Dårlig samvittighed

Det skal indrømmes, at jeg har dårlig samvittighed. Og det skyldes, at jeg alt for sjældent får besøgt jer bloggere, som kommenterer hos mig. OK – en gang imellem er jeg inde og kigge, men får alt for sjældent lagt en kommentar. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg her frem til nytår vil tage en tur rundt til alle jer, der linker til mig – og det er jo mange. Jeg skal nok lægge en kommentar, så I kan se, at jeg har været inde omkring. Begyndte faktisk allerede i går ved ’A’ og arbejdede mig langsomt gennem alfabetet. Dog kom jeg ikke så langt, fordi man jo bliver opslugt af alle de hyggelige og spændende blogs, der findes.

 

Jeg ville så gerne love, at jeg kom på besøg og kommenterede noget oftere – fordi jeg med mig selv ved, hvor dejligt, det er med kommentarer. Men, men, men … tiden tillader det nok ikke. Vi får se!

 

Husk for øvrigt lige at give mig besked, hvis I linker til mig. Enten via et af mine ’reklamebilleder’ eller i en blogroll. Så vil jeg selvfølgelig også linke til jer.

 

På min tur rundt opdagede jeg en ting: at min blog, når den er nævnt i en liste, ikke følges af et foto som hos de fleste andre. Kan I fortælle mig, om jeg gør noget galt? Er der et eller andet sted, jeg skal sætte et flueben eller hvad? Jeg er en ren novice i denne verden.

 

Det meste af dagen har jeg siddet her i mit lille ’værkførerbur’ (læs: havestuen, som efterhånden er blevet mig kontor) og svaret på en masse mails. Jeg har hele tiden haft et vågent øje med dueslaget (jvf. gårsdagens indlæg), som jeg i dag har set ikke mindre end to duehøge kredse omkring. Lige nu er alt imidlertid fryd og gammen derude. Billedet herunder er netop taget gennem ruden.

 

 

20101218_092552

27 kommentarer:

 1. KæreClaus.
  Kære Claus.
  Jeg ved ikke om jag har forstået dit spørgsmål korrekt, men hvis jeg har, så skal du været logget ind på din egen blog, for at få dit foto med hos andre. Jeg havde selv det problem i starten.

  Ellers prøv at omformulere spørgsmålet?

  På min tur rundt opdagede jeg en ting: at min blog, når der er nævnt i en liste, ikke følges af et foto som hos de fleste andre. Kan I fortælle mig, om jeg gør noget galt? Er der et eller andet sted, jeg skal sætte et flueben eller hvad? Jeg er en ren novice i denne verden.

  SvarSlet
 2. Jeg holder lige øje med den her tråd.. jeg undrer mig nemlig over det samme.. mine indlæg har ikke et billede med, kun overskriften, jeg vil også gerne vide hvorfor det er sådan..
  Tak fordi du spørger Claus.. :-)
  Dårlig samvittighed er der ingen grund til at have.. vi når hvad vi når.. :-)

  SvarSlet
 3. Kære Madam Bæk - tror ikke, at jeg kan formulere det anderledes.

  SvarSlet
 4. Hej

  Kan det ikke være, at det er ejeren af listen, der selv står for den indstilling?

  SvarSlet
 5. Kære Ungersvend - nej, det tror jeg faktisk ikke.

  SvarSlet
 6. Kjære Claus.

  I går kveld laget jeg for første gang kartoffelpizza, etter din veiledning her på bloggen. Jeg hadde ikke tid til å lage pestoen selv så det ble i stedet en butikkversjon, en håndlaget type av det litt finere slaget vel og merke, uten ost. Jeg hadde heller ikke fersk rosmarin, så det ble den tørkede utgaven. Jeg brukte også vanlig mozzarella (Arla Finello) i stedet for bøffelmozzarella, og så hadde jeg litt havregryn i bunnen for at det hele skulle bli litt sunnere.
  Vi hadde aldri smakt kartoffelpizza her hjemme før men det ble en umiddelbar suksess! Pizzaen ble veldig god og kommer garantert til å bli en gjenganger her i huset!
  Den smakte forresten også godt kald i dag..

