Nye billeder

Jeg er rigtig glad fordi, I er så mange der sender billeder ind til min lille vinterbilledkonkurrence. En lille bøn: Det ville da være hyggeligt, hvis lidt flere af jer kommenterede jeres medbloggeres billeder.

 

 

 

Inger skriver:

Tyst morgenstund i norsk vinterlandskab efter snefald. Billedet er flere år gammelt, men det er stadig et af mine yndlingsbilleder. Turen op med skiliften, hvorfra jeg tog billedet, var vanvittig smuk - og turen ned ad den uberørte pist med nyfalden pulversne var helt ubeskrivelig.  

Venlig hilsen

Inger

 

 

DSC_0020

 

Stein skriver:

Hvem sier at vinteren ikke kan være vakker? Tidlig morgenstund i vårt lille sommartorp. Bildet er tatt fra stuevinduet og selv om både planter og trær nå sover opplever jeg eiendommen og den omkringliggende naturen nesten like frodig som på sommeren!

Stor klem
Stein

 

 

Vinter 2010 lampe med istapper 003

 

Eva skriver:

Jeg kunne ikke stå for fristelsen til at fotografere vores udendørslampe fuld af istapper.

m.v.h.
Eva

 

Claus skriver:

Send endelig flere billeder.

18 kommentarer:

 1. Vi kan altså ikke komme udenom at vinteren kan være utrolig smuk, måske det slet ikke er så ringe endda at den kom lidt bag på mange af os i år. Is, sne og blå himmel, det bliver bare ikke meget smukkere og jeg sidder her og bliver lidt glad.
  masser af snehilsner fra fru friis

  SvarSlet
 2. @ Inger - fortryllende motiv. @Stein - helt og aldeles fantastiske farver!!!

  SvarSlet
 3. Din bøn er hørt - for heia Norge (og Sverige); der er så vakkert at man helt mister pusten!

  Og så kom der et billede af en lampe; jeg har noget med gadelamper/udendørslamper af den krinkelkrogede slags og hvor skøn ser den ikke lige ud med istapper på" :-)

  Den bedste foto-dag indtil videre (udtalte hun selvsikkert på samtlige læseres vegne ;-)

  SvarSlet
 4. Kære jer - tak fordi, I tog min udfordring op. Lad os håbe, at mange vil følge efter.

  SvarSlet
 5. Heisan!

  Flotte vinterbilder, og en fantastisk blogg du har.. klem fra meg

  SvarSlet
 6. Ingers vinter wonderland er som taget ud af et eventyr. Sikken flot oplevelse det må have været.
  Jeg sætter virkeligt pris på ny uberørt sne. Og kan man fange det på kamera som det er lykkedes her - er man da en heldig kartoffel. ;)

  SvarSlet
 7. Kære Claus og medfotografer.

  Puha, julemåneden er meget travl og der er så lidt tid at tage af :o/ Det betyder nu ikke at bloggen ikke lige bliver tjekket hver dag og jeres billeder beundret. Jeg så godt det fra Albinus frø da jeg fik mail fra hende og Steins billede er da nærmest guddommeligt. Sikke en udsigt. Men tiden....suk...den tillader bare ikke at jeg sidder og falder i svime over alle billederne og dernæst også skal kommentere på dem. Men tro mig, vi er sikkert mange som kigger på dem.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 8. Sikke istapper, helt fantastisk ...

  SvarSlet
 9. Bliver bare nødt til at kommentere på Steins helt vidunderlige billede!
  Tager helt pusten fra en...
  Tilslutter mig helt Flora Danica mht. til tiden op til jul- meeeen bloggen blir' nu checkket alligevel - dog ikke altid kommenteret.
  Er desværre ikke en så god fotograf. Er bedst til det med auto, Claus. De er gode nok til mig - men dem vil jeg nu alligevel ikke vise frem i en større forsamling som her.

  SvarSlet
 10. flote natur billeder.
  www.enghoj-have.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Smukke billeder man kan kigge på længe og alting bliver lidt lysere, nu hvor sneen ligger i et tykt lag. Den smukke rimfrost i dag, får selv det mindste blad til at se fantastisk ud.
  Jeg syntes at billederne taget " i den blå time" er fantastiske - de ser helt uvirkelige ud.

  Varme julehilsner
  Helle

  SvarSlet
 12. Flot foto fra Stein, som jeg også følger på blogspot. Meget smuk komposition med violet og gul som bærende elementer . . . hvem siger vinteren er mørk og farveløs :-)

  SvarSlet
 13. Jeg mener at have sendt billeder til dig?? Mon de er modtaget?? Eller har jeg gjort det forkert??
  Jeg syntes vinteren er fantastisk at fotografere...Lyset, sneen og luften forandre sig hele tiden og giver nye fantastiske motiver!!
  Stein´s billede er forrygende, men er der ikke også et eller andet helt specielt over en svensk sø?? Jeg håber at jeg når til Sverige i vinter og får taget et par skønne billeder, måske af en elg??
  Kan I have en dejlig dag
  Trine

  SvarSlet
 14. 3 smukke billeder ... Jeg kan især godt lide det i midten, som Stein har taget. Fantastisk smuk blå himmel.
  Kh Lone.

  SvarSlet
 15. Kære Trine - jo, jeg har fået fra dig. Jeg bringer i den rækkefølge, de løber ind. Alle, der sender ind senest d. 23., får deres billeder vist.

  SvarSlet
 16. Ja Stein! Vinteren kan være vakker, som du har indfanget så smukt, og Norge er et utroligt vakkert land, hvad enten fjeldene ligger grønne om sommeren, eller landet står grafisk klædt i hvidt og sort om vinteren - og
  Kære Inger! Utrolig smuk grafik, du har fanget, og stemning også. Der er intet så betagende som jomfruelig sne og stor stilhed i bjergene. Det skulle da være bølgernes klukken, når man ligger stille i en båd ude på havet - eller vindens susen i marehalmen på stranden. Men det er jo en anden snak.
  Jeg håber, at I allesammen nyder vinteren derude både i by og på land - og
  Happy Armchair Gardenning,
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 17. Hej Claus
  Det er helt OK, jeg blev bare pludselig i tvivl om, om jeg havde sendt til den rigtige mailadresse!!
  Hilsen
  Trine

  SvarSlet
 18. Alle de forskellige billeder er så flotte. Det bliver vist svært at vælge:)

  SvarSlet