Jul ude

Sidst i november plejer jeg at julepynte kasserne under vore vinduer, men i år har jeg indtil nu givet fortabt, fordi jorden i kasserne er hel frossen, og de er for uhåndterlige at bakse ind. Derfor må jeg vente på, at det begynder at tø.

 

claus20091229_111723

 

Billedet herover viser, hvordan kasserne så ud sidste år, og sådan er det også planen, at de skal se ud i år. Hvide juleroser, Helleborus niger, side ved side, og jorden dækket med mospuder.

 

Planterne havde Marianne fra Gartneriet Spiren med til mig, sidst hun var her. Men de er nu dækket helt af sne.

 

Ih, hvor jeg glæder mig til, at det begynder at tø.

4 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Nu kan jeg jo ikke huske hvor store dine kasser er, men er det ikke muligt at I kan få dem indendørs og lade dem tø op og så beplante dem med dine smukke juleroser....

  kh Lone.g
  ps har du set den flotte anmeldelse af "Mit haveliv" i Haven, som jeg lige har modtaget i dag. 99,9 % positiv.

  SvarSlet
 2. Kære Lone - forstår godt, at du spørger. Men de er skruet fast fra bunden, og skruerne er frosset fast i jorden. Så ...

  Ja, den anmeldelse er jeg da superglad for.

  SvarSlet
 3. Hvide juleroser med mos er meget smukt. Pokkers vejr. Jeg stoler på, at du får pyntet smukt op alligevel :-)

  SvarSlet
 4. Det ville næsten være synd at sætte juleroserne ud lige nu, hvor det er dagsfrost og nattemperaturen er nede på -15 grader. Jeg ved godt, at de har frostvæske i sig og rejser sig igen, når det bliver mildere, men de bliver noget sjaskede. Desværre! Jeg har altid krukker med blomstrende juleroser stående ved for- og bagdør her i dec. og resten af vinteren, men i år er de ikke glade. Glade er derimod de, som modtager de smukke CD-kort med juleroser, jeg bruger som julehilsner. Men det er kun til de få og udvalgte, jeg sender dem!

  SvarSlet