Hvem er hun egentlig hende Tante Grøn?

Er hun mon i virkeligheden en mand, var der én, der spurgte på bloggen en dag. Nej, nej da! ’Forvirringen’ skyldes, at hun bruger sin mand, John Justesens, mailadresse.

 

Jeg må sige, at denne blog især er hyggelig, fordi I er så mange søde kommentatorer, og en af de allerflittigste er – sammen med mange af jer andre – helt uundværlig. Det mærkede vi især, da Tante Grøn i en periode på en halvanden måneds tid på grund af sygdom, var fraværende her på bloggen. Da var vi virkelig mange, der savnede hende.

 

Hvordan mon hun ser ud hende tanten, er der sikkert mange, der tænker, og jeg er så heldig at have et billede liggende af hende. Det er nok frygtelig indiskret at bringe det her på bloggen, fordi Tante Grøn ikke ved, at jeg gør det. Man jeg gør det alligevel …

 

jytte 050

 

Billedet er taget, efter at Tante Grøn var blevet blomster-stylet af Frk. Iberis fra Middelfart. I den forbindelse skrev Tante Grøn til mig: Jeg glæder mig som en lille pige, der skal ud og købe konfirmationskjole. For mig er det ligeså stor en drøm som en designerbrudekjole eller en gallakjole er hos "normale" kvinder. Da jeg jo hverken er ung, smuk, fotogen eller spændstig i kødet, vil de lidt flossede, uperfekte, brugte, "henne på tiden ", rynkede og leverplettede efterårsbuketter fra haven jo passe fint til mit patinerede udseende.  Lyder det ikke bare vildt spændende, at en gammel kone som jeg får lov til at prøve det?

 

Jeg ved, at mange af jer har været med på bloggen siden begyndelsen, men der er selvfølgelig også mange nytilkomne. Her får I et link, hvor I kan læse om Tante Grøns have.

 

Og hvorfor skal det så handle om Tante Grøn netop i dag. Jo for ’I dag er det tantens fødselsdag. Hurra, hurra, hurra …’

 

Hjerteligt tillykke søde Tante Grøn fra en af dine største fans.

21 kommentarer:

 1. Det sies ofte om damer at "Hun er som en rose", men det ER nå bedre med voksne damer som ofte er en HEL BUKETT!
  Dette var en fin hilsen fra deg :-)

  SvarSlet
 2. Kæmpe tillykke til Tante Grøn....:-o)
  Jeg synes at du ser lige så dejlig ud som du skriver og sikken et pragtfuldt billede af dig.
  Og tak for endnu en super hyggelig hilsen på min blog. Jeg håber at du får en skøøøøøøøn fødselsdag.
  Knuz fra Lisbeth

  Tak Claus for både billede af Tante Grøn og for din hyggelige hilsen på min blog.
  Jeg nyder Mit haveliv og mine egne Havedrømme 1 og 2.
  Det er som at komme i blomsterhimmelen...:-o)

  Knuz fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke med fødselsdagen til Tante Grøn, jeg glæder mig meget til at læse om din have i den kommende bog - det ser i hvertfald lovende ud på linket:)) Og blomsterstylet er du virkelig smuk (og ærlig talt det ser du også ud til at være uden blomster;)), ha en dejlig dag! Mange hilsner fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Et stort, varmt og hjerteligt tillykke med fødselsdagen kjæreste TANTE GRØN! Hvor ser du dog vidunderligt, brandgodt ud på det foto!

  Tusind tak for synet kære Claus.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Tror alligevel, jeg må være lidt synsk!!!
  Så jo billedet på Frk.Iberis blog, og der var intet navn - kun begrebet - "Blomsterveninde".
  Og da jeg vidste, at Tante Grøn havde en svaghed for Frk. Iberis (vand i haven) - slog det mig straks, at dette kunne meget vel være vores alle sammens Tante Grøn.
  Og tænk - det var rigtigt!

  Så nu får den kære Tante endnu en lykønskning herfra (den første står under Claus' kageopskrift).

  Håber så inderligt, at fremtiden ser lidt lysere ud end for blot 5-6 uger siden og glæder mig til flere rappe og søde kommentarer.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Hvor er det altså pussig dette indlæg her. Det er det, fordi jeg i morges, da jeg var i bad netop stod og tænkte. Hvem er hun egentligt hende TANTE GRØN? Og så har hun ovenikøbet fødselsdag i dag. Vi ved, at hun bliver 25 og nogle måneder, men hvor mange? Ja, det spørger man jo ikke om. Det fik mig til at tænke på, hver er egentligt de forskellige bloggere? Zep, Inga, Karen osv osv osv? Måske en lignende præsentation af flere bloggere nu hvor fotokonkurrencen er ved at være ovre?

