Julen nærmer sig

I går var jeg og et par hundrede andre til juledemonstration hos en af mine forfattere, Else Marie Andersen fra Randers, der viste, hvordan man kan lave de flotteste juledekorationer.

 

20101121_134803

 

Nu er jeg på vej ud af døren for at fotografere nogle af de færdige modeller. Dem får I at se senere i dag.

5 kommentarer:

 1. Ja, henne har jeg også en bok fra. Har laget dekorasjoner inspirert av denne kreative dame. Det blir flott å se på bilder av nye kreasjoner. Da regner jeg med det blir like flott og naturlig som tidligere og ikke blåfarvede orkideer som jeg så i blomsterbutikken i går, skrekk og gru!

  SvarSlet
 2. Hvor jeg glæder mig til at se dine billeder af de færdige modeller. Jeg elsker simpelthen julen og derfor syntes jeg ikke at november føles særlig lang. Der er nemlig så mange juleudstillinger - store som små - som jeg som en tradition tager rundt til sammen med en veninde alle weekender og soller lidt samt bliver inspireret så på den både er det pludselig december. Så jeg giver tidligere skribenter ret i at januar og februar er meeeget længere, hvor man bare går og længes efter at komme igang ude i haven igen. Men mon ikke du Claus kan få os på andre tanker de første måneder i året.

  knus Anne B.

  SvarSlet
 3. åh, det bliver hyggeligt og interessant at se. Glæder mig til at se mere!Har selv lige kreeret lidt forskelligt-smukke dekorationer og adventskrans af grønt/natur..Og udenfor husets hoveddør skal i weeknden pyntes med lys i potternes beplantning, så der lyses op i den mørke tid og de korte dsage.
  Smil fra Helle

  SvarSlet
 4. Dekorationer af naturmateriale er herligt at lave - men lige nu har jeg ikke tid till det. Jeg er nemlig fuldt optaget af armchair gardening med bogen HAVELIV. Grattis Claus, en helt vidunderlig oplevelse. Dine billeder på de engelske haver er også en aha-oplevelse, har set dem alle "live" og det var et godt gensyn i din bog! Vinden hviner og regnet striler - men hvad gör vel det når man har en en bog af Claus Dalby i hånden.

  SvarSlet
 5. Else Marie Andersen er en fantastisk dygtig og inspirerende blomsterkunstner. Jeg har personligt været til 2 demonstationer med hende og er blevet vildt begejstret da hun bruger naturlige ting fra naturen.
  Hendes bøger kan varmt anbefales til andre...

  SvarSlet