Fødslen er i gang

20101101_125444

 

Som jeg skrev tidligere har jeg i dag været til trykstart på ’Mit haveliv’. Det foregik på Specialtrykkeriet i Viborg. Og fødslen kom godt i gang.

 

 

20101101_130222

 

Det er altid en helt særlig oplevelse at se det skrevne komme ud på papir sammen med billederne.

 

20101101_125714

 

Det har været en meget lang – men hyggelig – proces at skrive denne bog. Aldrig har jeg lagt så meget hjerteblod i et bogprojekt som dette, og jeg håber, at I der anskaffer jer bogen, bliver glade.

 

Som nævnt et par gange tidligere bliver bogen præsenteret i BogForum fredag d. 12. november, hvor jeg selvfølgelig vil være der fra fredag til søndag, da Klematis har stand på messen. Håber, at nogle af jer får lyst til at kigge forbi?

 

På videoen nedenfor kan I se et par stemningsbilleder fra dagen i dag. I må undskylde, at det larmer noget. Men det gør det jo i et trykkeri!

 

22 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med fødselen...:-)

  Glæder mig til min julegave.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hvor jeg glæder mig, jeg har haft et gavekort til den liggende i flere måneder og jeg er sikker på at jeg bliver glad for den:O)
  Rigtig hjertelig tillykke med den!

  SvarSlet
 3. Hej Claus,

  Glæder mig som en vild og vanvittig til at kunne stikke næsen i bogen. Håber måske at komme forbi i Forum. Det må være en stor fornøjelse at se trykkemaskinerne drøne af sted efter lang tids arbejde (og måske hjerteblod).

  Til din information virker linket til video ikke. "Fjernet af brugeren" står der :(

  SvarSlet
 4. Gratulerer med ny bok på vei ut :)

  SvarSlet
 5. Ser frem til den nye bog - og gode inspirerende læsestunder :)

  SvarSlet
 6. Jeg tror der er nogen der er næsten lige så spændte som dig.....
  HER!

  Det er så spændende at se noget helt nyt blive til.
  Til lykke. Jeg håber fødslen bliver perfekt.

  Karen

  SvarSlet
 7. Hold op; Jeg fik næsten tårer i øjnene og gåsehud... Jeg har aldrig nogensinde skrevet og fået udgivet en bog - men det føltes næsten sådan at se din video, kære Claus! De bedste ønsker for dens videre færd.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Hej Claus,
  Tillykke-hilsen fra også fra mig.
  Billederne af opslagene ser mere end lovende ud -, og jeg glæder mig allerede til at blive inspireret til det kommende haveår.
  Skøn, skøn blog du har her, dejligt du lader os følge med :)
  Bedste hilsner
  Angela

  SvarSlet
 9. Endelig.... Glæder mig helt vildt... ;0)

  SvarSlet
 10. Tack för att vi fick föja med till tryckeriet!
  Alldeles nytt för mig och väldigt spännande.
  Och visst såg smakproven alldeles ljuvliga ut och ökade längtan efter denna bok ännu mer.
  Jag ser verkligen fram mot att få hålla den i mina händer, ögna genom den och njuta av fotona och sedan sätta mig ner i lugn och ro och långsamt, långsamt läsa allt vad du generöst delar med dig av.
  Tack!
  Eva

  SvarSlet
 11. Sjovt at se hvordan det foregår. Og tillykke.

  Jeg laver også havebøger, men er næppe en konkurrent, da min kun udkommer i ´et eksemplar.
  Jeg kan kun anbefale andre at lave fotobog over egen have. Produktet Cewe er nemt at bruge (Bilka, Føtex, 123-hjemmeside m.fl. bruger dette produkt).

  SvarSlet
 12. Tillykke!
  Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Hvornår kan den bestilles fra Klematis' hjemmeside?
  mvh Lotte

  SvarSlet
 13. hej Claus

  Det er da pragtfuldt at se ens drømme komme ned på papir. Tillykke igen, du har det sjoveste job på jorden. ;)

  kh
  Eva fra Greve

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Det ser spændende ud. Jeg skifter lige emne. Nu er der snart ikke lang tid til julemåneden. Jeg håber du vil vise os, hvordan du pynter f.eks. din dør/indgang til jul. Og måske din adventskrans. Det kunne være hyggeligt. Men det er bare et forslag :-)
  Hilsen Julie

  SvarSlet
 15. Kære Claus Dalby
  Tillykke med bogen. Hvor ser det dejligt ud !!
  Spændende at få lov at følge med til trykkeriet og se processen. Også rigtig dejligt at disse dejlige bøger,med flot tryk og skøn indbinding stadig kan laves i Danmark. Glæder mig rigtig vildt meget til at læse den og lade mig inspirere.
  Mange hilsner
  Anne Lindbjerg

  SvarSlet
 16. Tack, Claus för ett väldigt fint reportage från "nedkomsten" av din nya "baby". Väldigt intressant! Och, den nyfödde är ju till all lycka både frisk och välskapt!
  /Ruben

  SvarSlet
 17. og Claus den er sat på juleønskelisten!

  SvarSlet
 18. Hej Claus,
  Ih, hvor var det spændende at se trykkeriet i sving. Glæder mig til at få den, den ser smuk og lækker ud.Det må have været fantastisk at stå der og se det hele igang, tillykke med fødselen, som jo varer lidt, skal først til bogbinder, men så håber jeg du kan nyde din barsel og alle de mange barselsbesøg..
  Jeg vil også slå et slag for at se noget juleri fra din have, hoveddør mv,så jeg støtter klart op om forslaget fra en anden læser.
  Kh Helle

  SvarSlet
 19. Det er veldig spennende å få ta del i fødselen av den etterlengtede :) Den lille titten fra boken ser voldsomt fristende ut! Å, hvor jeg gleder meg til den ligger i postkassen min og kan bla om de første sidene. Kan ikke vente til jul, nei!
  Stor gratulasjonsklem og mange lykkeønskninger :)

  SvarSlet
 20. Kjære Claus!
  Gratulere med innspurten av din nye bok "Mit haveliv". Gleder meg til å se det ferdige produkt. Du imponerer meg stadig med hva du gir av deg selv til alle oss der ute. Du er unik
  Lykke til på bokmessa.
  Hjertens fra Grete i Sandefjord

  SvarSlet
 21. Altså, jeg vil lige tillade mig også at spørge om noget helt andet..og tag dig nu ikke til hovedet Claus, - skal man klippe sin limelight og annabelle hortensia ned nu,til foråret, hvor meget, er det kun blomsterne eller..? Hvad gør du?
  Kh og tak fra den tungnemme 'lærling'
  Helle

  SvarSlet
 22. Kære Helle - nej, vent endelig til foråret.

  SvarSlet