Hurra – det tør

Hvilken forandring! I går aftes, da vi gik i seng, var hele haven stadig dækket af sne, men her til morgen var rigtig meget forsvundet. Og meget tyder på, at det meste når at smelte, inden det i morgen – og så langt man kan se frem – igen begynder at fryse.

 

20101211_101132

 

Det er dejligt, at sneen forsvinder, fordi vi så kan få ryddet det sidste op. Meget dukker jo pludselig frem af dækket nu.

 

 

20101211_101042

 

Planterne i jorden har dog godt af et isolerende snelag, så når vi er færdige med at få sat skik på det sidste, må det godt begynde at sne igen.

6 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Helt enig, jeg har også lige fået fjernet potter og skåle,der IKKE nåede at blive ordnet inden frosten og sneen i sidste måned. Jeg håber at også at du/I får styr på alt det der skal ordnes i Risskov.
  kh Lone.g
  http://loneshaveliv.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Øv - det tør

  Jeg ved godt, at jeg sikkert er i mindretal, men jeg synes nu haven er meget flottere med et smukt hvidt lag sne. På denne årstid er haven mørk, brun og vissen at se på - så foretrækker jeg altså et flot vinter landskab :-)

  Har været en runde i haven idag, for at se hvilke 'skader' sne og frost har forvoldet. Og jeg slap med et væltet pilestativ, men de holder alligevel ikke evigt.

  Fortsat go' weekend
  /Bo

  SvarSlet
 3. Antar att det inte är alltför vanligt att ni har det snötäckt.
  Mariana

  SvarSlet
 4. Kære Bo - jeg forstår din pointe. Og hvor er jeg glad for, at du er 'tilbage'. Har spekuleret over, hvor du mon var blevet af. Håber, at intet nyt er godt nyt.

  Kære Mariana - nej, sne er ikke så almindeligt, som det har været de sidste par år.

  SvarSlet
 5. Kære Claus og Bo
  Jeg savner også sneen og det smukke lys, der er i haven. Nu er den mørk og "snavset" og jeg håber at det snart bliver hvidt igen. Selvfølgelig ikke før du er færdig med dine gøremål i haven som LIGE SKAL NÅES inden frosten tager fat igen, Claus ;-).
  kh Lone
  loneshaveliv.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Kjære Claus!
  Ja det er rart hvor fort været skifter.
  Her har det som du vet vært mye snø og kaldt mer en normalen.
  I går kveld når jeg gikk hjem fra kveldsvakt regnet det.
  I kveld når jeg gikk hjem fra kveldsvakt var det snø i lufta og skare.
  Det er meldt kaldere her til uka, noe jeg er glad for. Det blir lysere og triveligere med snø.
  Her er det vakkert med små lys i busker og trær.
  Så hyggelig at du har fått så god respons på vinter konkuransen, det er mange flotte bilder. Fortsatt god helg til deg. Hjertens fra Sandefjord. Grete.

  SvarSlet