Stadig lidt drilleri

Som I nok forstod i går, havde jeg lidt drilleri med computeren, og det har jeg stadig. Jeg er på Sjælland for at tage billeder og har min bærbare computer med, og det er et eller andet galt med den. Jeg er hjemme igen i aften og kan så lægge billeder på igen.

 

Dette indlæg bliver uden billeder, men alligevel ret interessant. Mange af jer var jo så søde at hjælpe mig med forskellige adresser til ‘Mit haveliv’, og det resulterede i en masse fine links, som I nu kan gå på opdagelse i. God fornøjelse.

 

Nyttige adresser

Her følger en række web-adresser på firmaer – små og mellemstore – der handler med planter, frø, løg, tilbehør og andet til haven. Bemærk, at adresserne kun optræder én gang. Hvis et firma for eksempel handler med både løg og frø, har jeg placeret dem under det emne, hvor de er mest markante.

 

Stauder og andre planter
www.annestinestauder.dk

www.blomstenogkrukken.dk
www.bornholm-strabo.dk

www.damholmgaard.dk

www.gartneri-toftegaard.dk

www.gartnerietspiren.dk

www.lundhede.com

www.mathildestien.dk

www.maugstrupstaudemark.dk

www.plantebixen.dk

www.plantestedet.dk

www.plantetorvet.dk

www.prydhaven.dk

www.staudecafeen.dk

www.staudefeen.dk

www.staudemarken.dk

www.staudestedet.dk

www.stoubytropeplanter.dk

www.stovbystauder.dk

www.thyboesmindestauder.dk

www.tidensstauder.dk

www.vindalgaardstauder.dk

 

Træer og buske
www.loenbaek.dk

www.magtenboelle.dk

www.sitas.dk

www.solhoj-planter.dk

www.westergaards.dk

 

Frø
www.albinusfro.dk

www.barney.dk

www.freshseed.dk

www.froebutikken.dk

www.froetorvet.dk

www.isabellasmith.com

www.plantefrø.dk

www.trifoliumfro.dk

www.zimtrade.dk

 

Løg
www.blomsterliv.dk

www.blomsterverden.dk

www.hollanskeblomster.dk

www.vildmedblomster.dk

 

Dahlier
www.blomstergaardenvedviborg.dk

 

Græsser
www.overdam.dk

 

Heuchera
www.theplantexplorer.dk

 

Hostaer
www.enemaerkets-hostahave.dk

www.plantesamling.dk

 

Klematis
www.clematisdanmark.dk

 

Pæoner
www.paeoneksperten.dk

www.skovbodalhaven.dk

 

Rhododendron
www.grinderslev.dk

www.kalmiopsis.dk

www.rhodobutik.dk

Roser
www.rosenplanteskolen.dk

www.rosenposten.dk

www.rosertilhaven.dk

www.roses.dk

Syrener
www.heidesplanteskole.dk

 

Havebøger
www.plantarum.dk

14 kommentarer:

 1. Wauw, en lang liste!! Tak for deling - jeg vil straks gå på opdagelse!
  "god bedring" til din bærbare . ;-)
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Det er da helt KANON! Sikke en liste!
  Tak!

  SvarSlet
 3. Åhh hvor skønt.
  Du har vist indført ne ny slags gardening, Pc gardening. Til de, ellers fyldt med god gammeldavs bog hygge, lange vinter aftener.
  Jeg glæder mig...
  Min have er vist gået helt i hi efter en hård omgang nattefrost.
  Knus Rikke.

  SvarSlet
 4. Du burde også have www.primafroe.dk på din liste, de er billige og der er hurtig levering :-)

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Sikke en spændende liste. Jeg håber at jeg må komme med en lille tilføjelse. Jeg har i flere år købt bla. mine økologiske tomat-, chili- og peberfrø hos Camilla Plum (http://www.fuglebjerggaard.dk/.
  Desuden http://www.urtegartneriet.dk, som også fører rigtig gode økologiske frø (og planter mm).
  Lige nu kan jeg ikke komme på flere.
  kh Lone.g
  ps skønne billeder af dine vaser, herligt at få sådanne gaver og så uventet! Håber at du fik serveret noget rigtig lækker mad mm til hende og hendes familie.

  SvarSlet
 6. Du skulle måske også have Vitskøl kloster med
  http://www.tamu.dk/urter.pdf
  Deres hjemmeside, er godt nok ikke opdateret, men de sælger stadig krydderurter. Har enorm mange slags.
  tamu.vitskoel@tamu.dk

  SvarSlet
 7. Jeg synes også at http://www.idehaven.net/ skal med.
  Her er da en, om end meget lille,planteskole, hvor man kan få noget nyt, og ikke bare "standard planter"

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Sikke mange fine adresser, som jeg umuligt kan nå at undersøge nu alle sammen. En idé til din hjemmeside kunne være at du lavede en "kasse" ude til højre, som du kaldte "Nyttige links" eller lignende, så man har mulighed for at få et overblik over de gode henvisninger, som du tit kommer med, men som sommetider kan være svære at finde tilbage til igen.
  Venlig hilsen
  Helle D. Jespersen

  SvarSlet
 9. Kære Claus Dalby
  >>Jeg er en af dem, der ikke plejer at skrive på din blog. Men jeg følger med hver eneste dag. Tusind tak for din lyst til at dele din store viden med os, og ikke mindst for din vedholdenhed, jeg tror, jeg vil tillade mig at kalde dig driftsikker!!!!!!!
  Jeg opdagede, at du ikke havde min yndlingsforhandler med på din liste over løg og dahlia. Jeg køber løg i engros mængder hos www.eurobulb.nl det har jeg gjort på 3. år og er aldrig blevet skuffet. Mindste beløb for køb er 40 Euro, men det er ikke noget problem sidst fik jeg 55 kg løg. Man kan også købe løg i små mængder som privat. Løgene er store, superkvalitet og billige. I år fik jeg dahlia for første gang, de var lige så fine.
  Håber du kan bruge tippet.
  mange hilsner Anne

  SvarSlet
 10. Kære alle - tak for fine tilføjelser. De kom desværre ikke med i bogen, da den nu er trykt.

  Kære Helle - god idé. Jeg taler lige med min webmaster.

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Jeg plejer at købe hvidløg og økologiske frø hos http://www.gourmetgarage.dk


  Hilsen

  Hanne

  SvarSlet