekend derude i havelandet.
  Anne Gine

  SvarSlet