Sidste dag

Ja, så er det altså sidste dag, I kan sende billeder ind til vinterfotokonkurrencen. Der er deadline kl. 18.00.

 

De sidste billeder, der bliver publiceret senere I dag, har jeg modtaget I går eller I dag. Der har været meget at holde styr på, så jeg kan have overset nogle billeder. Skynd jer at sende mig en mail, hvis I har sendt endnu ikke publicerede bileder til mig senest tirsdag.

 

 

Alonso

 

Jette skriver:

Her er mit bidrag til  fotokonkurrencen. Billedet er af vores dværgschnauzer Alonso på 3½ år, på tur i hundeskoven Skødstrup. Han elsker sneen, selvom man nemt drukner i de store snedybder, når man ikke er så høj.

Tusind tak for  en god blog med meget inspiration for os, som er vilde med haven.

Venlig hilsen

Jette

 

 

Billede0287

 

 

Anne skriver:

Dette gamle træ går jeg ofte forbi, når jeg går ture med mine hunde hele året rundt.

Det er fantastisk at følge det gamle træ på alle årstider og det er lige så smukt om sommeren med den grønne krone mod den blå himmel og den grønne græsplæne som det er i dag den 17.

december hvor solen er i sit lune hjørne trods den bidende kulde.

God jul til dig Claus og alle I andre.

Knus Anne B.

 

 

RIMG1993

 

Tage skriver:

Her er mit billede til vinterfotokonkurrencen. Billedet er taget ved den bæk, som løber ved vores skov her i nærheden.

Hilsen Tage

 

 

DSC04078.nystorlek

 

Mona skriver:

Blev tipsad av min dotter Anna http://mylovelythings.blogspot.com/ om din hemsida.

Bifogar en bild som jag tagit i min slänt, trodde att det var slut med motiven nu när blommorna gått till vila. Men här finns mycket vackert se.

Mona

 

 

DSC_1037_red_stor

 

Jule skriver:

Jeg sender dig hermed et billede til konkurencen. (Hvilket jeg synes er et godt initativ) Billedet er taget her til aften af mit drivhus. For at holde det frostfrit har jeg forsøgt mig med en masse sterinlys, da vi ikke nåede at få instaleret varme inden det blev frost. Mit drivhus er lavet således at man går ned i det, så det inden i er ca 3 meter fra gulv til loft.

Et helt fantastisk drivhus, synes jeg :-) Til foråret/sommer håber jeg at vi kan få bygget en lille pejs der inde, det kunne være så hyggeligt.

Du skal vide at jeg, blandt mange andre er inde hverdag for at følge din blog. Jeg komenterer ikke så tit, da jeg ofte synes ord er overflødige, når man ser alle dine dejlige billeder. Du er til stor inspiration for mange haveelsker.

Til sidst vil jeg ønske Dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul samt et fantastisk nytår.

Mange julehilsner

Julie

 

 

december 2010 001

 

Sussi skriver:

Sikke en masse smukke vinterbilleder. Mit bidrag skal være kærlighed i en kold tid.
Jeg elsker Pontus Kjerrmans fabeldyr, her et par menneskelige heste i en kærlig omfavnelse midt i juletræshandlen på Frederiksberg.
Glædelig Jul fra Sussi/Sussinghurst

 

 

019borestranden1

 

Mio skriver:
Takk for koselig hilsen.
Bildene er fra Borestranden, Jæren.
Vi var på en herlig, men kald strandtur søndag 12. desember 2010.
Ønsker deg en gledelig jul.
Mvh
Mio

 

RIMG2007

 

Ungersvenden skriver:

Her er mit bidrag.

På alle årstider er det skønt at bo tæt på skoven, også om vinteren. Se bare billedet.

God jul.

- Ungersvenden

 

 

DSC_0011

 

 

Ingeborg skriver:

Jeg vil da også rigtig gerne bidrage med et vinterbillede til samlingen.

Om vinteren kan jeg godt lide at lede efter farverne og få dem med på billederne. Her en tørresnor i tøvejr mod den klare blå himmel.

Mange hilsner

Ingeborg

 

 

IMG_0707

 

 

Esben skriver:

Det har været rigtig spændende at følge med i præsentationen af de mange forskellige billeder!

Man får lyst til at bidrage.

Her: Fuglefodring i vores have i Løgstør.

