Snart december

I morgen går vi ind i december, og så skal der pyntes til jul. I den sammenhæng kom jeg til at tænke på et motiv, som jeg for nogle år tiden tog hos Erik Bering i forbindelse med en bog, som han lavede sammen med Hanne Ploug.

 

_PCD8981

 

Erik er mindst ligeså maksimalistisk som jeg, og når han pynter op til jul, er det alvor! Men ofte skal der ikke så meget til. Se for eksempel dekorationen her, der slet og ret består af en skål med julekugler med kristtornblade imellem. Smukt og effektfuldt. Her kan alle være med.

4 kommentarer:

 1. Flot og effektfuldt, god 1. december.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 2. Først rigtig god 1. december, julen får vi virkelig at føle med denne decembersne!

  Jeg elsker mange af Berings blomstersammensætninger, men lige denne ja det er for kunstigt til mig. Hanne Plougs er derimod fantastiske.

  SvarSlet
 3. Kære anonyme - ja, det helt naturlige er også endnu mere mig. Synes dog, at ideen her var ret sjov med de grønne blade stukket ned ved. Man kan jo erstatte med æbler eller appelsiner.

  SvarSlet
 4. Bestemt en enkelt sag, og for dem som ikke er så ferme som du til at lave dekorationer - her kan alle være med!! Med juleæbler ville det være yndigt, men så skal der nok lidt mere til for de er jo noget tungere.. Størrelsesforskellen af julekuglerne giver jo også en dimension, så mon ikke det ville være fint at supplere med paradisæbler?
  Ideen er nemlig god.

  SvarSlet