Nye vinterbilleder

Så er der nye vinterbilleder. Send endelig flere. Sidste frist for deltagelse er på torsdag.

 

 

034

 

Lone skriver:

Dette er mit bidrag til den spændende juleleg :-)
Mit foto er taget d. 3 dec. hvor konkurrencen blev skudt i gang.
Jeg var sløj og orkede ikke at gå ud, trods det meget smukke vejr,
så dette billede er taget ud af vores hoveddør.
Lyset var helt fantastisk og jeg synes det er så flot med et lille kig til
den klare blå himmel og en tung sne-sky der nærmer sig.
Ha' en fantastisk weekend.
Kh Lone
http://krea-krampen.blogspot.com/

 

 

013

 

 

Merete skriver:

Dette billedet er taget fra min veranda, mens jeg stod og nød en kop varm te. Det var bare så smuk en formiddag den 17/12 2010
--
Merete Nielsen

    

hdr4

 

Anne Marie skriver:

Hermed vort bidrag til din fine konkurrence på bloggen -  Titel: 'Silent Night' - Hvor vore tanker går til dem, der har det svært.

Jeg fik øje på motivet i fuldmånen's lys og sønnen Poul Pedersen lavede billedet af 6 eksponeringer på tid, så der er ikke tilsat lys, kun lyskæden til venstre i troldhaslen,gårdspladslyset til højre og månen.

Anne Marie

 

 

winterland Large Web view

 

Tyra skriver:

Hoppas att allt är bra med dig. Jag har suttit och njutit av alla dina fina vinterbidrag och jag tänkte skicka dig ett ifrån min trädgård. Det är en vecka kvar till jul och här är det fullt upp.

Mycket som skall fejas och grejas innan man kan njuta av julen.

- Jag älskar min trädgård även under vintern. Det är så underbart att se hur den vilar och samlar kraft inför nästa säsong. Man ser trädgårdens strukturer så fint under vintern med häckar, planteringar,

Jag önskar dig en lugn och skön jul!

Stor kram/ Tyra

 

 

Erik-B-Thomsen-1

 

Erik skriver:

1000 tak for utrolig mange gode oplevelser, både her på din hjemmeside og i de mange tv udsendelser.

Jeg sender her mit bidrag til din konkurrence. Billedet er taget i vores egen have, en af de mange dage vi har haft med sne. Fotografisk

har det allerede været en fantastisk vinter. Dejligt med så meget sne i så mange dage.

Med venlig hilsen

Erik

 

 

Älskade trädkojan

 

 

Hillevi skriver:

Hej! På bilden ser ni vår trädkoja som jag och barnen byggde i stora äppleträdet, för 15 år sedan. Man ser kojan direkt när man kommer in i vår trädgård, och jag älskar hur den liksom sätter en sprallig vänlighets stämpel på hela upplevelsen... Numera är det inga barn som leker där utan jag har det som arbetsrum;-)
Hjärtliga vinterhälsn. från Hillevissan med bloggen
http://www.stocksundgarden.blogspot.com/

Vänligen,

Hillevi

 

IMG_1459

 

Vibe skriver:

I min hverdag er der mange ting der får mig til at smile, store som små.

Det være sig min datter der siger" Mor du styrer for vildt" eller uret i køkkenet jeg måtte eje selvom det nok kostede lidt rigeligt.

Klatrehortensiaen får mig til at smile når jeg opdager det er blevet højere end mig. Knopperne på roserne når de er lige ved at være der.

På samme måde har jeg det når jeg kommer hjem igennem havelågen og ser det lille grantræ på trappen. Det har fået et par paradisæbler på grenene i anledning af julen og lanternerne tændes når der skal hygges.

Sneen gør det sidste og smilet er på vej.

Glædelig jul fra Vibe

4 kommentarer:

 1. Mange dejlige fotos.. uuuh, det bliver spændende! Håber selvfølgelig på selv at vinde med mit bidrag, men konkurrencen er benhård med alle de fine billeder.

  God Jul! Hilsener fra Anette

  SvarSlet
 2. Hei Claus

  Takk for at du gjorde meg oppmerksom på problemet med min blogg, jeg var ikke klar over at det stod en punktum med strek under. Det er nok en feil som har sneket seg inn da jeg byttet header. Nå er feilen rettet opp, tusen takk igjen.

  God Jul

  Hilsen Lisemoren

  SvarSlet
 3. Det var da ingen grenser for hvor mange fantastiske bilder du presenterer. Alle dine inspirerende innlegg er da også grunnen til at jeg har lagt deg på min bloggroll. Besøk meg gjerne, jeg skriver utelukkende min "hageplanlegger" utdanning og småbruket vi bor på.Helt på jordet

  SvarSlet
 4. Anne Maries bild var helt fantastisk, det var nog den vackraste hittills !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvarSlet