Nye billeder

Så er der nye billeder, og jeg lover, at der kommer flere senere I dag. jeg iler videre – skal have gæster til frokost.

 

clip_image001

 

Elin skriver:

Sender deg en hilsen fra Gamlebyen i Fredrikstad. Billedet er tatt torsdag 09.12 omkring kl 1530 og vi har 14 kalde grader her.  Jeg går her på min vei til jobb. Det river i kinnene om dagen, men jeg syns det er veldig pent her nå! Isen i vollgravene har frosset og kastansjene står dekket av rim. Frostrøyken stiger opp fra elven og isflakene flyter nedover Glomma.

Takk for din fine side hvor blomster fra veikanten og "kongelige" middager blir like vakkert presentert. Inspirerende! Beundringsverdig arbeidsglede og hyppige innlegg også!

Hilsen Elin

 

 

DSCN1027

 

Annette skriver:

Vedhæftet et billede af vores have iklædt vinterdragt. Billedeter måske at tvivlsom kvalitet, men jeg er nødt til at have en lodseddel til konkurrencen! Havestuen fik vi sat op i august og vi og ungerne glæder os til juletræet derude om ganske kort tid. Den norske skovkat i billede 1 hedder Findus.
Jeg har ikke kommenteret din blogg i længere tid p.g.a. sygdom, men nu er jeg så frisk igen, at det ikke længere gør for ondt at se på havebilleder og samtidig ikke at kunne gå i haven. Jeg har fået "Mit Haveliv" i komme-hjem-fra-sygehus gave og det er ligesom at spise fyldte chokolader. Uhm, man må se at strække lækkerierne over så lang tid som muligt! Det er en smuk og dejlig bog, tak for det! Jeg er jo rosenelsker, så især dine billeder og kapitler om Austinroserne nyder jeg.
Det har været fantastisk at følge din blogg fra foråret, ja hvis det ikke havde været så dyrt i planteindkøb, ville jeg nok have sagt berigende!!
Rigtig glædelig jul til dig og dine.
Med venlig hilsen
Annette

 

 

2009-02-14 Kolonihave - Vinterblomster, sne og fugle (56)

 

Cendie skriver:

En lille bly og blå af frostclip_image001 anemone titter frem i min kolonihave i Præstø. Billedet er desværre kun taget med min mobil, da jeg ikke regnede med at se sådan en clip_image002skønhedclip_image002[1] i den dybe sne.clip_image003

Mange Julehilsner

Cendie

7 kommentarer:

 1. Just love these snow pictures .... please post many more! Season's greetings to you. Charlotte

  SvarSlet
 2. Det bliver da propumuligt at vælge en suveræn vinder af fotokonkurrencen.

  Er da temmelig glad for, at jeg ikke skal være den "dømmende magt" i dette vinterunivers af skønne fotos.
  Et digitalkamera er en gevinst for de fleste.

  Havde en lignende fotokonkurrence været udskrevet for 15-20 år siden, tror jeg ikke, så mange glade amatører havde turdet tilmelde sig.
  Men dengang var der vel heller ingen, som vidste hvad en blog var - endsige en e-mail.

  Tænk som udviklingen spæner afsted - og vi spæner med!!

  Udenfor mit vindue hænger den smukkeste blege sol i rimtågen, og alt glitrer og glimter.

  Hvor får vi altså travlt med alle vores planer, Tante Grøn!!
  Vi skal til sydens sol, vi skal tale latin, vi skal ryge Havanna'er og drikke whisky - og vi skal også tale med dine indfødte blomster til sommer.

  Jamen - hvornår skal vi dog nå alt det??
  Kunne vi ikke bede Claus om at trylle flere timer pr. døgn frem, så vi ikke blev så fortravlede!!??

  Masser af vinterblege solhilsner

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige billeder!
  Jeg får helt 'hjemve' efter Norge, Elin, når jeg ser dit 'vakre' frostbillede, selv om vi jo følger godt med i Danmark i år. Engang var jeg i Oslo i december måned, hvor det frøs lige så meget, som du beskriver, og det var en helt eventyrlig oplevelse sammen med min søster og med udgangspunkt oven for byen at spadsere ned langs elven med frosne vandfald undervejs!
  Og Annette, til lykke med din smukke, nye vinterhave. En så fin kulisse at fejre jul i!
  Og så er der rosinen i pølseenden!
  Hvis jeg var lidt bedre til at manøvrere på computeren, Cendie, ville jeg spørge, om jeg måtte 'stjæle' denne lille darling til mit skrivebord!
  Glædelig advent week-end Allesammen derude!
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Jeg falder ofte for de billeder med dyr på, nå ja... og så dem med rimfrost og tåge, nååee... og så lige dem med masser af sne og sol og is og.... men den lille blå anemone som ukueligt titter frem, er da aldeles bedårende og minder os om at der trods alt venter frodige tider og om ganske få dage vender det hele, og vi går atter lyse tider imøde.
  forhåbningsfulde hilsner fra fru friis

  SvarSlet
 5. Jeg vil godt lige foreslå Claus - hvis han alligevel skal ind og trylle om på antal timer i døgnet for Karen, at han bare tryller det om til flextid. Så kunne vil nøjes med 20 timer i døgnet om vinteren. Det ville give et overskud på 4 timer ekstra pr. døgn om sommeren. Ville det ikke bare være smart?
  Hilsen Inga

  SvarSlet
 6. Elin har en fantastiskt vacker väg till sitt jobb. Så vackra färger i bilden. Anettes havestue var fin den. Men den lille blå anemonen rör mitt hjärta, tänk att stå där så ensam och kall i snön, huu ! Önskar en trevlig sista adventhelg
  Lisa/Lisas trädgård

  SvarSlet
 7. Hej Eln, Anette og Cendie

  Sikken stemningsfulde billeder. Smukke træer i sort silhuet. Og den blå anemone ramte mig lige i hjertekulen. Den fine havestue ser også ud til at have "tjent sine point hjem" allerede. :) Jeps...Det er smukt derude. Tak for de flotte fotos, som jeg nyder at klikke ind på hver dag. Og selv om man ikke er prof, kan man jo alligevel godt finde nogle pragtfulde motiver, som I tre tøser jo til fulde har vist idag.

  God weekend fra
  Eva i Greve

  SvarSlet