En rigtig dejlig weekend

Det har været nogle rigtig dejlige dage i Forum, og som det fremgår af billederne her, var der hele tiden en rigtig hyggelig stemning.

 

_I5C0984

På billedet herover er jeg ved at lægge lidt nyt på bloggen, men det var der nu ikke meget tid til. Jeg lover, at det i dagene fremover igen vil komme til at handle om blomster.

 

_I5C1037

 

 

En af mine gode gamle veninder, Susanne Schat-Holm, en herlig altmuligkvinde – grafiker, fotograf, livsnyder og butiksindehaver – kom forbi og tog billederne. Hun har en både sød, sjov og skæv smag. Jeg kan kun anbefale jer at besøge hendes webshop – www.fruholm.dk

 

Jeg er stadig i København, men sætter nu kursen hjemover med en lille afstikker på Fyn.

3 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Hvor var det godt, at I havde en god weekend på bogmessen. Og hvor var det godt, at I havde travlt!

  Det er en underlig vente-position, man er i lige nu. Det sidste orange efterårs-fnug er næsten dalet til jorden, vinden river i kinderne, men Kong Vinter lader vente på sig. Nu må se...
  Selv burer jeg mig inde bag vinduerne, med studier til op over ørerne - har eksamen på fredag.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 2. Hej travle Claus

  Dejligt at høre at du trods lange og travle dage, hvor du har været PÅ i så mange timer, også selv har haft en god oplevelse på bogmessen. Det var i hvert fald en overmåde positiv oplevelse at få hilst på dig og dit søde personale. Jeg skal love for, at du deler ud! Jeg kunne sagtens have været blevet hængende meget længere :) Tak for det.

  Og nu til bogen......

  Træk bare vejret frit:)

  Jeg krøb i seng med en stor kande te og den hjembragte bog. Det er jo en ordentlig moppedreng, og igen i aften står den på tidlige dyner med bogen. Jeg vil vente lidt med en anmeldelse, men kan sige allerede nu, at billederne igen er helt fantastiske. Bogen virker også til at være fin blanding af en meget personlig beretning kombineret med gode råd og facts om havens vækster. En rigtig lækkerbidsken.

  Jeg glæder mig til tidlig sengetid.

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Ja så fik jeg købt bogen i dag, og har lige smukigget lidt i den.... og den er SUPER skøn. Jeg skal læse lidt i den i aften, når barnebarnet er kommet i seng... glæder mig.
  Anne Gine

  SvarSlet