  Takk for oppskriften,
  beste vinterhilsener Eivind.

  SvarSlet
 7. Jeg får ikk eopp bilde ved mine innlegg i bloggrollen om jeg f.eks skriver innlegget rett i windows writer. Derfor åpner jeg nyt tinnlegg i bloggspot, laster opp bildet jeg vil ha som start i innlegget, og så går jeg tilbake i windows live writer og laster inn innlegget jeg begynte på i blogspot, og så gjør jeg det ferdig i windows live writer. Ikke vet jeg om det er løsningen, men kanskje...

  Ikke synes jeg du skal ha dårlig samvittighet, du deler så mye gjennom dine innlegg i bloggen, og det er mer enn vi kan forvente, og det tror jeg de fleste er enige i:) Så jeg slutter meg til det Inge sier; vi rekker, det vi rekker:)

  Ønsker deg en god jul:) Klem

  SvarSlet
 8. Jo til Ungersvenden. Det er bloggeren der suverænt bestemmer hvordan ens blogroll skal se ud. Det kan man styre inde på 'indstilinger' og 'layout'
  Jeg selv har f.eks bestemt at min blogroll skal indeholde overskrift på sidste indlæg og intet foto.
  Man kan også vælge andre highlights f.eks. med foto og med et par linier af bloggens indhold . . . der er mange muligheder . . .

  Claus: du har en lille fordel på min side: Du har både plads på min blogliste OG min link liste OG en knap med foto!!

  SvarSlet
 9. Kære Elin - tak for din store opbakning mht link til mig. Men mht det med billedet tror jeg ikke, at du har ret. Når jeg bevæger mig rundt til forskellige bloggere, kan jeg se, at jeg er nævnt rigtigt mange steder, men aldrig fulgt af et billede ligesom stort set alle andre på listerne.

  SvarSlet
 10. Hej Claus.
  En af grundene til at man ikke kan se billedet kan være, at du ikke uploader dem fra din pc, men henter dem andetsteds fra. Ellers ved jeg ikke.
  Ang det med at kommentere så kender jeg det alt for godt - dagen har bare ikke nok timer i døgnet!

  SvarSlet
 11. Hei Claus. Jeg har merket meg at om jeg laster et bilde direkte opp i bloggen vises dette i blogglistene. Om jeg derimot linker bildet til andre mapper jeg har på internett vises de ikke. Altså, kun om jeg laster bilder opp til min blogspot konto vil de vises i listene, så jeg pleier å laste opp hovedbildet på denne måten. Resten linker jeg til mappen jeg har på en annen konto.
  Håper du får opp bildene som ønsket :-)
  Ha en riktig fin førjuls feiring!

  SvarSlet
 12. Kære alle - tak for hjælp og kommentarer indtil nu.

  SvarSlet
 13. Hej Claus,
  Jeg har for nylig erkendt, at når jeg selv bliver så rigtig glad for kommentarer på min blog, så skal jeg selv huske at få lagt kommentarer når jeg er ude på se på andre haveblogs.
  Jeg er begyndt at kommentere lidt rundt omkring og det har den dejlige sideeffekt at der er kommet flere besøg og kommetarer på min egen blog.
  Så dette er ment som en opfordring til at vi alle i højere grad husker at kommentere eller lægge en lille hilsen til hinanden.
  hilsen Berit fra Irishaven.

  SvarSlet
 14. Hei Claus. Jeg koser meg masse her inne på din blogg, og finner dine bilder og innlegg både interessante og vakre. Jeg har hatt deg på min bloggroll fra du startet bloggen din.

  Ønsker deg en Gledelig jul

  Hilsen Lisemoren

  SvarSlet
 15. Kære Berit - det har ikke noget med hukommelse, men med tid at gøre.

