Længe leve teknikken

Jeg forestiller mig, at nogle af jer er nysgerrige efter af se indholdet I ‘Mit haveliv’, nu hvor jeg har fortalt så meget om den og har levet med den det sidste års tid. Trykmaskinerne kører stadig på fulde omdrejninger, og bogen bliver leveret sidst I næste uge. Det bliver muligt at bestille bogen fra midt i næste uge. Som lovet skal jeg jo lige have linet op, at I får frø med, når I køber. Når systemet er sat op, får  alle I, der allerede har købt ‘Et haveår’ en opfordring til at sende mig et mail med frøønske – dette gælder kun jer, der har købt via bloggen/Forlaget Klematis. I skal jo ikke snydes, fordi jeg ikke har haft tid til at få det på skinner.

 

Mit_haveliv_forside.indd

 

Hvis I vil smugkigge I ‘Mit haveliv’, kan I trykke her. Send mig gerne en kommentar omkring bogen. Så bliver jeg RIGTIG glad.

64 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder det finns i den boken.Kommer den att komma ut med svensk text?Det vor toppen om den gör det.

  SvarSlet
 2. Kære Gunsan - nej blot på dansk.

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Endnu en skøn bog fra Claus Dalbys hånd. Du er en stor tryllekunstner og "bare" ryster lækre bøger ud af ærmet.
  Atter smukke billeder og teksten kan jeg ikke nå at se, men skidt... jeg glæder mig til endnu en bog til nydelse og læren.
  Tænk hvis jeg fik den drivhusbog som jeg ønskede til vores sølvbryllup, så var jeg kommet langt bagud i dine skønne bøger. Heldigvis har jeg en dejlig veninde, som mente at din bog var da den bedste til mig.... og sikke hun havde ret og jeg har fået så mange dejlige oplevelser som jeg nødigt ville have været foruden.
  kh Lone.g

  SvarSlet
 4. Uha hvor er der mange smukke billeder, det bliver ligesom juleaften. Elsker også at du sætter ansigter på nogle af menneskerne bag haverne. Skønt

  SvarSlet
 5. Så vakkert. Lekre farger og sammensetninger. Jeg synes høsten er en deilig tid for å tenke fram mot neste sesong, men i mangel av hageting kan jeg kun vise til kjærligheten på min blog i dag:)

  SvarSlet
 6. Hvilken teaser! Jeg ville så gjerne se nøyere på bildene, men vips var det over til neste side :) Dette kommer til å bli (enda) en 'høydare' som de sier i Sverige, en riktig lekkerbisken av en bok. Jeg sier som Diana Ross; 'You're simply the best' :)

  Jeg synes det er kjempekoselig å lese din danske tekst, da hører jeg deg prate så koselig dansk inni hodet mitt mens jeg leser :).

  Oj, kan vi skrive et frøønske også? Du er altså sååå snill! For en jobb det kommer til å bli for deg å finne frem riktig frøsort og legge ved hver bok. Kanskje det er lurt å skrive opp noen alternativer? F.eks Agastache Black Adder ;)

  SvarSlet
 7. Kjære Claus!

  Nå ble jeg varm om hjerte! For en bok!!! Jeg vil si det er en hagebibel. Den som hadde hatt en Claus Dalby hage. Heldigvis kan den nå nytes i bokform. Gleder meg. Takke klemmer fra Grete.

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Har nu ventet på den bog rigtigt lææææænge - ja sådan føles det :-) Hørte første gang om den i starten af året og har gået og ventet lige siden - og ud fra de fantastisk flotte billeder at dømme har det absolut været ventetiden værd, selvom det nogle gange har holdt hårdt ... ! Glæder mig til at fordybe mig i billeder og tekst når ungerne er puttet og der bliver ro i huset - så vil havedrømmene og ideerne starte og det bliver svært at vente på at foråret melder sit komme så ideerne kan føres ud i livet. Så på forhånd tak for al den gode inspiration !