  Og til dig kære TANTE GRØN.
  Et stort tillykke skal lyde her fra den anden ende af landet. Havde du ikke boet så langt væk, var jeg kommet forbi og givet dig et kæmpe fødselsdags knus, for det fortjener du, med dine herlige skriverier og kommentarer. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at grine af din kommentar om Claus bundløse tærte og den afskyelige snemand. Og nej, jeg synes ikke, at du gik over stregen. Jeg læste kommentaren på min Iphone i morges, men har først nu haft tid til et lille kig på min pc. Men jeg lover dig, at jeg har smågrinet hele dagen over kommentaren.

  Ha' nu fortsat en vidunderlig dejlig dag, men den bundløse tærte og de andre lækkerier.

  Stort tillykke og knus
  Madam Bæk

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Se det var et fantastisk sødt skriveri, du lige kom med der. Tusinde tak for blomster-billedet af Tante Grøn - om hun så vil det eller ej :-)

  Kære Tante Grøn.
  Hjertelig tillykke med dagen. Jeg er også en stor fan af dine maleriske kommentarer, dine ord klær' denne skønne blog helt perfekt.
  Kh Lone

  SvarSlet
 8. Kære Tante Grøn
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen - Hvor er det bare et fantastisk godt billede.
  Jeg er også stor fan af dine sprogblomster og savnede virkelig dine kommentarer, mens du var "væk"
  K.H. Sanne O.

  SvarSlet
 9. Utrolig flott - både bilde og beskrivelse.
  Og takk for kommentaren på min blogg, herr Dalby:)

  SvarSlet
 10. Kære Claus -og specielt tante Grøn,
  Dejligere frue, kan man vel næppe tænke sig.Jeg er helt med på at det er tante Grøn på det helt utroligt skønne billede, som Claus bragte - og godt du gør det, Claus! For det er da ikke mindre ganske herligt og smukt, en virkelig 'levedame', tror jeg, af den skønne farverige slags, som jeg forestillede mig det... Hjerteligt tillykke, med fødselsdagen, tante Grøn. Jeg er også rigtig vild med dine kommentarer her på Claus' blog, og jeg ønsker dig alt det bedste for det nye år, og håber, du bliver fejret åpå behørig vis idag.
  Kærligst, Helle

  SvarSlet
 11. Kære Claus, sikke en fin ide at fortælle lidt nærmere om en af de aller flittigste her på din blog og at introducere hende med sådan et flot billede. Vi er jo mange, der i tidens løb har tænkt over, hvem Tante Grøn er.

  STORT TILLYKKE til Tante Grøn med fødselsdagen og de bedste ønsker for fremtiden. Du er meget smuk på dette dejlige blomsterbillede, og jeg glæder mig til at følge dig og dine sjove og opmuntrende kommentarer her på Claus' blog og stifte nærmere bekendtskab med din spændende have i den kommende bog.

  Godt Nytår og mange hilsner, Ulla

  SvarSlet
 12. Kære fantastiske Tante Grøn !

  Du er en af dem der virkelig giver brandstof til os bloggere - bliv endelig ved med det !
  Håber du har haft en super dag, det fortjener du.
  Måske ses vi igen i 2011?

  Mange hilsner
  Jesper

  SvarSlet
 13. Kjære Claus!
  Takk for hyggelig hilsen fra deg, det satte vi pris på!
  Kjære TANTE GRØN!
  Du er akkurat like søt og pen som jeg hadde forestilt meg at du var.
  Gratulere så mye med dagen.
  Skulle ønske vi bodde litt nærmere hverandre så ville nok, som du sa en gang,praten gått livelig. Men en skal aldri si aldri, en dag kan det hende at vi treffes. Det ville glede meg.
  Ønsker deg alt godt for det nye året og håper at julen så langt har vært god for deg og dine.
  Varme hilsner til dere begge fra Grete.

  SvarSlet
 14. Tillykke Tante Grøn!
  Med alle de rosende ord, synes jeg nok, jeg kan tillade mig at fortælle, at jeg blev lidt skuffet, da jeg blev klar over, at Tante Grøn IKKE var en mand. Det havde jeg eller længe troet, og læst indlæggene som skrevet af en mand, og det var meget festligt. Bare det, at en mand kunne kalde sig Tante Grøn, syntes jeg var ret så opfindsomt. Jeg troede, at Claus selvfølgelig var klar over, at TG var en mand, da han har besøgt "ham", og jeg tænkte, at de rigtigt morede sig med Tante Grøn historien.
  Lidt øv Tante Grøn, så er du bare en nydelig dame, det andet var meget sjovere.
  Gemytlige hilsner fra Mette og endnu engang til lykke med dit nye år.

  SvarSlet
 15. Sikken dejligt billed, du er jo virkelig i enhver henseene kvinden med blomsterne. STORT tillykke med dagen.

  SvarSlet
 16. Kære Claus, Fint initiativ og indslag om Tanten. Hvis livet har været lidt ..... udfordrende for Tante Grøn, kan et sådant positivt indslag være lige hvad doktoren anbefaler. Tak for billedet.

  Kære Tante Grøn, du ser aldeles ung og sød ud på billedet. Det klæder dig at være blomstret til :-) Håber du har haft en dejlig fødselsdag. Tillykke!

