Et forslag

Hvis I alligevel er ude for at nusse rundt i haven her i weekenden, har jeg et forslag:Prøv lige at tænke tilbage på foråret. Var der ikke nogle planter, der havde sået sig i så rigt mål, at det halve (eller en tiendedel) kunne være nok?

 

claus20101116_104754

 

Hvis det var tilfældet, har du vel husket at klippe frøstandene af disse særligt såvillige planter, ellers er det nu, det skal gøres.

 

 

claus20101116_110204

 

Jeg ved godt, at mange frøstande er smukke om vinteren, men her i haven er der alligevel planter, som får kappet hovederne, ellers vil deres afkom kvæle en del af det andet skønne i haven.

 

OBS. Jeg var rigtig glad for Madam Bæks rørende beretning, der blev bragt i går. Men har indtil nu forgæves siddet og ventet på, at flere gæstebloggere meldte sig. Er I klar derude?

3 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Kan man være en alternativ gæsteblogger?
  Jeg er nemlig kendt for at være ret så orkidé-tosset - og har lige fået et godt tilbud, som jeg gerne vil dele med alle dine læsere.
  Læs nærmere her: http://markno.blogspot.com/
  Jeg har kun kort tid til at beslutte mig - derfor skriver jeg lige her under kommentarer. Det går jo sikkert hurtigere end en mail.
  I denne mørke tid, må vi jo alle sammen varme os med de indendørs haver, ikke sandt?
  Håber, det har interesse - for jeg vil vildt gerne have en del af disse planter selv!:-)
  Knus fra Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Kender du det - ved første læsning tænker man "hvor vildt, min have kan måske komme på Claus' blog", men så går der kun to sekunder, hvorefter man tænker "Ej, den er da slet ikke flot nok til det. Det er ihvertfald sket for mig, så jeg tør simpelthen dårligt sende billederne afsted. For hvis du sætter dem på, er de i min verden dårligt nok værdige til at være i selskab med dine billeder og hvis de IKKE kommer på, er min have "vraget". Så derfor er der "ondt i maven". Så måske, når modet er fundet frem og tilløbet langt nok, såå.....

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 3. Hmmmm, pudsigt at der ikke er flere der melder sig. Jeg tænker umidelbart at der er to grunde: den ene er som Flora Danica skriver at det er svært at leve op til din tårnhøje standart og den anden er at det nu ikke er lige nu man allerhelst fotograferer sin have så hvis man ikke allerede har billeder klar så vil de flest enok hellere vente til der er mere liv i haven. Selv har jeg lige fået denne her fantastiske åhave (og mere levende vand kan man ikke drømme om), men det er jo ikke MIN have endnu og jeg kender den ikke engang godt nok til at begynde at lave om sådan som jeg altid ellers har gjort når jeg har fået ny havejord under neglene.

  Jeg håber der er mange flere der melder sig for jeg elsker at se hvor forskelligt man kan dyrke have.

  SvarSlet