  Hilsen
  Helle S

  SvarSlet
 9. sikke skønne billeder, jeg tror der blir rigtig meget inspiration at hente.
  bogen er et absolut must, og held og lykke med den.
  hilsen anne

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Kan kun sige det er en total lækker bog du har lavet. Den vil jeg glæde mig til at læse og se på de smukke fotos. Jeg forventer at få den i julegave :o)

  K.H. Karina Elnef

  SvarSlet
 11. Varje uppslag är som en fest för ögat. Och till och med den lille ged har du fått med!!! Bravissimo!
  /Ruben

  SvarSlet
 12. sikke dejlige billeder jeg er ret sikker på der er megen inspiration at hente, uh hvor jeg glæder mig, den er et absolut must.
  hilsen anne

  SvarSlet
 13. Flotte billeder, garanteret inspirerende tekst. Glæder mig rigtigt meget til at få bogen i hænderne.
  For det er ikke til diskussion, om den skal købes, "Den levende have" er jo næsten slidt og denne her med garanti fyldt med nye ideer, så det er vinterens absolutte 'must-have'.
  Frygter dog lidt billederne med tulipaner, allium og andre forårsløg - der går jo endnu en sæson, før man kan nyde dem i sin have og jeg har allerede spottet et par stykker i teaseren....suk.... :)
  Må da være præcist denne bog, der skal til at komme gennem regn, blæst og kulde, til at finde troen på at der venter noget godt om hjørnet.

  Jeg har desværre været lidt sløv med kommentarer hen over sommeren, undskyld, skal nok 'oppe' mig....Vi ses i Forum i weekenden (er i hvert fald planen :).

  Hilsen
  Anne Mette K

  SvarSlet
 14. Hej Claus

  Hvor er det en smuk bog, og meget lærerig er jeg sikker på.Den kommer garanteret til at stå på mange ønskesedler til jul, ihvertfald min.
  Tillykke med den.
  Venligst Bente

  SvarSlet
 15. Hej Claus!

  Tillykke med det smukke og velskabte "barn"!! Et meget oplagt ønske til jul, hvor det er lidt sværere at ønske sig levende planter til haven... Glæder mig vildt til at sidde med den på skødet og suge til mig, samt til at mindes nogle af dine skønne indlæg på bloggen, hvor vi jo af og til har været med på en smugkigger i dine vidunderlige fotografier og varme beretninger!

  Tanker fra

  Anette

  SvarSlet
 16. Årrrhhh! HVOR JEG GKLDER MIG! Meget mere end til juleaften! Armchair gardening vil antage en helt ny dimension
  Endnu engang: Tak for din entusiasme udtrykt i fremragende fotografier og medrivende tekster - og til lykke på forhånd med din seneste bedrift.
  Happy armchair gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 17. Åååh, vad spännande med denna lilla aptitretare! Som vanligt fantastiska bilder! Jag ser fram emot att läsa texten också, hösten känns genast lite mer uthärdlig!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 18. Kan ikke sige andet end:

  WAAAAUVV!!!!
  - Sarah

  SvarSlet
 19. Åååååh for noen vakre bilder. Dette er en må-ha-bok... Kan boken kjøpes på Klematis sine nettsider og sendes til Norge, eller må den kjøpes gjennom norske forhandlere?

  SvarSlet
 20. Kære Claus. Jeg kan desværre ikke opfatte diasshowet pga nystagmus og træthed, men jeg kan love dig for, at jeg glæder mig som et lille barn til at sidde med bogen i hånden. Jeg elsker simpelthen dine bøger, for de er så inspirerende. Så herfra må du altså vente med en kommentar, men du skal nok få den.
  vi ses den 12.

  SvarSlet
 21. Kære Ninni - desværre sætter Agastache 'Black Adder' ikke frø.

  SvarSlet
 22. Kære Liv - ja, vi kan godt sende til Norge.

  SvarSlet
 23. Jeg lurer stadig på hvilke små oppstammede trær du har i nærheten av bassenget. De er litt flate i kronen, akkurat noe sånt jeg kunne tenkt meg 3 stykker av. Fint hvis du kan oppgi navnet på dem. Mette

  SvarSlet
 24. Min kære "Blomsterskat"; Det ligner jo en professionel bestseller...

  Er de Hyacinther virkelig SÅ blå?!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 25. Jamen så bliver det da nemt at købe julegaver til mig i år: 1 stk. "Et haveår" og så den her. Nej, hvor jeg glæder mig til at nærstudere alle de flotte billeder og få en masse inspiration til mit næste nye bed i blå og hvide farver.
  Godt gået og mange hilsner fra
  Jette Porsborg

  SvarSlet
 26. Kære Zeb - tror, det afhænger af skærmen.

  Kære Mette - de træer, du spørger på, er opstammede avnbøg, som jeg har fået hjem fra Holland.

  SvarSlet
 27. Hej Claus
  Glæder mig ligesom utallige andre, jeg tror dog nok, at jeg styrer mig til jul. Så kan jeg nemlig dimse med julegaver, pynt og konfekt i julemåneden. Hvis jeg inden køber "Dit" haveliv er jeg bange for, at det bliver en alt for skrabet jul. Men udsigten til at guffe brændte mandler og læse "Mit haveliv" i juleferien er ikke værst. Jeg har selvfølgelig kigget med i bogen og var lykkelig for, at du bladrede så hurtigt. Glæden ved at åbne sådan en lækkerbisken og dvæle længe ved billederne og nærstudere detaljer er jo det allerbedste, så det gemmer jeg gerne til juleferien. Det der er mest kendetegnene udfra de korte glimt er farverne. Hver enkelt side harmonerer så lækkert - som sædvanligt! Håber selvfølgelig også at teksten byder på en masse gode historier, tips og tricks. Men det er jeg ganske sikker på nok skal være tilfældet!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 28. Kære Claus.
  Hvor må du være pave-basse-stolt ... Bogen ser helt fantastisk ud. Det er tydeligt, du har lagt en masse hjerte-power i denne smækre sag.
  Glæder mig på dine vegne ... og på mine over snart at eje en snas af bog-guldklumpen.
  Kh Lone

  SvarSlet
 29. Kære Claus,
  det ser helt fantastisk ud!!! Er ikke i tvivl om, hvad der skal på min ønskeseddel i år!! Der kommer kun til at stå havebøger af Claus og "bestil dem venligst via hjemmesiden så man måske er heldig at få lidt "Pink Beauty" frø med!!" hi hi
  Stort tillykke med en vellykket fødsel! Glæder mig til at tilbringe januar fordybet i bøger!
  Kærlige hilsner fra Helle Torning, Fyn

  SvarSlet
 30. Det kan kun udtrykkes med ét ord: SMUKT!
  Oplagt ønske til julegavelisten; men det bliver vist mere end almindeligt svært at vente så længe!

  Mange hilsner fra
  Ulla i Kolding

  SvarSlet
 31. Uhmm, det er guf for øjne og sjæl, ser det ud til! Skønt.
  Helle

  SvarSlet
 32. Alletiders bog, der er længe til 12 nov. og endnu længere til det er muligt at komme i haven selv, så det er godt med en masse armchairgardening.

  Venlig hilsen Lotte

  SvarSlet
 33. Så lad det da blive "sidst i næste uge" i en fart. At vente helt til jul er utænkeligt.

  SvarSlet
 34. Som sagt før, jeg gleder meg:) Klem

  SvarSlet
 35. Åh, du Kære Claus!
  Nu har du nog överträffat dig själv.
  Det här var en riktig 'teaser'. Både aptitretare och så irriterande retligt, att inte kunna titta på bilderna lite längre. Istället har jag tittat om och om igen.
  Nu längtar jag ännu mer efter denna bok och att vänta till jul är en omöjlighet.
  Eva

  SvarSlet
 36. Iih, hvor jeg glæder mig til at holde bogen i hånden. Og iih, hvor jeg glæder mig til, at det bliver forår!

  SvarSlet
 37. Bliver så spændende - kan vist ikke vente helt til jul... kan måske kalde det en adventsgave ;0)

  SvarSlet
 38. Gratulerer!
  Dette ser ut til å være en bok som står høyt på ønkselisten min til jul!

  SvarSlet
 39. Igen en bog med de mest fantastiske billeder, glæder mig til at læse den.

  Jeg kan altså ikke vente med at få den til jul...

  Tilykke med din nye baby.

  Gitte

  SvarSlet
 40. Kære Claus
  Efter et hurtigt view ser den lige så skøn ud som resten af dine andre bøger. Jeg kan rigtig godt lide den sammenhæng, der er i alle dine bøger. Man ved hvad man får, og bliver aldrig skuffet. Det er ren "Corporate Claus" uden nogensinde at blive kedeligt.
  Du er den eneste forfatter, som kan lave så mange visuelle mavepustere.
  Mvh. Maria

  SvarSlet
 41. Din bog skal jeg selvfølgelig have til min samling af dine bøger. Jeg behøver ikke at "smugkigge", jeg ved, at den bare er god. Dine tidligere bøger har ligget fast i min stue sådan lidt rundt omkring, (også om vinteren) så nu kommer der en til. Det glæder jeg mig til. Jeg kommer til Forum for at købe den, for jeg vil have, at du skriver i den og så håber jeg, at jeg er heldig at få endnu et knus.

  SvarSlet
 42. Hej

  Jeg fik ikke skrevet i mit indlæg lige før,at jeg er Janne fra
  greve

  SvarSlet
 43. Simpelthen gudesmuk!

