Aldrig havde jeg forestillet mig …

… at der ville komme så mange billeder til konkurrencen. Send endelig flere flere (dog kun et pr. deltager) – alle bliver vist.

 

IMG_0967

 

Brita skriver:

Var ute og fotograferte i 17 minus her om dagen. På slutten av turen møtte jeg disse drenger og piger som jammen stiller opp for hverandre
slik at alle skal holde varmen.  Deres grønne fjær, gule nebb og røde ben lyste mot meg i kulden og alt det hvite. Kan anbefale alle å ta en tur ut
nå, med fotoutstyret lett tilgjengelig.  Mange spennende motiver når minusgradene fester et hardt grep om naturen. 
Vennlig hilsen
Brita

 

 

_MG_0543 (kopia) (kopia)

 

Annika skriver:

Hej Claus!

Sänder här lite vinterbilder till dig.

Detta är mitt favorit ställe när vinter slår till. Fast visst är det fint även på sommaren.

När man står och iakttar kraften i det forsande vattnet är det lätt att låta

tankarna vandra iväg. För mig är det något magiskt över det virvlande

vattnet och dånet. Älvor, tomtar och andra väsen känns inte så avlägsna.

Å så plötsligt ”vaknar” man till och upptäcker att man har varit i tankarnas

värld en lång stund. Kan man kalla det för vattenmeditation?

http://naturligating.blogspot.com

 

vinter 2010 047

 

 

Aase skriver:

Jeg kunne ikke have julepyntet haven bedre selv. Fantastiske former og hvide nuancer med grønne kontraster.

De bedste hilsener

Aase

 

 

009

 

Inga skriver:

Kære Claus.

Måske du er ved at drukne i vinterbilleder - men ellers er her et, hvor jeg synes, jeg slog 2 fluer med et smæk.

I år ser mit julevindue sådan ud, i hvert fald indtil videre. Jeg valgte også de hvide blomster. Jeg syntes de passede godt til det lyse tapet og mine oldemorsgardiner. Jeg måtte indskrænke mig gevaldigt, for jeg er vant til kæmpestore vinduer - men her er bare dette søde, lille et. Meget nemt at pudse, og et gammelt ordsprog siger: "Hellere grine ud ad et lille vindue, end græde ud ad et stort!".

Kærlig hilsen Inga

 

 

DSC01775

Line skriver:

Hej Claus.

Jeg sender dig her et billede, som måske kan pirre din,og læsernes, nysgerrighed. Billedet er taget på vores matrikel.

Selvom jeg godt ved, hvor vejen fører hen, synes jeg alligevel, at det er et spændende billede. Vejen følger landskabets kurver, og man har kørt her i mange generationer. Vores ejendom ligger tæt på Gudenåens Udspring og Hærvejen, et område som bærer præg af liv - hundreder af år tilbage.

Billedet fanger meget godt den sjæl (mystik?) som man fornemmer nogle gange i områder som dette. Man kan næsten forestille sig en oksekærre komme ned ad bakken lige om lidt... Er det den, man kan høre...?

Hej fra Line

7 kommentarer:

 1. Annika, det var da et fantastisk flot motiv!

  SvarSlet
 2. Fantastisk dejlige billeder! Fotoet med ænderne fik mig til at tænke på de der "Find fem fejl konkurrencer"....
  kh fra fri fruus ;o)

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Jeg synes da, at det nederste billede er utroligt spændende. Det er nemlig mit ;)
  Pjat, der er virkelig mange smukke billeder med i konkurrencen - det bliver svært at vælge en vinder. (Under alle omstændigheder et godt initiativ!) Hej fra Line (dalgaarden.blogspot.com)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Jeg synes, at det er et rigtig godt initiativ med fotokonkurrencen. Jeg tænkte selv den tanke, da jeg nævnte min idé om gæstebloggere. Hvordan gik/går det med det? For mig var det en succes, som ny blogger, for jeg har fået en del besøg på min blog efter mit indlæg her på siden, meen jeg kunne da godt tænke mig, af flere ville kommentere på bloggen. Nå skidt pyt med det.
  Jeg synes, at der er kommet rigtig mange fine billeder ind til konkurrencen og det bliver som Line skriver svært at vælge. Måske fordi at billederne er i flere kategorier nemlig landskab, dyr, ude og inde. Resultatet bliver rigtig spændende.

  Ha' nu en dejlig dag

  De bedste hilsner
  Madam Bæk

  SvarSlet
 5. Kære Madam Bæk - tak for dine søde ord. Gæstebloggeriet er der ikke så meget gang i.

  SvarSlet
 6. Sikke en masse smukke og spændende fotomotiver fra hele Skandinavien, vi alle får lov at nyde godt af her på bloggen:o)Der findes mange dygtige fotografer og motiv-findere blandt dine læsere, Claus....men en havevandring i Risskov er vist også det ypperste vi havefolk kan drømme om, så det er ikke så sært, at der bliver skudt løs med diverse kameraer i denne tid, hvor en super-præmie står på højkant.

  Inga, kære du.....hvor er det et dejligt, positivt livssyn, du har. Ja, at pudse STORE vinduer er en meget overvurderet aktivitet:o)

  "For nogen er verden lyseblå.
  For andre er den mørkegrå.
  Jeg tror, det er ens eget humør
  der giver verden den rette kulør!"

  TANTELIGE tirsdagshilsner

  SvarSlet
 7. Hej Claus ! Fina bilder allihop. Vid Annikas fors kunde jag gott tänka mig att stå länge och meditera, så vackert! Min favorit idag är nog Lines bild, den nedersta. Jag tycker om den bilden i landskapet, med en väg som kröker och man blir nyfiken på vad som finns bortom...
  Lisa

  SvarSlet