Et halvstort projekt

Jeg er jo ’indrettet’ sådan, at jeg skal have nogle projekter. Sagen er den, at jeg er den fødte iværk- og igangsætter. Der skal ske noget. Jeg kan ikke bare sidde med hænderne i skødet! Så som tidligere nævnt har jeg nu bestemt, at der skal anlægges et rundt bassin foran lysthuset. Ikke så stort et projekt som sidste år med den nedsænkede have – The Sunken Garden – men alligevel bliver det en smule omfattende, fordi grunden skal udnivelleres.

 

20101109_101702

 

Herover kan I se, hvordan det nu ser ud, efter at anlægsgartnerne kom i morges. De er allerede i fuld gang.

 

20101109_101810

 

Bassinet skal være rundt og ligeså bredt som lysthuset. Centrum kommer til at ligge præcist midt for både lyst- og væksthuset, så nogle stier skal flyttes. Det bliver et spændende projekt, og I skal nok få liv til at følge med.

 

Jeg kan fortælle at bassinet kommer ned i jordhøjde med en bred kant af zink ligesom havens øvrige bassiner. Hvis I vil se, hvordan der så ud I sommer, kan I klikke her.

13 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på at dette kommer til at blive flot...:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej
  Det er en virkelig god idé - jeg kan se det for mig. Skal der väre fisk i "söen" eller er det et spejlbillede (fra skoven) du er ude efer? Projekt i haven skal man altid ha, store som små - that´s gardening!

  SvarSlet
 3. jeg kan se reflektionen af lysthuset for mig. Det må blive spektakulært. Jeg elsker vand som element i haven. Det giver noget ro, og får tankerne til at flyve. Det bliver drømmende skønt. Glæder mig til at se billeder af det til sommer her på bloggen ;)

  kh
  Eva fra Greve

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Jeg glæder mig til at følge med i dit nye projekt det ser som altid spændende og fantastisk ud.
  Held og lykke med det.
  Kh Helle

  SvarSlet
 5. Jeg kan kun tilslutte mig, sikke et smukt syn du/I vil få og sikke en spejling fra skovene og alt det andet smukke du har i haven.
  Jeg forestiller mig den skønne plads Kjeld Slot har i sine Ellipsehaver, med de to gamle sorte dækstole foran det lave "bassin".... total afslapning og afstresning. Det projekt glæder jeg mig til at følge.
  Kh Lone.g

  SvarSlet
 6. Hej Claus.
  Det bliver helt sikkert spændende at følge dit nyeste projekt. Jeg har det lidt som dig - altid igang med mindst et nyt projekt - om ikke andet så i tankerne.
  Her hos mig er det bare i langt mindre format, projekterne er nogen gange lang tid om at blive færdiggjort og der er rigtig lang vej endnu, inden min have er bare nogenlunde, som jeg ønsker det. Gælder desværre også de store linjer. Men det vil jeg altså forsøge at rette op på i næste sæson :-)
  KH. Sanne O.
  Som for øvrigt i går modtog frø fra Plants of Distinction. Tak for tipset!

  SvarSlet
 7. Det är fullständigt underbart med galna människor! Vad vore livet utan dem? Du är helt trädgårdstokig och det älskar jag. Det kommer att bli så vackert käre Claus.

  Ha det gott/Tyra

  Tyra’s Garden

  SvarSlet
 8. Hej Claus!
  Spændende.
  Hvorfor et rundt bassin?

  SvarSlet
 9. Det blir nog jättefint, hoppas att vi kan komma och titta på din underbara trädgård nästa år.
  Här har den första snön kommit, det är riktig julstämning :)
  mvh Ken

  SvarSlet
 10. Kære Elsebet - ingen fisk, kun spejl.

  Kære Lone - Kjeld har også inspireret mig.

  Kære Lene - hvorfor ikke?

  SvarSlet
 11. Hej Claus.
  Jeg synes, jeg har set et oversigtskort over din have her på siden på et tidspunkt. Er det korrekt?

  SvarSlet
 12. Kære Lene - du har ret, men det er allerede forlældet, nu hvor vi er gået i gang med dette projekt. Lægger et nyt og revideret kort på bloggen en af dagene.

  SvarSlet
 13. Kære Claus,
  det lyder fint - og det bliver spændende at se, hvordan du har tænkt dig størrelsesforholdene i det nuværende projekt.
  Måske kunne du lægge kortet i højre menu, så man kan kigge på det af og til og følge med i præcis, hvor du huserer i haven "lige nu" på bloggen? Det kræver selvfølgelig, at du skal rette det til ofte med den fart, du har på.. men, vel skal der ske noget!
  Rigtig god fornøjelse!

  Hilsen fra Vestsjælland

  SvarSlet