Julehilsner

Hvad dato er det nu, det er I dag, spørger vi ofte. Men i dag er der nok ikke nogle, som er i tvivl. Det er den første dag i julemåneden – 1. december. Og det skal bloggen her også bære præg af. I skal nok få lidt juleri hen ad vejen.

 

Juletraditioner ændrer sig, og tidligere sendte og modtog vi i stakkevis af personlige julekort med posten. I dag er mange erstattet mail, og nogle sender ligefrem elektroniske julekort.

 

Jeg introducerede for en måneds tid siden en række virtuelle postkort til fri afbenyttelse, og i dag er billederne erstattet af vintermotiver, som jeg håber, at rigtigt mange af jer vil gøre brug af. Kortene ser du her.

5 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Tak for de smukke billeder.
  Juletraditioner er dejlige, og næsten alle har deres egne, som de ikke kan undvære. Jeg kan ikke undvære levende lys (desværre ikke så godt for indeklima, siger de) og hjemmelavede lækkerier (hos mig f.eks. panforte af nødder og tørret frugt). En rigtig dejlig december til dig og alle dine "blogfans".

  SvarSlet
 2. Jeg elsker ellers sneglemails og "rigtige" postkort. Men dine er nu rigtig smukke, så mpske sniger jeg mig til at bruge nogle af dine:-)

  SvarSlet
 3. Dejligt, det har jeg ventet på :o) Men kun som baggrund på min computer, julekortene sender jeg stadig på gammeldags vis ;o)

  SvarSlet
 4. Skønne vinterbilleder Claus!

  SvarSlet
 5. Ih hvor dejligt. Tak for dem. De er da bare så smukke. En mulighed for variation i julekortskrivningen.

  SvarSlet