Nu kan I bestille

Der er rigtig mange af jer, der har spurgt, om I kunne forudbestille ’Mit haveliv’. Det kan I nu. Og tilmed har I mulighed for at vælge gratis frø jvf. indlægget nedenfor.

 

I kan se siderne I ’Mit haveliv’, hvis I klikker her.

 

Mit_haveliv_forside.indd

 

Vi sender bøgerne ud på mandag. Men hvis nogle ønsker, at jeg skal skrive en personlig hilsen, kan vi først sende bøgerne på tirsdag, fordi jeg ikke kommer hjem fra BogForum før mandag aften.

 

’Mit haveliv’ kan selvfølgelig også købes hos boghandlere over hele landet, og de har den fra midt i næste uge.

 

Bemærk, at jeg også har udgivet nye postkort. Den første serie med Juleroser og påskeklokker kom i foråret, men nu er der netop udgiver tre nye kortserie, som jeg håber, I kan lide. Klik her.

16 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Jeg læser din blog dagligt med meget stor fornøjelse og til megen inspiration.
  Ligeså med dine bøger :-)
  Jeg har netop foræret mig selv "Et haveår". Nu skal det være slut med Mayland !
  Og i dag har jeg bestilt din nye bog. Jeg kunne ikke vente til jul..... Og det jeg egentlig ville sige (på denne allerførst kommentar til bloggen): Tusind tak for det fine tilbud om frø. Jeg glæder mig SÅ meget til også at få valmuen "Claus" i min have.

  Bedste hilsner
  Gitte
  Vildbjerg

  SvarSlet
 2. så claus nu er der bestilt bog juhu jeg glæder mig igen. kalenderen som jeg også købte er allerede blevet proppet med plantetider,tidspunkter for plantning,plantenavne,o.s.v. som er sket i løbet af året,den er jeg super tilfreds med ,endelig en ordenlig kalender hvor der er plads til det hele,TAK FOR DET. nu må du have en dejlig tur til storstaden og få solgt en masse bøger.
  mange hyggelige blomster hilsner fra maj britt,højmark

  SvarSlet
 3. Kære Gitte og Atler - herligt at høre, at I er glade for kalenderen.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Tak for info ang. bog + frø.
  Der er da vist tryk på Klematis butikken i aften, hva'?
  Nu håber jeg så bare, at mine frøønsker er gået igennem. Det kan jeg nemlig ikke se på min kvittering.
  Uh, hvor jeg glæder mig til at få en pakke i næste uge. Kan faktisk overhovedet ikke vente!!
  Ha' en dejlig weekend i storstaden.
  Knus fra Marianne

  SvarSlet
 5. Kære Marianne - du har ret, man kan ikke se frøbestillingen på kvitteringen.

  SvarSlet
 6. Super - nu har jeg også bestilt "mit haveliv" , havde gemt lidt penge fra min fødselsdag i sidste måned til formålet. Så er det bare at vente til tirsdag eller onsdag. Håber jeg nåede mellem de heldige, som får nogle frø til skønne valmuer med i købet :-)
  Kh Thrane

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Tak for oplysningen om bog og frø. Jeg håber også at mine frøønsker er opfyldt.
  Det er næsten som at være barn igen og længes efter at det endelig bliver juleaften:)

  Rigtig god weekend i Forum.
  Kh Maibritt

  SvarSlet
 8. Kære Thrane - bare rolig, der er stadig MANGE frø.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Mon du har lidt frø med på bogmessen?

  SvarSlet
 10. Hej Claus

  Bliver det muligt at købe både Mit haveliv og Et haveår på Bogforum. For vi ses bestemt - og så vil jeg hellere købe dem 'live' :)

  Hilsen
  Anne Mette K

  SvarSlet
 11. Jensole sagde

  Selv om man er mand kan man godt syntes din blog og bøger er fantastiske ik.
  har nu bestilt Mit Haveliv, frø fra kvan og den flotte mælde jo jo jeg glæder mig.

  kh Jensole.

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Juhuuu, kunne ikke lade være med at bestille "Mit haveliv" efter at ha´ været inde og lure på den... Skønne, skønne billeder. Glæder mig til at modtage den og dejligt med en lille ekstra frøgevinst... Og så MÅ jeg altså bare se din have på nært hold næste år!!!

  De kærligste hilsner Mette E.

  SvarSlet
 13. Kære Anne Mette - ja, jeg har begge bøger med i Forum og sælger dem tilmed 50 kroner billigere som en særlig messepris.

  SvarSlet
 14. Kære anonyme - nej, jeg har ikke frø med i Forum. Giver i stedet messerabat.

  SvarSlet
 15. Kære Claus! Nu har jeg bestilt din med længsel ventede havebibel, så jeg glæder mig til at sætte mig godt til rette foran brændeovnen om en lille uges tid og drømme,drømme .... Desværre virker Nem-id ikke i aften; men jeg prøver i morgen igen og håber så, at jeg ikke kommer for sent til de frø, som jeg har ønsket mig. Det ville jo være skønt at have planter i min have, som stammer fra din Med venlig hilsen Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  Har nu bestilt "Mit Haveliv" for jeg kan vist ikke vente helt til jul, selvom den står på min ønskeseddel. I stedet forærer jeg den til min mand allerførst i december, han er nemlig mindst lige så have-passioneret som mig, og får input fra din blog via mig. Vi glæder os til at studere værket nærmere og ikke mindst til at få frø fra din have - bare der nu er nok...

  Hvis jeg kunne, ville jeg komme til Bogforum og hilse på, men det må desværre blive en anden gang. Ha' en god messe.
  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet