Et nyt tiltag

 

I går fik jeg en mail fra Madam Bæk, der havde et rigtigt fint forslag til et nyt tiltag her på bloggen. Efter at jeg for et par dage siden skrev, at det var lettere at være haveblogger om sommeren end om vinteren, kom hun med den idé, at jeg for afvekslingens skyld kunne invitere forskellige gæstebloggere til at skrive på min blog.

 

20101116_094617

 

Det var da en glimrende idé. Siden jeg begyndte at blogge, har jeg stort set uden afbrydelser lagt nyt på bloggen et par gange om dagen. Her kunne jeg så forestille mig, at et af disse indslag engang imellem var en gæstebloggers.

 

20101116_095308

 

Jeg lægger ud allerede nu, og I får et emne: Mail til mig og fortæl om jeres største og/eller mest markante haveoplevelse og send gerne et par billeder med. Så lægger jeg tekst og fotos på bloggen.

 

20101116_095129

 

Det ville være hyggeligt, om dette tiltag kunne gøre bloggen endnu mere spændende. Dette er en oplagt idé for jer andre havebloggere til at gøre opmærksom på jeres egen blog. Her må I reklamere ’uhæmmet’.

4 kommentarer:

 1. Åh, så skønne billeder. Mindst lige så fine som sommerbilleder. Spændende om nogen griber chancen for at gæsteblogge:)

  SvarSlet
 2. Super tiltag.
  Altid sjovt med andre bloggeres indput.

  Karen

  SvarSlet
 3. Kære Claus. Jeg synes det er et super godt forslag og jeg glæder mig til at se hvilke haver og ideer der bliver vist frem. Alligevel må jeg sige at jeg slet ikke kan forestille mig at din blog kunne blive kedelig. Jeg kommer i løbet af en uge, forbi flere hundre blogs og må sige at den glæde og dygtighed du blogger med ikke er uden sidestykke, men dog langt fra almindelig. Jeg er simpelthen så glad for din blog og for alt det du giver og du er en af de blogs jeg besøger allermest. Her om vinteren er der mindre at fotograferer men måske det bedre tid til at fortælle om havers struktur, om de stedsegrønne, om tossede måder at gøre ting på o.s.v. o.s.v. . De fleste der elsker have bruger jo vinteren på at drømme og planlægge og hvor bedre kan man dog hente inspiration end hos dig? Endnu engang tak fordi du orker.

  SvarSlet
 4. Hej Claus...
  Måske er det for sent at skrive, men jeg prøver og griber chancen. Min have er blevet til inden for 5 år og jeg har arbejdet meget og hårdt. Alle bede er gravet og tilplantet af mig. Haven er 3000kvm og ligger ned til Roskilde fjord. Haver er anderledes fordi alle mine bede har næsten de samme stauder bare i forskellige sammensætninger og farver. Jeg planter i mindre grupper men rigtig mange gange hvilket giver et udtryk som broderier, som væver sig ind og ud mellem hianden. Dvs. at jeg har ingen store grupper af samme stauder. Min store insparation er Tasha Tudor. Hendes stemninger om en svunden tid og mine barndomsminder - de er i mine blomsterbede. Anne Just's første havebog side 108 og den stemning billedet frembringer.Første gang jeg besøgte Haven i Hune stod Anne Just og hendes mand og tog i mod gæsterne og de havde kun åbent om søndagen.
  Nina Ewald har fotograferet min have et par gange, men det er først nu den er blevet rigtig interssant.
  Med venlig hilsen Pia Rasmussen

  SvarSlet