Et enkelt foto

Jeg venter gæster, og gryderne er I sving på det store gaskomfur. Derfor når jeg kun lige at publicere et billede nu. Men jeg lover jeg, at der kommer mange på de næste dage, for det strømmer ind fra hele Skandinavien med billeder.

 

007

 

Det er en af mine absolutte yndlingsbloggere, Ninni, der skriver:

”Alvedans over Oslofjorden i minus 17 grader! Mot denne utsikten sitter jeg hver morgen ved skrivebordet med min kopp kaffe og laptopen. I mørketiden har vi fantastiske soloppganger som jeg er så heldig å kunne følge på orkesterplass. Det er ikke de flammende, storslåtte soloppgangene jeg trykker mest til brystet, men de stille, sarte med gulhvitt lys. Det er noe særegent med dette lyset, så delikat og vakkert.”

 

Stor klem fra Ninni

 

Hageplanlegging: www.hageplanlegger.no

Hageblogg: http://ninnisverden.blogspot.com

8 kommentarer:

 1. Fantastisk stemningsfuldt! Så træder alt andet i baggrunden for en stund.
  Mvh Lise

  SvarSlet
 2. Ninnis fine billede må have en kommentar med på vejen:
  Jeg kom lige til at gå ind på hendes blog - hold da op, hvor er det herligt at møde en 'kindred spirit' hvad angår sne og vinter og kulde. Tak til Ninni for nogle fantastisk fine fotos af skyer m.m.
  Vinterhilsner
  Mette (Horns Herred)

  SvarSlet
 3. - og til Claus:
  tak for de fine billeder, du lægger ud - og velbekomme
  kh
  Mette (Horns Herred)

  SvarSlet
 4. sikke en udsigt, det ligner noget fra en drøm. Nyd kaffen og hyg dig med pc'en, så kan vi nyder billederne bla fra dig ;-)
  kh Lone.g

  SvarSlet
 5. Noen ganger er det beste å betrakte verden innefra :) Dette bildet ble tatt i november i år og det er fortsatt kaldt. Temperaturen svinger mellom -5 til -18. Forleden regnet det selv om det var kuldegrader, julekortstemningen forsvant raskt og etterlot seg mørke trær og islagte veier. Til uken melder de ned mot minus 20 her! Heldigvis er det fremdeles en beskyttende snedyne i haven som forhåpentligvis tar vare på plantene. Ønsker alle en deilig førjul og julehøytid :)

  SvarSlet
 6. Rigtigt mange flotto fotos. Dette er bestemt også forunderligt og smukt.

  Selv er jeg desværre ikke så god udi forevigelserne. Jeg er sådan mere en sigt og skyd type. Til gengæld sluprer jeg de smukke stemninger og billeder i mig. Og flere af de viste billeder kan jo give én præstationsangst :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det et smukt billede...

  SvarSlet
 8. Når jeg ser dette billede, hører jeg Edward Griegs - Peer Gynt "Morning Mood" inde i mit hovede. Det perfekte soundtrack til dette billede. Dansende elverpiger og nordisk mystik! Meget stemningsfyldt......

  SvarSlet