En lille pause

_DSC2081

 

Pyha. Der er rigtig mange mennesker på BogForum, og jeg er helt ør i armen af at skrive hilsener i mine nye bøger. Det er utrolig skønt, at så mange kommer forbi for at hilse på og endda sige tak for bøger, blog og tv. Det er ganske rørende.

 

_DSC2079 _DSC2070

 

I morges var jeg på grønttorvet for at købe ind til buketter, og det blev til et par måneskinsgule af slagsen.

 

Herfra, hvor jeg sidder og skriver dette indlæg på bloggen, kan jeg se, at der er kø på standen. Så jeg må hellere skynde mig tilbage. I hører mere i morgen.

6 kommentarer:

 1. Glæder mig til at møde dig og se din nye bog i morgen lørdag på bogforum.
  Mange hilsner Olga Jensen

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Jeg har lige set den elektroniske udgave af din bog igennem, og hvor er den dog smuk! Jeg kan næsten ikke vente til jeg får et ægte eksemplar mellem hænderne, så jeg forstår godt, at du har masser af besøgende på BogForum:-)

  Kh. Line.

  SvarSlet
 3. Ih.. hvor ser det hyggeligt ud ;0)

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Dejligt at læse om sin succes, både her og ander steder. Øv jeg var København sidste weekend. Bare det havde været denne weekend :-)
  Selv om jeg ikke er så aktiv på siden så følger jeg skam med.
  Kh Hanne Josefsen

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Hvor ser det hyggeligt ud i bogstanden (heder det også det på dansk?) her i Sveriges land kommer din bog også ud - er bestilt! Jeg behöver snart en större bogreol - da jeg nu har alla dine böger. Hel og lykke med bogsalget, du må nok snart trykke nya!

  SvarSlet
 6. Ej, altså...
  Jeg stirrer vantro ned i din seneste bog, Claus, og erfarer pludseligt, at det er ANDEN gang, at jeg er blevet tryllebundet af dine evner! Hvor er det skægt, altså!
  Jeg er kun nået til side 8, da der går et lys op for mig - du er Claus Zimba! For mange år siden (28-30 år?), så jeg dig optræde på Samsø, og det gjorde så stort et indtryk, at jeg fluks købte dit tryllesæt, og derefter øvede mig i flere uger på dine skægge tricks! :-)
  Der er løbet en del vand i åen siden, og nu kan du så lære mig at trylle i haven i stedet... Stor respekt for din kunnen, Claus Dalby!

  Hilsen din mest trofaste fan, Mona. ;-)

  SvarSlet