        Venlig hilsen,

        Esben Ovesen.

 

vinter levende lys 014

 

Madam Bæk skriver

Jeg lod familien vælge billedet af lanternerne, zinkkanden med taks, laurbærkirsebær og vipper fra elefantgræsser. I skålen er der foder til de jordspisende fugle som blandt andet solsortene, som vi har rigtig mange af. Billedet er taget en sen aften uden flash, da jeg mener, at man får bedre billeder ved at bruge tids prioriteringen på kameraet. For os hører der helt klart lys med til vinterens  have oplevelser særlig her ved juletid. Det er  grunden til valget kom på netop det billede. Arrangementet her står udenfor vores nye panoramavinduer på den gamle syd terrasse.  Desuden har vi sat en del foderautomater op til småfuglene, som vi ligeledes kan se inde fra havestuen. Kan man så forlange mere i denne søde juletid? Ja, jeg spørger bare…

De bedste julehilsner

Madam Bæk og fam.

http://www.skatbaek.blogspot.com/

 

 

vinterbilleder 078

 

 

Lise Lotte skriver:

Jeg er ny på din BLOG, men hvor er den dog spændende. Nu fik jeg så lyst til at deltage med et
lille billede.
Vi har fået rigtig meget sne på Falster. Dette er taget på en kold og snefyldt dag ved Guldborgsund.
Her er en fantastik flot natur hernede og den bliver bestemt ikke mindre flot, når den er klædt i vinterfarver.
Især alle de mange flotte træer, som står helt tæt på vandet.
Mange julehilsner og God Jul
Lise Lotte

 

Div. dec. 2010 118

 

Margit skriver:

Fasan på vores tag.

Margith

 

 

DSC01779

 

Margit skriver:
Hermed mit bidrag til konkurrencen - Kalø Slotsruin i vintersol.
Billedet er taget 4.dec. 2010
Mange hilsner fra Margit

 

 

Mosekonen brygger i sneen 002

 

Lene skriver:

Ih, hvor er der sendt mange, skønne fotos til dig. Nogle motiver er så smukke, at man næsten mister pusten.
I dag, den 21. december 2010, er det dagen før solhverv, og det motiv, der bød sig i dag, var også et af dem, der kunne få en til at miste pusten - især, hvis man havde haft et bedre kamera. Magien gik lidt tabt.
Få minutter efter, billedet var taget, forsøgte en stor flok gæs i fornem v-formation sig med en landing i mosekonens bryg - åbenbart i den tro, at der var vand under disen – for de steg under megen trutten til vejrs igen få meter over marken. Naturligvis nåede jeg ikke ind efter kameraet igen..
Billedet er taget fra altanen på nordsiden af huset.

I anledning af vintersolhverv kan billedet jo passende kaldes: Velkommen til lyset! 
Glædelig jul til alle!
Mvh. Lene

6 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Håber i får en dejlig jul i det flotte hus med den smukkeste have.
  Det må være en drøm at holde jul i så flotte omgivelser.

  Har bemærket at Lenes (den første Lene) billede i dag også blev vist den 22.
  Hannes billede fra den 21. blev også vist den 20.
  Mange flotte billeder og sikke en opgave du har sat din webmaster til, med hensyn til at få lavet en afstemning....

  Rigtig god Jul !

  SvarSlet
 2. Hov, det er mig der er Sarah :-)
  Det må være drillenissen der har været på spil...

  Mange hilsner
  Jesper fra www.9haven.dk

  SvarSlet
 3. Kære Sara - hvor er det altså rart med kvikke læsere. Dette er nu rettet. Hvis nogle af jer opdager noget lignende, må I endelig sig til.

  Kære Jesper - du må lige forklare dig!

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Der var en der hedder Sarah der havede brugt min computer og ikke logget ud. Så kom til at skrive den første kommentar under forkert navn...Så det er altså mig der er den kvikke....eller knapt så kvikke, da jeg ikke kan finde ud af at skrive en kommentar under mit eget navn.
  Håber jeg har lidt mere styr på navne i morgen aften :-)

  SvarSlet
 5. Hej Julie,
  Hvor ser dit drivhus smukt ud. Kunne godt tænke mig at se flere billeder af det engang. Har du en blog?
  Hilsen
  Lene M

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt like din tørresnor Ingrid, fine farger og kontraster. God jul!

  SvarSlet