Billederne ligger I kø.

Derfor skal I have nogle flere. Der er jo – som tidligere nævnt – kun en god uge til sidste frist. Deadline er 23. december.

 

 

2127

 

Kirsten skriver:

Nu vil jeg også prøve at sende nogle billeder til dig fra en pudsig situation. Mine billeder er ikke særlig skarpe, afstanden var for stor, men situationen var der bare lige, så det var om at handle hurtigt. Jeg var i gang med at bage æbleskiver lørdag eftermiddag og ved et kig ud af vinduet så jeg, at vores genbo var i gang med at sætte et juletræ op i haven, til glæde for alle der kommer forbi og ikke mindst os, som har et fint udsyn til deres grund.

Jeg snuppede mit lille digitale fotoapparat og gik ud på trappestenen, jeg fik kontakt til vores genbo, og jeg kommenterede, at det var dejligt, det han var i færd med at lave.

Så skete der det, som du kan se på billederne. Vores genbo er altid til sjov og spas, og enhver situation spiller han op til. Jeg fik nogle sjove billeder ud af det, bagefter gik jeg over med lune æbleskiver til ”snemanden”, og jeg fik et stort knus. Se, det ER en genbo, som gør lyser op i hverdagen.

Mange hilsener til dig med mange hyggelige adventsdage.

Kirsten

 

 

vinterknop

 

Eva skriver:

Vinterbilleder er ofte storslåede landskaber. I dette billede findes det storslåede inden i den lille knop, - tænk om ikke så lang tid brister den. Det er dejligt at tænke på.

Mange hilsner

Eva

musses-hverdag.blogspot.com

 

 

DSC02556

 

Lene skriver:

Billedet er taget d.6/12, da jeg var ude at gå med vores hunde. Vores ældste hund Laika løb lidt væk, lige der syntes jeg, at et smukt motiv opstod, så jeg skød med automatikfunktionen slået til.
Venlig hilsen Lene
www.underet-er-at-vi-er-til.blogspot.com

 

 

IMG_0082

 

Vinteren kan være vakker, som Stein siger, og Norge er et utroligt vakkert land - også på en kold vinterdag, når skyerne hænger tunge over det blygrå vand lige før solnedgang. Stedet er Koppervik på Sandøya ude i Skagerak - og den dag var der så fredfyldt og stille.

Med venlig hilsen

Jytte

www.danishknitdesign.com

2 kommentarer:

 1. Endnu engang fantastiske billeder, Lenes billede er helt alfe-eventyr agtigt, og Kirsten du bliver nødt til at hilse din glade nabo som nu sender smil rundt i de danske hjem.
  sneknus fra fru friis

  SvarSlet
 2. Herlige billeder i tre vidtforskellige kategorier.

  Herlig nabo Kirsten.

  Åh den knop, hvornår springer den ud Eva.

  Lene og Jytte. Det er om at nyde vinteren, når den er smukkest, som på billederne.

  mange hilsner
  Madam Bæk, der endnu ikke har fundet ud af, hvilket billed hun vil deltage med.

  SvarSlet