Duer igen, igen

I dag fortæller jeg I ‘Smutvejen’ på P4 om mine duer. For jer, der ikke har hørt om dem tidligere, kan jeg fortælle, at I kan læse mere her.

 

20101105_101829 20101105_101813 20101105_101837

 

Jeg er lige på vej ud af døren til et helt fantastisk kunsthåndværkermarked, der begynder her i Århus i dag og fortsætter resten af weekenden. Jeg har fotografiapparatet med. Ovenstående billeder har en relation til dette. Dem kommer I til at høre mere om.

10 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Tag gerne nogle billeder af Marianne Toft (frkTofts.dk) lille "bod" :-)
  Du kan måske kende en vase...

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  det lyder som en god måde at starte dagen på, det bliver spændende at se billeder fra markedet.
  Jeg har besluttet, langt om længe, at gå igang med rugbrødsbageriets frnøjeligheder, og vil bruge din opskrift. Men, jeg er simpelthen blevet fuldkommen i tvivl om selve surdejen - der er både 'våde' og mere 'tykke' surdejsformer. Laver du selv din egen til dit brød, og vil du evt.bringe opskriften? Hvis du vil og får tid, så tusind tak!
  Det er jo lige netop en skøn årstid (også) til brødbagning, især rugbrød..
  Go' dag og høj blå solskinshimmel,
  Helle

  SvarSlet
 3. Hej Claus

  Ja, det kunsthåndværkermarked lyder rigtig spændende. Jeg skal også til det på søndag, og jeg glæder mig meget!
  God weekend.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 4. Dette høres spennende ut! Du piler hit og dit, du :) Den lyse blågrønne vasken passer perfekt inn i samlingen din vil jeg tro?

  SvarSlet
 5. åhhhh sikke smukke vaser. De er uimodståelige. Hvad hedder keramikeren? Gotta have....

  kh
  Eva i Greve

  SvarSlet
 6. Jamen altså, må da virkelig have været noget stresset i dag, er helt overbevist om at indslaget i "Smutvejen" handlede om at lave stenmels stier i haven??? ;-))

  SvarSlet
 7. Kære Lotte - ja, der er mange bolde i luften. Jeg har fået byttet rundt på indslagene, idet der forproduceres. Stenmelsstierne skrev jeg omsidste fredag. Beklager virkelig.

  SvarSlet
 8. Kære Helle - jeg foreslår, at du begynder med en færdig surdej, som kan købes i en helsekostbutik. Et glas surdej passer til en halv portion af min opskrift.

  For jer, der ikke kan finde ud af, hvad denne rugbrødssnak går ud på: I kan gå tilbage til d. 29. marts eller følge nedenstående link.

  http://www.clausdalby.dk/2010/03/rugbrd-giver-muskler.html

  Jeg er så ubeskeden at sige, at opskriften giver verdens bedste rugrbrød. Ved, at det er flere her på bloggen, der har prøvet opskriften. Hvad siger I?

  SvarSlet
 9. Kære Claus og Helle.
  Jeg bager jævnlig Claus rugbrød, men jeg undlader sukker og hvede. I stedet for hveden bruger jeg rugmel. Min version af Claus brød kan ses på min blog. Helle du vil ikke fortryde, at gå i gang med at bage brødet, for som Claus siger, er det verdens bedste brød. Og så er det til og med nemt og hurtigt at lave. Velbekommen.

  P.s. jeg har selv lavet den første sur dej af
  5 gr gær
  2 dl lunkent vand
  2 dl rugmel
  1 tsk salt.
  Lad surdejen stå et pr dageved stuetemperatur. Så er den klar.

  Mange hilsner og go' fornøjelse
  Madam Bæk

  SvarSlet
 10. Kære Claus,
  Smiler fra hjertet - Der er på få dage lige 'svunget pensel' omkring både keramik, mad, forfatterskab, fødsel, barsel osv, foruden det grundlæggende, haveliv med alle glæderne her - det er skønt med sådan en kreativ og ikke mindst livsbekræftende blog som din, ren drivkraft og inspiration - og tusind tak for dit svar!
  Det er en go' ide med helsekosten, det prøver jeg, såfremt min egen surdej går i vasken - sådan een har jeg nemlig kreeret idag, måtte prøve det af og igang.. Ellers er det rart at vide, der er 'nødhjælp' at hente. Sådan en 'grunddej' skulle være lidt af et kunststykke at skabe og holde i live.Jeg glæder mig til at prøve din opskrift af, der går jo lige en 4-5 dage, men så vil jeg fluks vende tilbage og fortælle, hvad vi synes om den herhjemme,god og meget interessant ser den ud! Der er ikke noget bedre en god mad, lavet med kærlig hånd fra bunden, og af gode råvarer..som med haven..det hele hænger jo sammen :-)

  kærligst, Helle.

  Ps. Tak, Madam Bæk, har netop set din kommentar, det var sødt af dig, vil kigge forbi , og overveje sukkeret. Jeg kom også youghurt i min surdej, ingen gær. et er spændende, det her.

  SvarSlet