  SvarSlet
 17. Sie ist schön. Sie ist jung aussehen

  So wie mit dir ein Leben Inhalte teilen ...

  "Ich liebe meine Vergangenheit Ich liebe meine jetzige Ich schäme mich nicht, was ich hatte, und ich bin nicht traurig, weil ich es nicht mehr... " - Colette

  Sie können mehr Leben erhalten zitiert in http://quotelandia.com/category/life

  SvarSlet
 18. Kære Claus - Er sikker på at TANTE GRØN har tilgivet dig indiskretionen - hun er en MEGET smuk dame, og det er en fornøjelse at læse hendes - og andres - kommentarer på din blog.
  Kære TANTE GRØN - hjertelig til lykke med fødselsdagen og de allerbedste ønsker for fremtiden sendes du herfra - kærlig hilsen Ditte K.

  SvarSlet
 19. KÆRE ALLESAMMEN:o)

  GISP.....det var noget af en overraskelse, at vågne op til dette indlæg imorges:o) Alt imens jeg igår havde travlt, med at fejre fødselsdag og servicere gæster, har det tikket ind med de sødeste, varmeste og hjerteligste lykønskninger her på bloggen. Jeg troede ærligtalt ikke mine egne øjne, da jeg så et billede af migselv tone frem på skærmen!!!!! Men Claus` veje er jo uransaglige og dette er ubetinget en af de mest overraskende, personlige, vel- og kærligt mente fødselsdagshilsner, jeg nogensinde har fået. Mange trillioner tak for din store fødselsdagsoverraskelse og alle dine søde ord, Claus:o)

  Og til alle I andre: For en gangs skyld, er jeg fuldstændig mundlam! Jeg er målløs, bevæget og totalt overvældet over at få så mange varme, hjertelige og venlige lykønskninger. Hvad har jeg dog gjort for at fortjene al denne medmenneskelige varme strømme imod mig fra alle jer, der har lagt så rørende fødselsdagshilser til mig på Claus` blog? TUSIND TUSIND TRILLIONER TAK:o) Jeg kan ikke beskrive, hvor glad og taknemlig, I har gjort mig:o)

  Og Inga, du er jo digter:o) Intet mindre! Tusind trillioner til dig også for dit smukke digt, som jeg blev MEGET MEGET glad for.

  Der findes mange engle uden vinger på denne blog. Det er en kendsgerning:o) En dejlig kendsgerning:o)

  Når jeg kommer til at kigge på billedets havebuket (smukt bundet af Frk. Iberis!) kommer jeg til at savne min have og mine blomster helt vildt:o) På billedet (som blev taget midt i okt.) står jeg med årets absolut sidste havebuket, bestående af mine elskede kæmpe-verbena, høstanemoner, violfrøstjerner, malva, sankt hans urt, roser etc etc.

  Hvis andre blomstersjæle kunne have lyst til at prøve at blive blomsterstylede som jeg, kan jeg varmt anbefale at bestille tid hos Frk. Iberis. Men bestil i god tid, da hendes kreationer er meget eftertragtede og efterspurgte. Og som man kan se på billedet, behøver man hverken være ung, smuk eller fotogen, for at få lov at lege blomster-diva for en dag. Hjertet har jo ingen rynker, vel?

  Claus, hvis du skulle forære en blomsterkvinde en helt speciel gave, vil jeg da foreslå dig en blomsterstyling hos Frk. Iberis med efterfølgende portrætfotografering udført af Claus Dalby. Jeg lover dig, at det er noget, der vil få en kvindelig blomsterelsker til at sukke af fryd. Frk. Iberis er en af mine yndlings-blomsterkunstnere. Hun frembringer forunderlige, fascinerende, fortryllende, feminine flora-fantasier, så englene synger. Hun er en stemningsstylist, der leger med blomster på en nyskabende, nytænkende og fuldstændig eventyrlig måde - og alt frembragt med et meget personligt udtryk og et umiskendeligt "1001 nats" præg.

  Mette, beklager at jeg er et hunkønsvæsen. men du må da gerne kalde mig "Onkel Grøn", ok?

  Endnu enganng mange millioner tak for alle jeres søde hilsner. I er bare dejlige:o)

  Taknemlige, tantelige knus til jer alle:o)

  SvarSlet
 20. Litt forsinkete gratulasjoner fra meg - hjertelig til lykke med dagen Tante Grøn! For et nydelig og praktfullt blde av deg, du ser like skjønn ut som ordene dine tilsier at du er :). En vakker dame omgitt av like vakre blomster. Hipp hurra for deg!

  SvarSlet
 21. Kære Tante Grøn.
  Hjertelig til lykke med fødselsdagen d. 28/12 og
  rigtig GODT NYTÅR. Vidunderligt blomsterbillede af dig. Dejligt at du og dine skønne kommentarer er tilbage på bloggen. Jeg glæder mig meget til at se mere af din have, når Claus udgiver hemmelige haver. De billeder jeg har set her på bloggen er fantastiske.
  Kærlig hilsen Dorit

  SvarSlet