Forhandlere

Mine bøger sælges selvfølgelig hos alle landets boghandlere, men jeg vil rigtig gerne have dem ud i livsstilsbutikker, blomsterforretninger, planteskoler og lignende. Så hvis nogen af jer har butik og har lyst til at sælge mine bøger (I får selvfølgelig forhandlerrabat ligesom boghandlerne), må I meget gerne sende mig en mail. Eller måske kender I nogle, der burde sælge mine bøger. Så få dem gerne til at henvende sig.

6 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Jeg kan pröve at forhöra mig nogle steder i Sverige, isåfall ber jeg dem maile til dig, OK?
  Bogen burde absolut komme till Sverige.

  SvarSlet
 2. Fik datteren til at bestille din nye bog forleden ... og den er ankommet idag.
  Skal have den i julegave, så må ikke kigge endnu men øv der var ikke skrevet en hilsen...
  Nå bogen er vel lige go' alligvel ;0)

  SvarSlet
 3. hej claus
  Så har jeg også købt din bog, det er bare lykken
  den er rigtig flot, så kan vinteren godt komme.
  Der er næsten ikke noget bedre end en søndag eftermiddag, en god bog (din) og så en kop kaffe.

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Din nye bog er fantastisk flot og skøn at hygge sig med i sofaen. Mit hjerte banker for bøger og jeg har et hjertesuk - ikke til dig, men over tidernes forfald. Der forsvinder rigtig mange gode fagbøger for tiden f.eks. fra Politikens forlag og Haveselskabet. De blier erstattet af overfladiske oversatte bøger med flotte billeder. Jeg er bibliotekar på en gartnerskole og vi er afhængige af at have ordentlige opslagsværker. Den viden der er i bøgerne forsvinder med dem. Har du ikke en ide til, hvordan vi kan bevare den? Vi mangler i den grad grundige leksika om stauder m.m.

  SvarSlet
 5. Kære Elsebet - super!

  Kære Tove - når opslagsbøgerne forsvinder, er det fordi, de ikke mere sælger, idet folk bruger nettet. Men jeg bliver ved med min form.

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Jeg ville gerne sælge din bog i min 'butik',men jeg kan ikke opbevare dem optimalt, så jeg henviser kunder til din netbutik istedet.
  Jeg må nok også selv liste mig derind og bestille et eksemplar, så jeg har noget at 'prale'af.Der er for længe til jul.
  Pøj,pøj,med salget.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet