Så kom bladene

I nat har det stormet og regnet, og nu ligger mange af bladene på jorden i stedet for på træerne. Det er så smukt, når de ligger dér, og vi river mange af dem ind i bedene, så regnormene kan trække dem ned og gøre jorden ekstra humusrig.

 

20101103_091244

 

Blade er guld, og af dem kan man lave en fantastisk kompost. Men idet vi ligger klos op ad skoven, får vi så mange, at vi bliver nødt til at bringe nogle af dem derind igen. Ellers ’drukner’ vi.

 

20101103_091154

 

Lige nu skinner solen, og jeg glæder mig over mit nye fine tæppe. Det handler om at se det store i det små!

6 kommentarer:

 1. Ja blade i et gyldent tæppe er så skønt og det er en rigtig ormefest. Mange gange tillykke med den skønne nye bog. Den står allerede på min juleønsksseddel.

  SvarSlet
 2. visst er det vakkert med bladene som lager nye tepper i hagen:) Og så synes jeg det lukter godt også, lukten av høst:) Jeg har ikke så mange trær her, det er mest svaberg og furutrær, men de bladene som kommer lager jeg store dyner av i beddene. Nå nyter jeg artikkelen i 'Haven' fra din hage, og drømmer meg bort:)

  SvarSlet
 3. Ja, det er rigtigt - bladene er jo smukke!
  Vi har rigtig mange gule og orange blade fra Kirsebær Alléen og de ligger og lyser op midt i det grå, våde og triste. Så blir' man glad!

  SvarSlet
 4. Har de lagt mærke til,at folk som omgås planter bliver blide af gemyt og uden skarpe kanter.Skrevet af Piet Hein...
  Det må være derfor at du Claus er så elsket!!!
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 5. Kære Mette - hvor er du sød. men tro mig, jeg har også skarpe kanter ind imellem.

  SvarSlet
 6. Din fantastiske evne til å glede deg over hverdagslige ting som vissent løv på bakken er smittende :)

  SvarSlet