En lille reminder

Jeg ved, at mange har meget at gøre her på årets sidste dag, men jeg minder alligevel om at de otte ‘Drømmehave’-udsendelser bliver genudsendt på DR2 I dag fra kl. 10 og små fire timer frem – altså I et langt stræk. Når jeg nævner det, er det fordi, jeg kunne forestille mig, at nogle måske ville optage dem.

13 kommentarer:

 1. Tusind tak, jeg vil ihvertfald se dem. Jeg ligger syg, så det vil jeg glæde mig til. Godt Nytår!

  SvarSlet
 2. Tak for påmindelsen :-)

  Godt nytår.

  SvarSlet
 3. Ja, det havde selvfølgelig været dejligt hvis det først var imorgen de sendte det, når der er knap så mange gøremål, men pyt... fjernsynet får lov at køre, så kan jeg jo gribe og nyde noget af gensynet!
  Kære Claus. Tusind tak for et forrygende haveår, med masser af inspiration på mange plan. Tak for din måde at dele kærligt på. Tak for bøger, blog og tv. Jeg ser frem til det nye år og vil følge med på tæt hold. Et rigtig smukt og frodigt nytår ønsker jeg til dig og dine. Også et forrygende nytår til alle dine dejlige blog-fans.
  Haveknus fra fru friis

  SvarSlet
 4. uuuh, ja der er nok at gøre idag, og har ikke mulighed for at optage... men har set udsendelserne før, og de er virkelig dejlige. Det kribler i havefingrene! Godt Nytår til dig, Claus, og tak for alt det, du deler med os her på bloggen. Dit engagement er utroligt...

  SvarSlet
 5. Kære Claus,
  Jeg ønsker dig og dine et GODT NYTÅR, med ønsket om at det må blive helt fabtastisk, og tak for det gamle haveår her på bloggen, samt bøger og i TV! Jeg var så heldig at få din nye bog 'Mit haveliv' i julegave(men mine gamle forældre kunne desværre ikke overskue at købe via klematis, så ingen frø el.signering, snøft) Jeg vil glæde mig så inderligt til at blive glad og inspireres ind i det havelige og livsglade univers også via din blog her, som har været så skøn at følge i dette år. Tak for din måde at dele ud og være på - også godt nytår til alle de andre blogfans her på siden.
  Festlige nytårshilsener,
  Helle

  SvarSlet
 6. Tak for påmindelsen, udsendelserne bliver nu optaget, så de kan nydes i morgen :-)

  Og tusind tak for en skøn og inspirerende blog, som jeg dagligt glæder mig over. "Et Haveår" ligger i øvrigt klar til de første notater - måske allerede i morgen ? :-)

  Godt nytår til alle.

  Bedste hilsner
  Gitte
  Vildbjerg

  SvarSlet
 7. Bra att du påminner, så ingen missar denna underbara serie! Visserligen såg jag flera av programmen, men nu spelar jag in alla. Vill tacka dig för alla dina vackra och inspirerande inlägg, som du så generöst delat med dig av.
  Önskar dig ett gott och framgångsrikt 2011!
  /Randi

  SvarSlet
 8. Jeg skulle ønske vi kunne ta inn DR2, men har ikke dansk tv i kanalpakken dessverre. Desto bedre at serien finne spå nett-tv!

  Ønsker deg av hjerte et vidunderlig nytt år, kjære Claus! Året har blitt vesentlig rikere med din enestående formidlingsevne og haveglede via blogg og bøker. Takknemlig! Jeg gleder meg stort til å ha deg ved haveroret i året som kommer.

  SvarSlet
 9. Tack för alla dina vackra bilder och fina inlägg. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Vinterhälsningar Liv

  SvarSlet
 10. Rigtig godt nytår, Claus, og tak for masser af spændende haveinspiration i 2010. Og godt nytår til alle her på bloggen :)
  Mh Lotte

  SvarSlet
 11. YES, så er der 4 timers "Drømmehaver" optaget til delvis gensyn og i hvert fald nykig på en del af det, så det vil jeg se frem til i de kommende dage. På sofabordet ligger "Mit Haveliv", har læst de første 50 sider allerede. Tak for en fantastisk inspirerende hjemmeside, 2010 har virkelig været en "eye opener" for mig mht. haven og jeg glæder mig meget til at følge med her på siden i 2011.

  Godt nytår til dig, Claus - og til alle blog-vennerne her på siden.

  Mange hilsner, Ulla

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Nej hvor godt, jeg manglede 2 optagelser. Glæder mig til rigtig meget havenyt mm i det nye år.

  Rigtigt godt nytår herfra.

  Kærlig hilsen fra Janne i Greve

  SvarSlet