En forløsning

Tænk en gang; nu står der et par paller nede ved vejen med min bog – ’Mit haveliv’. Resten er kørt til vort lager i Køge og en stor portion bliver leveret på BogForum i dag. Første oplag af bogen er på seks tusind eksemplarer.

 

claus20101111_090645

 

Det er skønt, at jeg nu er kommet så langt. Alle mine bøger er skrevet med stor kærlighed til havelivet, men jeg må sige, at jeg har lagt ekstra meget hjerteblod i dette projekt. Denne bog handler jo om – som jeg skriver i forordet - de seneste femten år af mit liv. De mest privilegerede.

 

claus20101111_094659 claus20101111_094730

 

Selv om jeg som forlægger gennem snart femogtyve år har været fødselshjælper på hen ved tre tusind bøger, er det hver gang en hel speciel følelse at stå med en færdig bog i hånden. Blade den igennem, stryge blidt hen over siderne. Det er ubeskriveligt.

 

claus20101111_094607

 

Det er fantastisk på denne måde at få sine tanker og billeder på tryk. Og jeg er jo i den heldige situation, at jeg har et forlag, som kan få bøgerne ud. I den sammenhæng nævner jeg også lige, at ’Mit haveliv’ er ude hos landets boghandlere midt i næste uge.

 

claus20101111_094632

 

Det har været ekstra hyggeligt at skrive denne gang, fordi I på bloggen har fulgt med i mit arbejde. I sender så mange søde og opmuntrende ord. For eksempel var der på et tidspunkt en af jer, der skrev: ’Shhhhh, Claus skriver’.

 

claus20101111_094645

 

Det varer ikke længe, før jeg ’kaster’ mig ud i bilen og kører til København. Jeg når lige at signere nogle af de RIGTIG mange bestillinger, der er indløbet siden i går aftes. Resten får jeg først signeret på tirsdag. Håber, at I har lidt tålmodighed.

 

Bøger, der ikke skal signeres, bliver sendt hurtigere.

 

Jeg behøver nok ikke at nævne det mere, men gør det alligevel. Fra i morgen fredag til og med søndag er jeg at træffe på BogForum på stand 89. Her bliver der mulighed for at købe bøger og kort til en fordelagtig messepris og få skrevet en hilsen.

8 kommentarer:

 1. Til lykke, ja der er ikke noget bedre end en ny bog i hænderne. Og så har du selv skrevet den! jeg må vist stille mig op i køen her på hjemmesiden til at få den.
  Håber at du får en god bogmesse og når ud til endnu flere nuværende og kommende havefans....
  kh Lone.g

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Tillykke med den MEGET flotte bog. Du kan godt være stolt af den, og man kan se, at du virkelig har lagt et stort arbejde i bogen, så smuk den er. Jeg har heldigvis fået bestilt bogen. Glæder mig bare til at modtage den og ikke mindst frøene. Dem er vi allesammen vilde med, at du ved det.

  Ja der må virkelig være gang i trykkeriet Klematis, ja i hele huset. I haven. Og simpelthen overalt hvor du opholder dig.
  Há en rigtig god dag til København.
  Mange hilsner

  Mette Marie

  SvarSlet
 3. Stort tillykke...:-)
  Jeg ved jeg får bogen i julegave.
  Det var det eneste jeg ønskede mig...:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Det er næsten som Jul, kan ikke vente med at købe bogen

  SvarSlet
 5. Kæmpe til lykke.
  Glæder mig vildt til at se den "live".

  God tur til København
  Karen

  SvarSlet
 6. Tillykke med bogen, Claus jeg glæder mig til at læse den:)

  SvarSlet
 7. Hjertelig tillykke, glæder mig til at se vidunderet :o)

  SvarSlet