Kærlig kurren

Hver morgen vækkes jeg af en kærlig kurren fra mine duer, der sidder på balkonkanten udenfor mit soveværelse. Dermed har jeg jo afsløret, at jeg ikke står op, før det er lyst. Til gengæld har jeg ’kontortid’ til over midnat, men det er jo en helt anden historie.

 

20101207_093156

 

Jeg elsker at blive vækket på denne måde, og snart bliver der flere til at kurre om kap. Sagen er nemlig den, at tre unger mere i dueslaget snart er ved at være flyvefærdige. Håber, at de klarer kulden.

 

Sikke et vejr vi har i dag. Sne over alt og flot sol. Jeg vil ud med fotografiapparatet. Glæder mig i øvrigt over alle de billeder, der kommer til fotokonkurrencen. I får flere at se senere i dag.

5 kommentarer:

 1. Så fint at du har duer som "matcher" årstiden ;-)
  Vi får nøye oss med de ville duene vi har i haven, men de er dessverre bare høst-grå.
  I Larvik er det 20 kuldegrader idag, så jeg håper for dine due-ungers skyld at dere har det litt mildere.

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at kunne matche årstiderne m.h.t. søvn - om sommeren er jeg oppe og i haven meget tidligt...rundt at hise, nippe, kippe fodre høns ...og her om vinteren giver det sig selv---er heldig at kunne sove til---næsten lyst-tid, må gerne, kan ikke sove længere. De duer ER meget smukke!

  SvarSlet
 3. Beklageligvis er der her, hvor jeg bor, rimtåge i dag, hvilket betyder, at tågehornene lyder uafbrudt. Nå pyt, i går var det strålende solskin. I mit arbejdsliv måtte jeg tidligt op om morgenen, men som pensionist står jeg op, når det bliver lyst, ikke til lyden af kurrende duer men til rigtig mange småfugle, der flokkes om foderbrættet og venter på mad og vand.
  Håber dueungerne klarer sig i vinterkulden.

  SvarSlet
 4. Det här inlägget har jag missat!

  De ser ut att trivas :_)

  SvarSlet