En hyggelig aften

Som nævnt havde vi I går aftes gæster, og det blev en rigtig hyggelig aften. Og når jeg viser billedet her fra vort køkken, er det for at påpege, at det kun er ved ganske særlige lejligheder, at vi dækker op i spisestuen. Hverdagsaftener – om vinteren – er den foretrukne plads I køkkenet, mens vi om sommeren enten sidder ude eller I havestuen.

 

20101214_180108

 

Jeg kan rigtig godt lide at lave mad og at mødes omkring bordet. No man is an island, siger man. Hvad skulle vi gøre uden gode venner og bekendte?

8 kommentarer:

 1. Lækkert sted med god atmosfære at opholde sig!!Og det åbne ildsted gør da lige det sidste!!

  SvarSlet
 2. Meget hyggeligt og smagfuldt Claus.

  Hos os spiser vi altid i køkkenet.
  Vi er så heldige at have et forholdsvis stort spisekøkken, så vi har prismekrone (magen til din), malerier på væggen, rustikt spisebord, slagbænk og stole. At spise i køkkenet behøver ikke at være en nødløsning. Det kan give en hyggelig og intim stemning uden at være uskøn:-)

  SvarSlet
 3. Kjære Claus!
  Jeg er så enig!!!
  Ha en fortreffelig førjulsdag.
  Jeg skal til byen med mine to eldste barnebarn og spise lunsj. Så blir det vel å spandere litt ekstra julegave på hver og en.
  Klem fra Grete.

  SvarSlet
 4. Åh, I har altså verdens skønneste køkken. Varmen fra ilden og den gode duft af mad kommer jo desværre ikke med med her på bloggen, men man kan næsten mærke det alligevel.

  Lav endnu en god dag
  Karen

  SvarSlet
 5. 'No man is an island' -hvor er det sandt..
  Hvad mon I så fik at spise? Vil komplementere den smukke bordopdækning i Jeres hyggelige køkken - som iøvrigt er mit foretrukne sted også, også til gæster.
  Jeg vil også lige med et smil minde dig om, at du lovede at bringe en opskrift på biscotti :-)
  God dag ved skoven.
  kh Helle

  SvarSlet
 6. Kære Helle - vi fik jordskoksuppe, oksesteg og hjemmelavet cremet is med hjemmesyltede pærer og selvfølgelig forskelligt tilbehør.

  SvarSlet
 7. Hvem trenger vel stue med et så koselig kjøkken :) Her brukes også kjøkkenet til det meste, både til hverdags og gjester. Jeg synes det er veldig koselig å slippe å gå ut av rommet hvor alle er samlet for å hente mat/kaffe osv. Ved å sitte rundt bordet på kjøkkenet får jeg også fulgt med i praten og er 'med' hele tiden. Liker ikke å gå glipp av noe, vet du :)

  For en skjønn servering det var hos dere :) Dere dansker er flinke med mat!

  SvarSlet
 8. Mums....lækker lækker menu, serveret i et smukt smukt køkken. Bet you enjoyed cooking, goodlooking:o)

  Mange lækkersultne hilsner fra een, der selv er på vej ned til kødgryderne......

  SvarSlet