Mange og flotte billeder …

… er sendt ind til vinterkonkurrencen, og her er nogle af dem.

 

vintergang

 

Mona skriver:

Et ganske fortryllende vintermotiv, knipset i Bygholm Park, Horsens...

Jeg har lokket, og haft held, med at overtale min bror til at deltage i din vinterbillede-konkurrence! Han er en glad amatørfotograf, som du, og jeg er en glad bloglæser - og sammen har vi en mor, der ELSKER blomster mere end alt andet - så tænk hvis vi kunne vinde billetter til Åben Have..? Uanset, så glæder det mig i hvert fald at kunne dele billedet med jer alle. :)

De bedste vinterhilsner 

Mona Andersen

 

 

clip_image001

 

Elsebeth skriver:

Slåensø i februar i år. Vi kunne “gå på vandet”. Slåensø er dejlig på alle årstider. Et af vores yndlingssteder i Danmark, som vi besøger så ofte vi kan og mindst en gang på hver årstid.

Venlig hilsen Elsebeth

 

 

ljung md mössa

 

Kerstin skriver:

Sänder en bild på Ljung med mössa på.

Hälsningar Kerstin

 

 

raadyr_3a_dec2010_s

 

Susanne skriver:

Først en stor tak for din hyggelige blog, man bliver altid i godt humør når man kigger på dine have foto's.

Her er mit lille bidrag til dine Vinterbilleder. Det er taget gennem vinduet i mit kontor i Sorø, hvor vores æbletræ tiltrækker mange solsorte og også nyder godt af et dagligt besøg fra Fru.Rådyr og hendes to afkom (en rå og en buk) der finder æbler gemt i sneen. Familien har vi kunnet følge fra de var helt små, så vi er spændt på hvor længe de holder sammen. Vi holder meget af dem, selvom potterne ved hoveddøren blev tømt for stedmoderblomster, og tulipanerne blev desserten.

Mange vinterhilsner fra Susanne

 

 

IMG_3089

 

Helle skriver:

En af mine mange solsorte sider og venter på dagens æbleration.
Mange hilsner
Helle Bolgen
Flere sommerfoto fra haven på www. hellebolgen.dk

 

 

Høyanger, nov. 08 048

 

Anne Mette skriver:

Billedet er taget sidste år, da vi boede i Høyanger i Norge. Motivet er fra Hafslo. Jeg ved, at man normalt ikke tager billeder i modlys, men jeg blev bare nødt til at prøve, da udsigten var så fantastisk.
Mvh Anne Mette

 

 

IMG_5676

 

Claus skriver:

Sneen er som skab til leg. Vi drøner rundt i dagligdagen med fuld fart, men når der så falder sne, bliver vi tvunget ned i tempo. herligt

Her hos nyder yngstemanden og husdyrene sneen. De kan tumle rundt unde at slå.

Midlerne er få, sneen har naturen sørget for og gummianden er gammel af gårde, og kampen anden kan begynde.

Glade dejlige Jul

http://jowdeet.blogspot.com/

Claus

 

 

IMAG2998

 

Elisabeth skriver:

Det var en mysig idé till tävling, med vinterbilder. Har suttit en lång stund och tittat på bilder som andra skickat in och bestämde mig för att prova lyckan själv.
Jag läser gärna dina böcker om och om igen och tittar ofta in på din inspirerande blogg. Det vore en dröm att få besöka din vackra trädgård !

Skickar en bild jag tog häromdagen från vårt hus mot vår ladugårdsbacke.
Älskar när det kommer snö inför jul så jag kan stå i mitt köksfönster och titta ut på denna bilden.

Nu kom ju snön väldigt tidigt i år...men vackert är det ändå.

Och allt man inte hann och allt man inte gjorde, det göms så fint under snömassorna...men tittar väl fram till våren.

Önskar dig en fin dag !

Elisabeth (Lisa)

Lisas Trädgård, Mariestad

http://blog.lisastradgard.se/

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annette skriver:

Billedet viser en frøstand fra en høstanemone, taget d. 6/12-2010. Denvokser de på en halvmur til vores terrasse.

Det er så hyggeligt med al den sne, jeg elsker vinter når der er sne alle vegne som pynter landskabet.
Sneen lyser op i denne mørke tid og giver os en smule mere lys og liv, når nu vi er på vej mod vinterens mørkeste dag og den dejlige juletid.
for mig vil der ikke være noget bedre end hvis vi, igen i år kunne få en hvid jul, med masser af sne og hygge til alle i den skønne højtid.
Håber I alle må få en dejlig jul samt et dejligt og eventyrligt nytår.

Annette
www.eventyrhaver-blog.dk    

 

 

clip_image001[4]

 

Mette skriver:

Først og fremmest - hvor er det dejligt hver dag at se læsernes billeder, til fotokonkurrencen. Idyllisk ser det ud, og man bliver i sådan et godt humør. Derfor er det med et glimt i øjet, når jeg sender dig dette billede af vores fynske "jule-nisse-landskab".

I år åbner vi nemlig byg-selv-pakkekalender lavet af Shane Brox, og så støtter man tilmed et godt formål, http://www.redbarnet.dk/

På billedet ses den juleelskende Lille Nurium, som bor i Rundtomsvinget. I julebyen er det meget koldt, så derfor er hans lille hus altid et dejligt sted. I byen bor også Hr. Snebold som er rullet helt fra de sneklædte bjerge i nord, samt Tante Randi (verdens sødeste rensdyr), og den 9'ende december fik de følge af en lille fugl ved navn Tralala-fugl, som sad ude i iskrystaltræet. Og de er alle mægtig gode venner, og glæder sig til julen der nærmer sig.

Vi skulle hilse fra alle i Rundtomsvinget, og sige rigtig glædelig jul!

Mvh. Mette  - http://www.krullskrukker.dk/

5 kommentarer:

 1. Kære Claus og i andre.
  Endnu en række super flotte billeder. Anne Mette skriver, at man helt ikke skal tage billeder i modlys. Personlig synes jeg, at man kan få rigtige gode billeder netop i modlyset, og jeg bruger det selv meget, når jeg fotografere. I det hele taget er der ingen rigtige måder at fotografere på, for det er øjet der bestemmer om motivet er godt for den enkelte. Jeg er vild med de landskabsbilleder, hvor der er for- mellem og baggrund, som giver er god dybde i billedet. Om billedet er i sol, regn, sne eller hvad ved jeg er ikke det afgørende. Det afgørende er helheden i billedet.
  Kære Claus, hvordan har du tænkt dig, at vi skal afgive stemmerne til den tid. Bliver billederne nummereret, så vi taler om det samme billede? Det er jo ikke nok, at skrive Grete fra Norge, Anna fra Sverige og Peter fra Danmark.

  Ha' nu en deejlig 4. søndag i advent.

  SvarSlet
 2. Kære Madam Bæk - jeg tager også stort set alle billeder i modlys. det tror jeg, at jeg vil lave et indlæg omkring.

  Mht. til selv konkurrencen vil alle billeder blive sat op på en rimelig overskuelig måde og nummereret. Så kan I i kommentarfeltet skrive, hvilket billede, I synes er bedst. Det billede, som får flest stemmer, vinder. Næstflest bliver nr. 2 etc.

  SvarSlet
 3. Hvor er Mettes billede af nisselandskabet dog sødt.
  Jeg plejer at sige, at jeg ikke må se TV om dagen for min fagforening - men når der er "Shanes Verden" har jeg en mormor-dispensation.
  Claus, jeg har engang været indehaver af en børnetøjsbutik, så jeg ville gerne have overværet dine indkøb i går, hvis du da kom afsted.
  Kærlig hilsen Inga

  SvarSlet
 4. Kære Alle. Smukke billeder og der kommer bare flere og flere... Det ene smukkere end det andet, så det bliver sørme svært at vælge.
  Tak, Claus for din idé og også en tak for dine inspirerende madbilleder. Vi fik æbleflæsk i forgårs og kartoffelpizza i går!

  SvarSlet
 5. Det var dog det herligste nisselandskab Mette der har kreeret.

  JowDeet ._.

  SvarSlet