Heste I morgenlys

Der er allerede kommet en del billeder til fotokonkurrencen, som jeg lancede I går.

 

Det er min plan at vise et eller flere om dagen, men jeg lovet alligevel at komme med mindst et personligt indlæg dagligt. I aften kommer vore medarbejdere. jeg skal have medarbejdere og gjort det sidste klar. I får nogle billeder af det julepyntede hjem I morgen.

 

P1010014

 

Anette/Tante Tulle skriver om sit billede.

Dette billede er taget en tidlig morgen, hvor hestene lige var lukket ud. Jeg giver dem altid lidt godt at gumle på, når nu naturens spisekammer er lukket. Og så nyder jeg ellers at stå og fundere over tilværelsen med hestegumlen som baggrundslyd!

6 kommentarer:

 1. Super flot billede... og super ide ;0)

  SvarSlet
 2. Kjære Claus.
  Super ide med vinterbilder.
  Så vil jeg ønske deg en god kveld med dine medarbeidere.
  Dere Dansker er jo gode på stemning og ikke minst den gode maten.
  Skulle gjerne vært en av de heldige som kan nyte det gode liv hos deg idag.
  Ser at dere har fått like mye sne som vi også har fått her i Sandefjord, har mistanke om at dere også har det like kaldt.
  Sola skinner fra en skyfri himmel, så bedre førjulsvær kan vi ikke ønske oss.
  Gleder meg til å følge bloggen din videre i de neste dagene og ikke minst se ditt julepyntede hus, Claus.
  Advends klem fra Grete.

  SvarSlet
 3. Hyggeligt billed Tante Tulle!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Det er et rigtig dejligt og stemningsfuldt billed - sammen med Tante Tulle´s beskrivelse af billedet minder det mig om, at vi skal huske at stoppe op i denne travle juletid og nyde et øjebliks stilhed, skønhed og stemning.
  Jeg må huske at lægge mit lille kamera i frakkelommen og se efter gode vintermotiver her i storbyen.
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 5. Billedet giver mig følelsen af at have stået
  netop sådan engang -måske som barn;men eftersom
  jeg er vokset op i en storby --må det have været
  i drømme.Drømmeagtig er stemningen jo!
  Tak fordi du gav mig dette "minde" tilbage,Tante
  Tulle.Kun min kats nærhed forhindrer mig i at
  længes efter disse heste :-0
  Ulla h

  SvarSlet