  Siden foråret har jeg fulgt din blog næsten dagligt, men det er ikke ofte jeg får kommenteret på dine mange flotte og inspirerende indlæg.
  Men jeg blev så bevæget, da jeg så teaseren på din bog. De smukke billeder og den flotte opsætning, og så blev den bare ved og ved og ved.
  Så jeg måtte lige ønske dig tillykke med den.
  Man kan jo genkende mange fotos her fra bloggen, så det virker dejligt hjemligt og genkendeligt selvom man ikke har været i haverne.
  Glæder mig til at se den live, håber biblioteket får den hjem snart, så jeg ikke skal vente til at jeg måske får den i julegave -den kommer i hvertfald på ønskelisten!

  Endnu engang tak for at du øser ud af din viden og entusiasme om havelivet ganske gratis her på bloggen :)

  SvarSlet
 44. Kære Claus,
  Hvor ER din nye bog bare smuk. En mesterlig sag fra en stor mester.
  Til lykke med den!
  Kærlige hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 45. iiiihhhhh... hvor jeg glæder mig til at få denne bog i julegave :) Hvor er den flot. Det bliver spændende at læse alle dine tekster, og nu hvor vi kender dig fra videoklip og fjernsyn, bliver det jo som at få det hele læst højt.
  Tillykke med endnu en succes!
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 46. Fuldstændig fantastisk, forrygende og formfuldendt, fremragende smukt!
  Forventningsfulde hilsner fra fru friis

  SvarSlet
 47. Må indrømme at jeg da overhovedet ikke kan vente til jul. Faktisk sad jeg og råbte "stop" og "vent", da jeg så diasshowet af bogen. Glæder mig meget :) Hvis det lykkes mig at komme til Forum, håber jeg at kunne gå hjem med et eksemplar. Foråret planlægges jo nu, så det vil ikke være et minut for tidligt :)

  SvarSlet
 48. Vilken underbart vacker bok. Vilka fina bilder!
  Marita i Björkhagen

  SvarSlet
 49. Kære Claus

  Fantastisk bog. Men sig mig lige, hvordan klarede du at få duften ud igennem min skærm, så jeg både kunne dufte roser og hyacinther, som billederne fløj forbi?!!

  Vi ses i Forum.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 50. Det ser godt ud Claus. OK - det var en underdrivelse. Det ser FABELAGTIGT ud. :)

  Julen er reddet med min nye havebog... Og som altid, jeg glæder mig til at smække fusserne op. Kan livet være bedre? En god Claus Dalby bog - og lidt ferie til at drømme i?

  Håber at kunne kigge ind i Forum, men ellers - Et stort tillykke.. fra Eva i Greve

  SvarSlet
 51. Alt for dejlig bog. Jeg vil håbe, at den ligger under mit juletræ i år. :) Den ligger ihvertfald i toppen på min ønskeseddel. Tak fordi du er her på jorden HaveClaus. Du gir god inspiration til os begyndere, så vi kan blive bedre og bedre... Elsker din blog og dine bøger......
  Kærlige hilsner fra Julie.

  SvarSlet
 52. Hej Claus.
  Bogen giver virkelig lyst til mere end et hurtigt kig, glæder mig til at få den flotte bog i hånden. Den skal op på hylden til alle de andre "spørg Claus"-bøger. Der er altid svar på mine havespørgsmål.

  Mange hilsner Veronica

  SvarSlet
 53. Altså hr. Dalby, så gjorde du det igen. Har lige ladet mig henføre af dit slideshow til din bog - blev lige hensat til drømmeland, så bollerne i ovnen blev lidt sorte - og kan atter konstatere, at det er en bog, jeg IKKE kan leve uden. Den er et MUSTHAVE. Det er nogle meget flotte billeder - du er en eminent fotograf - og teksten er sikkert - ganske som den plejer i dine bøger - meget læsevenlig og forståelig. Du har sådan en god og smittende fortællermåde, som aldrig bliver kedelig. Jeg GLÆDER mig til, jeg kan bestille bogen.
  Ha' en god dag.
  Anita

  SvarSlet
 54. Det er sandelig noget af en appetitvækker, du har lagt på bloggen. Flot bog. Dén må jeg absolut have - ligesom alle de øvrige Claus Dalby-bøger, der står i min reol. Mon ikke herren i huset kan overtales til at give jule-eller fødselsdagsgaven på forskud - jeg må lokke med en god middag. Mange hilsner Ditte K.

