Mere ondt i armen end i kæberne

Det var da en underlig overskrift, er der sikkert en del af jer, der tænker. Det med kæberne er en opfølgning af gårsdagens indlæg, hvor jeg skrev, at jeg som regel får helt ondt i kæberne af at smile, når jeg er på bogmesse. Der blev smilet meget i går, men skrevet endnu mere – hilsener i bøger. Det er derfor, jeg er noget øm i højre arm.

 

 

claus20101111_085837

 

Nu er jeg på vej ud af døren til BogForum og glæder mig til at se, hvad dagen vil bringe. Haven derhjemme passer heldigvis næsten sig selv i disse tider. Men I skal lige se et billede, som jeg tog for et par dage siden: Knopper på vej. Det er den skønne stinkende nyserod – Helleborus foetidus, der snart åbner sine skønne grønne hængende klokker. En dejlig plante med et lidet flatterende dansk navn.

10 kommentarer:

 1. Det er et luksus problem Claus.

  Godt gået !!

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  Dejligt at høre at messen er en succes! Det er hårdt at være "PÅ" så længe. Håber du har lidt kræfter (og i mindst flere Mit Haveliv) tilbage til søndag, hvor jeg har planlagt at kigge forbi :)

  SvarSlet
 3. Hej Dalle.
  Er lige kommet hjem fra bogmessen, og har lige bladret min nye signeret bog igennem.
  (Rart at du kunne huske os fra i sommer, det varmede her i den kolde tid.)
  IGEN en fantastisk gave til os havefans.
  Tænk at kunne skrive så intens og fortryllende, gang på gang og stadig have en masse guf i ærmet til os.
  Nu ved jeg hvad jeg skal få de næste mange kolde aftner til at gå med, nemlig at læse endnu en inspirerende bog.
  Knuz Bettina.

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Med det positive livssyn, du er udstyret med, kan du sikkert godt vende en øm arm til noget godt. Tænk for eksempel på hvor mange mennesker, du har gjort glade.
  Mange hilsner fra Heddie, som forlod Forlaget Klematis' flotte stand med to signerede bøger

  SvarSlet
 5. Bare jeg havde haft mulighed for at komme på bogmesse. Men det må jeg have til gode til en anden gang.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Tusinde tak for en vidunderlig smuk bog - de spændende frø - og din søde hilsen!:-)
  Jeg er nok lidt tabt for omverdenen de næste par dage - schhhh, a læser!
  Men i morgen vil jeg gå ud i haven og se, om der mon også er knop i mine nyserødder!:-)
  Knus fra Marianne

  SvarSlet
 7. Kjære Claus, gratulerer så mye med din nyutkomne bok! Gleder meg sååå til å få den i posten en av de første dagene til uken.

  Det er nok kjendislivets ulemper du lider av med vonde kjever og skrivekrampe etter alle fansene som vil ha autografer :) Sånn blir det når man er så populær som deg, vet du ;) Håper du tar deg en laaang og god hvil nå i weekenden! Du må jo være helt utladet nå som boken er ferdig og alt er på plass. Man blir jo det når man har vært på høyt gir over en periode.

  Tenk at de første blomstene er på vei til å springe ut allerede før det nye året er innen rekkevidde. Fantastisk! Det er jo fremdeles høstblomstring hos deg, de siste og de første overlapper hverandre? Søndagsklem til deg

  SvarSlet
 8. HEJ DÄR :)
  FINT SOM VANLIGT :)

  Jag har SATURDAY SHOW OFF
  hos mig.....
  Lägg gärna till Din blogg med
  Håkan

  SvarSlet
 9. Hej Claus, jamen ondt i armen er jo næsten "selvskabt plage". Det er jo fordi der er SÅ mange mennesker, der ønsker dine bøger og hvis bare en brøkdel af dine faste læsere her på bloggen kommer forbi Forum, så kan jeg sagtens forstå at det bliver til mange hilsner. Og du må jo hjem og fortsætte - der ligger bestillinger med samme ønsker om hilsner i dine bøger :)Ihh, glæder mig :)) Skønt når det man laver er en succes og andre mennesker glædes ved ens værk. Bliv ved med det! Ha' en dejlig bog-søndag på Forum. Mange hilsner, Ulla

  SvarSlet
 10. Hej Claus

  Jeg sad og beundrede alle de fine billeder i bogen, da kom i fredags. Ihhh hvor jeg glæder mig til at læse den.
  Den er en værdig afløser for "den levende have", lige så delikat og inspirerende.
  Tak for frøene, glæder mig til at de også findes i min have.
  Maibritt

  SvarSlet