Link

’Dagens’ link tager tråden op fra forrige indlæg om mine duer. Det har overrasket mig positivt, hvor stor interesse, der har været, for mit dueslag, og det kan være, at det ligefrem ender med at blive en trend. Især i England har man på denne måde haft duer i århundreder. Læs mere her.

5 kommentarer:

 1. Ja, jeg blev meget inspireret da jeg først læste om dine duer, for ikke at tale om de smukke fotos med det helt vidunderlige dueslag, som jeg ellers kun har set i engelske magasiner og TV serier :-)
  Ren Cottage idyl!!!

  Og så er duerne jo et fint alternativ til høns, som jeg har opgivet at holde p.g.a. en vis fyr ved navn Mikkel og en lille fyr der hedder Hr. Melin :-)

  Nu nævner du jo godtnok duehøgen, og rovfugle har vi også så rigeligt af her, samt store ugler, men de tager vel mest de mindre fugle arter.

  Hmmmm . . . måske jeg alligevel skal forfølge en gammel drøm om Hvide Dyr? Ligesom i beretningen om Antoine og Lise Calmette på Liselund Slot på Møn, der kun havde hvide blomster og dyr i parken.
  En Hvid Dame har vi allerede . . .

  SvarSlet
 2. Suk et engelsk link, og når man er sprog handicappet på grund af sygdommen såå... Nå jeg skal nok få mig tygget linket igennem..

  SvarSlet
 3. Kære Elin - det lyder som en spændende beretning. Hvor kan jeg læse den. Forestiller mig, at jeg måske kan bruge noget fra den, når jeg skal til at arbejde på bogen om Den hvide Have, der skal udkomme næste efterår.

  Kære Madam Bæk- advarsel: Der kommer flere engelske link hen ad vejen. Så enten må du blot nyde billederne eller måske oversætte via Google Translate.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Det lyder lidt voldsom, når du skriver advarsel: Næ Claus, det er en opgave mere jeg skal løse, men jeg bliver bare så pokkers træt. Men de kloge siger jo også, at man skal bruge hovedet bare en gang imellem ikk? Og nej det bliver ikke kun en nydelse af billederne. Det bliver også Translate. For som jeg siger:
  Viljen til at ville.... Det gælder også det jeg ikke forstår (sporg), men vil forstå.

  SvarSlet
 5. Kære Claus - jeg er sikker på at du vil elske denne historie! Lise Calmette holdt af hvide dyr og havde kun hvide blomster og dyr i sin slotshave. Hvide påfugle, hvide duer og svaner og endda en hvid hjort! Jeg har læst om det for mange år siden, kan ikke huske hvor, men der står også lidt om parken og de hvide dyr her på dette link:
  http://www.turistblad.dk/Liselund_paa_moen.htm

  Også forfatter Bente Scavenius har skrevet om Liselund. En bog med titlen 'Liselund - Den fortryllede have på Møn'. Jeg ved ikke om hun dér nævner det hvide indslag, men jeg vil prøve at finde bogen på biblioteket.

  SvarSlet