Første deltager i fotokonkurrencen

Da jeg modtog det seneste nyhedsbrev fra Albinus frø, var nedenstående billede med. Det synes jeg var så fint, at jeg opfordrede Tine til at sende det til mig og deltage I konkurrencen. Den opfordring tog hun imod.

 

295_9548

 

Tine skriver:

 

Mandag morgen. Det var stadig november. Og alligevel lå landet begravet i sne. Som de fleste andre steder i landet vågnede vi på Sydsjælland op til fygende sne, der flittigt arbejdede på at skabe dybe driver. Lidt mærkeligt – det føles for tidligt. Jeg er normalt en barnligt begejstret tilhænger af sne, men i år er det lissom min reaktion kommer lidt forsinket – jeg var simpelthen endnu ikke parat til de store snemængder. At de hvide dyner sænkede sig over landet, allerede inden vi nåede december – det var lidt af et bagholdsangreb. Jeg troede da naivt, at jeg nok skulle nå at få revet de sidste blade sammen i haven – oven i købet havde jeg en ambition om at få luget lidt i nogle af staudebedene, så der var lidt mindre at give sig i kast med i det tidlige forår, hvor der er så meget andet at gøre. Det nåede jeg så ikke – i hvert fald ikke i denne omgang. Men smukt ser det jo ud – sne og lav vintersol ind over indkørslen.”

1 kommentar: