Flere billeder

Der begynder at komme rigtig mange billeder ind til fotokonkurrencen, og som nævnt bringer jeg dem I den rækkefølge, de bliver sendt til mig.

 

Første søndag i advent gården

 

Zeb – en af mine ynlingskommentatorer fra Bornholm – skriver:

Kære Claus

- og medlæsere.

At have en udsigt - at kunne se ud på noget smukt, når den mindre aktive del af havesæsonen hersker; Dét er en gave. Denne, som ikke er min eneste, men den udvalgte udsigt i denne sammenhæng, er fra mit køkkenvindue. Her ser jeg ud på den lille, gamle gård, som jeg i årets løb har gjort en indsats for at gøre stemningsfuld.

Jeg nåede ikke at tage altankasserne med jordbærplanter, som sommeren igennem gav skønne små mundsmage og i sensommer/efterår fik mere og mere glødende, røde blade, ind, inden vinteren så pludseligt holdt sit indtog.

1. søndag i Advent bemærkede man såmænd heller ikke, at jeg ikke nåede at feje blade eller fjerne det sidste ukrudt, der vedholdende og aldeles insisterende dukker op i sprækker i den gamle beton fra det ganske tidlige forår. Men jeg nåede - med blødende hjerte - at flå de imponerende store 'Rosenslynge' ned af gavlens rionet og flytte potter og krukker med buske og andet ind under udhænget istedet (kraftigt belært af forrige vinters skader ved ikke at gøre det).

Som det hele stod der, den dunkle morgen, var det en fryd for øjet - pakket ind i tyk og tyst sne.

Med de vældige, gamle Kirsebær som baggrund, med de røde gummistøvler under havebordet med løfte om kommende arbejdsomhed og med den lille kurv på tøjsnoren nær køkkenvinduet, så småfuglene rigtig kan nydes, da var vinterstemningen bare perfekt!

Med alle gode ønsker om en Jul med hjertelig glæde samt et lykkebringende Nytår!

Zep

 

Og så snupper vi lige et mere. Det er fra Lotte:

 

CIMG0809

 

Her er vi på en af vores mange gåture i Meilgårdsskoven, det er en af de dage hvor der rigtig var "topper" på havet. Vi søgte derfor op i skoven, men fik alligevel røde kinder og duggede briller. Så er det jo dejligt man kan komme hjem i sommerhuset til brændeovnen og en lille Blå gajol.

Det er i øvrigt meget sjældent at gå en tur hvor vi ikke ser dyr, og de kommer da også både i vores have og ved foderbrættet. Det eneste minus ved området er om foråret hvor hugormene ligger og slikker sol, der er de utroligt langsomme til at komme væk i forhold til senere på sommeren, og de hører altså absolut ikke med til favoritterne ...

 

Glæder mig til endnu flere billeder fra jer!

1 kommentar:

  1. Nååå...en schnauzer! Har selv 2 af slagsen.....fine fotos

    SvarSlet