Spred juleglæde

Jeg har modtaget nedenstående fra Trine og Marina, der samler ind til Mødrehjælpen; en organisation, der altid har haft min store sympati. Det indsamlede beløb hjælper til, at trængende familier kan få en lidt bedre jul.

 

Indsamlingen er en lodtrækning om gaver, der er doneret fra forskellige sider. Jeg vil selvfølgelig også gerne støtte den gode sag, så jeg har givet nogle af mine bøger. 

 

 

 

Trine og Marina skriver:

 

Hjerternes fest

Blogland emmer af magi og kærlighed. Når vi slår os sammen, kan vi udrette store ting - og i dag har du mulighed for at være en del af denne hjerternes fest.

Hvert eneste bidrag til Mødrehjælpen er et håb om at endnu en familie får råd til at fejre en værdig og kærlig hjerte-jul.

Den lykke og overflod vi mærker i vores hjerter og i vores fællesskab, er for stor til, at vi kan bære den alene. Vi deler, fordi vi kan - og fordi verden er et smukkere sted at være, når det er kærlighed og gavmildhed, der får plads.

Tusinde tak for dit bidrag, og for den lille bid af dit hjerte, du også sender med.

 

Kærlig hilsen Trine & Marina, Hjerternes fest

4 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Jeg har kopieret både billede og ord på din blog i dag, så kommer det gode budskab ud til mange flere OG din bog er kommet på deres gaveliste.
  Jeg nøjes dog med et pengetilskud til dem.
  Godt initiativ.
  kh lone.g
  loneshaveliv.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Kære Claus. Mange, mange tak for din omtale og for de skønne gaver til hjerternes fest. Vi har fået utroligt mange fine gaver både fra virksomheder og fra bloggere og det er så dejligt at så mange vil hjælpe med at skabe en bedre jul for de børn der har behov for hjælp. Nu håber vi bare at de mange skønne gaver der kan vindes vil få rigtigt mange til at donerer penge så mødrehjælpen kan hjælpe endnu flere. Hvis man vil donere er det vigtigt at man gør det på den særlige side som mødrehjælpen har lavet til os. Link til siden og konkurrence betingelser kan findes på hjerternes fest.

  SvarSlet
 3. Kære Lone - tak for din hjælp. Håber, at andre gøær som dig. Der er mange, som trænger her i julen.

  SvarSlet
 4. Tusinde tak for din smukke gave og dine smukke ord, Claus - og for at du vil hjælpe os med at fortælle helt ud i alle kroge af blogland, at vi i fællesskab kan hjælpes ad med at gøre julen magisk for dem som har mindre end os.
  Tak for dine gaver og dine ord. Og for dig! :-)

  Glædelig 3. søndag i advent
  Kh Trine

  SvarSlet