En succes …

… vil jeg kalde vinterfotokonkurrencen, for der bliver ved med at komme motiver. Billederne ligger i kø, og de tre, jeg publicerer her, modtog jeg sidste søndag. Der ligger altså mange billeder I kø, og hvis de bliver ved med at komme i samme hast, begynder jeg at lægge endnu flere på hver dag. D. 23. december er sidste frist.

 

DSC_0010

 

Lone skriver:

Jeg må vist også hellere sende et vinterbillede. Det er taget i morges d. 4. december udfra mit soveværelsesvindue, jeg synes at det er kønt og giver mig energi til dagens komme. Skoven i baggrunden er Nørreskoven.

Mange snehilsner
Lone

 

 

 

Inger skriver:

Overiset hestehegn ved Skanderborg

 

Venlig hilsen

Ingrid

 

 

IMG_1093

 

Ulla skriver:

Hele dagen i går var alt i haven dækket af et fint lag rimfrost - endnu et vidunderligt vejrfænomen, der bidrager til min begejstring for årstidernes skiften.

Mit foto forestiller de sidste hyben, som den ældgamle klatrerose nåede at få sat. Jeg har ingen anelse om, hvad den hedder; men den er mindst 80 år gammel og er fantastisk med sit hvide blomsterflor hvert år. Blomstringstiden for hver blomst er kort; men husker man at fjerne hyben, så kan blomstringen

trækkes lige til den første frost og sne kommer.

 

Mange hilsner fra Ulla

3 kommentarer:

 1. Hvor er fotoet af hestehegnet fantastisk. Det ser helt magisk ud.

  SvarSlet
 2. Jeg likte veldig godt det nedisede gjerdet, veldig stilig bilde! - Eivind.

  SvarSlet
 3. Superbillede af istapperne på hestehegnet!
  Hilsen Anna

  SvarSlet