  SvarSlet
 16. Hei Claus. Ikke vanskelig å forstå at du ikke rekker innom og kommentere hos alle bloggerne, som legger igjen en hilsen hos deg, eller som følger bloggen din. Jeg la for en tid tilbake inn link til din blogg fra min blogg "Hagen på Knatten", men jeg tror ikke jeg sa ifra at jeg gjorde det. Ønsker samtidig deg og dine en riktig fin jul. Nå er det snart vintersolverv og vi kan begynne å glede oss til lysere dager :-)

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Du er selvfølgelig med på min blog-roll og i mit sidste indlæg nævner jeg din nye bog, så ja tak til et lille link :-)
  Ha' en skøn mandag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 18. Åh, men så har jeg ikke forstået 'problenet'. Og man kan altså godt selv bestemme om ens foto skal med, men det skal selvfølgelig ligge tilgængeligt, før det lykkes - Stein har sagt det så fint, og på klingende Norsk :-)

  SvarSlet
 19. Hej Claus,
  Jeg er sikker på at din hukommelse er god nok :o) og jeg har stor forståelse for at din tid er for knap til at kommentere på alle haveblogs - mit indlæg i går var faktisk ment som en opfordring til alle os andre der surfer rundt - jeg synes selv det var lidt svært at komme i gang med at kommentere - nu synes jeg det er ret underholdende med denne "kontakt" med andre haveglade mennesker.
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 20. Kære Claus.

  Selvfølgelig linker jeg til dig på min blog... :-) -så det vil glæde mig, hvis du kigger forbi, selvom min blog endnu er meget ny.. :-)

  Hav en skøn dag!

  Mange hilsener Solsikke

  SvarSlet
 21. Hej Claus

  Man behøver ikke at gøre gengæld mht at læse andres blogs! Det skal være af lyst, når man surfer og ikke noget forpligtende noget.
  Mht foto, så prøver jeg lige at sende denne, mens jer er logget ind på min egen blog, og hvis der så er foto med, så er det det du mangler... Hvis ikke, så ved jeg det ikke helt?

  SvarSlet
 22. Kære Helle - ja, jeg er ret dum. Forstår ikke helt det med, 'hvis der så er foto med'. Undskyld ...

  SvarSlet
 23. Hei!
  Tusen takk for koselig hilsen fra deg i min blogg! (Forresten: Jeg bor i Norge, ikke i Sverie. Men, vi har snø, vi også.) :o)

  Vakkert vinterbilde fra din havestue.

  Førjulshilsen fra Bente i Norge. :o)

  SvarSlet
 24. Kære Bente - Undskyld, jeg ved ikke, hvor jeg har haft mine tanker.

  SvarSlet
 25. Hmm, kan ikke lige gennemskue, om du har fået løst dit problem..

  Jeg er også glad bruger af blogger, og mit umiddelbare bud er, at du mangler at vinge vinduet "Del min profil" af under Brugerprofil. Det er et vildt gæt, for jeg ved jo ikke, hvordan din indstilling er nu.

  Ellers kan du tjekke DIY-hjælpebloggen [url=http://knownissues.blogspot.com/]her[/url], den har hjulpet mig et par gange

  Med venlig julehilsen
  Lise

  SvarSlet
 26. Kæreste Claus. Selvfølgelig ville vi allesammen blive glade for en hilsen men du skal ikke have dårlig samvittighed. Du giver så meget her på din egen blog og vi forstår allesammen godt at du ikke kan nå at kommentere hos alle. Jeg læser masser af især amrikanske blogs og det er meget sjældent man ser kommentarer fra de meget store bloggere rundt omkring.

  Tilgengæld vil jeg sige at der er få blogs hvor folk skriver så dejlige kommentarer som hos dig og det fortjener naturligvis at blive bemærket på den ene eller den anden måde.

  Angående billede har jeg jo ikke selv en blogger blog, men hos typepad hvor jeg "bor" ved jeg at jeg selv skal sætte det op. Jeg er bare aldrig nået så langt.-..

  SvarSlet
 27. Hej Claus

  Jeg har heller ikke en blogger-blog, så min "blogroll" har jeg skrevet "i hånden" - derfor er der ingen billeder med.

  Mvh
  Esther

  SvarSlet