  SvarSlet
 55. Den bliver/er HELT HELT fantastisk.
  Jeg kan KUN glæde mig....mere end et lille barn til at se den i roligt tempo og på tryk.
  Whau!!! Claus, der findes INGEN, INGEN I VERDEN med så fantastisk et øje for den gode æstetik, de smukke blomster, det rigtige lys.
  Tak fordi jeg kan følge med i din verden her på bloggen.Du er en gave ui hverdagen.
  Og bogen.....den er FANTASTISK.

  Karen

  SvarSlet
 56. U-i-mod-stå-ligt indbydende og lækker!
  Og jeg noterede mig med stor tilfredshed en vis opslagsform med bestemte afsnit om de forkellige vækster.
  Håber i den grad at finde den blandt pakkerne under træet!
  Bedste hilsner Lisbeth K.

  SvarSlet
 57. Kære Claus
  Det ser bare helt fantastisk ud, og spørgsmålet er nok om det kan vente helt til jul? Det ligner en oplagt "armchair gardening"-sag her til den mørkere tid.
  Meget smukt, indfølt og farverigt!

  -Lina

  SvarSlet
 58. Hej Claus.
  Lækker bog. Julegaveønske. Siden jeg købte "Drivhusdrømme", har jeg fulgt med i alt, hvad du har lavet på tv og bøger.
  "Drivhusdrømme" har sat gang i ideerne hos min mand og jeg og vi har i fællesskab tegnet et drivhus med udgangspunkt i bogen og naboens aflagte vinduer. Vi har støbt sokkel, lavet frostfri opbevaring af knolde m.m. og lagt gulv. Der stopper vi i denne sæson. Til foråret skal der mures og bygges.
  Det har været lækkert at gå ind på din blog og finde andre bloggere, der har haft lignende projekter.
  Når drivhuset står klart skal vores lille byhave anlægges og der får jeg sikkert brug for den nye bog.
  Tak.
  Hilsen Lotte

  SvarSlet
 59. Kære alle - hvor er I bare søde. Så mange kærlige ord. Jeg labber dem i mig. Tror, at bogen vil finde et godt hjem mange steder.

  SvarSlet
 60. Fantastiske billeder og scenerier, den ville jeg godt eje. Det er en skam at portoen til det store udland er saa hoej.
  Mange hilsner og tilykke med bogen!

  Ann i Vancouver, som stadig bager rugbroedet hver anden uge!

  SvarSlet
 61. Hej Claus.

  Fantastisk inspirende billeder, godt at du indeler bogen i emner, dette gør den nemmer at bruge som opslag til inspiration i egen have. Skønt at der er mange eksempel på roser,klematis o.s.v.Der er nogle fantastiske farver og blomster komposioner,som er med til at inspirer til egen haven.Meget flot bog.m.v.h. Gitte

  SvarSlet
 62. Jeg gleder meg veldig til boken! Jeg har jo alle de andre som jeg koser meg med om dagen og planlegger haven til neste år. Deilig å se og morsomt å lese :)

  SvarSlet
 63. GUFGUFGUF. Utrolig inspirerende billeder - mange tulipaner, men ikke et ondt ord om det fra min side.
  Dejligt at se temaet: dyr i haven, kunne ud fra lynvisningen ikke se om det også gik på at lokke de vilde dyr til haven! Men lige som flere andre skriver "lige som juleaften" til man kan se bogen i virkeligheden. Tillykke Claus, den har været værd at vente på ud fra billederne


  Dorrit

  SvarSlet
 64. Hei Claus. Jeg lurer på om det er mulig for oss i Norge å bestille bogen også? Jeg har enda ingen av dine bøker men jeg håper jeg snart kan ha det. Har jo sett litt i fra bøkene dine hos venner specielt drivhus drømme er for meg noget særlig noget å mangle da jeg har vært i flere av husene som er der inne. (Ege og Sille i Ålborg)Min passion for have og drivhus er temmelig intens.Jeg er heldig å ha et hjemmelavet i gamle gjenbrugs matrialer selv, men man kan slett ikke få for meget inspirasjon. Og det er noget du virkelig kan. En inspirasjon til å forsøke aldri gi seg å prøve å få til det man har lyst til.
  Kigget lidt på previwen din. Men bare lidt. Jeg vil så gjerne ha overaskelsene til gode.Gleder meg vildt til alle bildene. For du viser så meget smukt. Anglofilien regner jeg med blir enda sterkere etter denne bogen. Ditt øye for komposisjoner,farger og sammenplantinger er særegent.
  Ja jeg gleder meg simpelthent meget.
  Ha en skjønn uge.
  Line Cathrin.

  SvarSlet