Hjemme igen

Efter et par ret travle og hektiske dage på Sjælland er jeg hjemme igen og sidder nu ved den stationære computer, der virker. Jeg ved godt, at jeg ikke har fået svaret på jeres kommentarer de senere dage. Håber at nå det i morgen aften.

 

I morgen er der meget, der skal gøres udenfor, og fra på torsdag, et det BogForum i København, jeg koncentrerer mig om.

 

claus20101105_102038

 

Vi nåede en del i haven, inden jeg tog af sted. Blandt andet at få lagt rigtigt mange tulipan- og narcisløg i krukker. Næste forår bliver det et orgie i hvide og creme nuancer. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

 

claus20101105_102231 claus20101105_102300

 

Jeg bryder mig ikke om, at løgvæksterne står og ’råber’ til hinanden, så løgene bliver lagt tæt.

8 kommentarer:

 1. Det er godt, at du er hjemme igen, så tingene virker. Det bliver da vist et paradis med løgplanter hos dig.

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  De krukker du lægger løg i, står de ude hele vinteren eller er de inde???

  Mange hilsner Dinah

  SvarSlet
 3. Hej Claus! Jag har precis satt tulpanlökar i kruka för första gången efter att ha läst din "Krukker i haven". Kan man sätta lökarna så tätt som på vänstra bilden ovan? Då hade det varit mycket lättare att få plats för mig:-) TACK för världens bästa blogg! Knus fra Malmö/Elin

  SvarSlet
 4. Det blir nok et drømmesyn :) Du er en mester med krukker, jeg kan ikke få nok av 'Min Krukkehave' som det er en stor inspirasjon og fryd å lese. Hva gjør du med løkene når de er avblomstret i krukkene?

  SvarSlet
 5. Kære Claus! Hvor er du og dine hjælpere flittige. Jeg håber, vi får lov at se billeder af dine smukke krukker til foråret. Jeg ved jo, at du hvert år køber løg i 'industrielle mængder', mon du også køber jord i samme skala? Genbruger du noget af jorden fra år til år? Og ender overskydende 'gammel' jord i dine bede??
  Mange hilsner fra Heddie

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Det ser godt ud med de store mængder af løg du lægger.
  Hvor køber du de store portioner af løg? Jeg syntes altid de kun er pakket med 10-20 løg, der hvor jeg har set tulipanløg.
  Kan se sækken du har afbilledet, indeholder 100 stk. Det må jo kunne give mængde rabat, hvis man køber flere hundrede løg af samme sort. Er interesseret, fordi jeg overvejer at lave nogle bede med mange tulipanløg.
  Venlig hilsen Vivi

  SvarSlet
 7. Kære Dinah - krukkerne kan fint stå ude, hvis de er frostsikre. Men gerne under dække, så de ikke drukner i vand.

  Kære Elin - ja, jeg indrømmer, at løgene ligger meget tæt. Det skyldes, at krukken vider noget ud for oven.

  Kære Heddie - ja, vi genbruger megen af jorden. Men det er vigtigt at huske, at tulipanløg ikke må lægges i den samme jord to år i træk.

  Kære Vivi - som nævnt før køber jeg løg hos www.vildmedblomster.dk

  SvarSlet
 8. Kære Ninni - undskyld, at jeg glemte at svare dig.
  Når det gælder narcisløg, planter jeg dem ud i bedene. Men ikke tulipanløg, fordi så få kommer igen.

  SvarSlet