Champagnen er lagt på køl …

… og bordet i spisestuen er ved at blive dækket. Det er jo i aften, vi har julens største gæstebud - vore medarbejdere med ægtefæller. Atten bliver vi.

Huset her er ret nemt at pynte op til jul, men jeg fylder det ikke med julenisser og sprællemænd. Nej, det der virkelig er med til at skabe stemningen er stearinlys en masse. Jeg ved, at det ikke er sundt, men denne ene gang om året går det nok an.

 

20101204_113448

 

Kok og serveringspersonale er indforskrevet til kl. 17.00. Champagnen serveres, når gæsterne kommer halvanden time senere. Omkring kl. 19.00 går vi til bords. Det er en af årets hyggeligste aftener, som jeg glæder mig til i rigtig lang tid. Vores version af en lidt anderledes julefrokost.

 

I får billeder at se i morgen.

6 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok dejligt! Håber I får en skøn aften - oplægget lyder i hvert fald til, at I får det :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder skønt, at i inviterer medarbejderne til julefrokost i jeres hjem, når i har mulighed for at være der allesammen. Ønsker jer en rigtig hyggelig aften :-)

  SvarSlet
 3. Er sikker på I og jeres gæster får en fantastisk aften i jeres smukke hjem. I kræser garanteret på ypperligste vis for jeres gæster, hvilken flot gestus at invitere jeres medarbejdere hjem til sådan en omgang forkælelse...de har garanteret også fortjent det :o) Rigtig god aften til jer alle.
  Hilsen Karina.

  SvarSlet
 4. De indbudte må også glæde sig som små børn.
  Ha´ en dejlig oplevelse.

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det bare som en super dejlig aften. Og hvor er det dejligt at du viser dine ansatte at du påskønner deres arbejde ved at give dem en "aften man mindes for livet". Det tror jeg mange arbejdsgivere kunne lære meget af :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder godt nok hyggelig. I ønskes alle en rigtig dejlig aften. Jeg glæder mig til billederne imorgen.
  Kærlig hilsen Dorit

  SvarSlet