Ups!

Nogle gange går det lidt hurtigt, og I forrige indlæg glemte jeg at få Eivinds fine tekst med. Det undskylder jeg meget. Den er nu sat ind.

 

Jeg har nu publiceret de billeder, jeg har modtaget ind til og med d. 10. december. Hvis nogle af jer har sendt et billede ind før den dato, og det endnu ikke er vist, må I lige sende mig en mail. Så kigger jeg på det.

 

Torsdag d. 23. december er som nævnt flere gange før sidste frist. Alle billeder, der bliver sendt ind senest denne dato, bliver bragt. Og så skal I til at stemme.

2 kommentarer:

  1. Uha da da...skal vi nu til at stemme!! ;o) - og her gik jeg og troede at ansvaret helt og aldeles lå på dine skuldre!! Men pyt, jeg kan godt forstå du vil ha' lidt juleassistance til den opgave, vi venter spændt!!
    kh fru friis

    SvarSlet
  2. Kære Jette - nej da, når det gælder valg af billeder vil jeg forholde mig helt neutral. Og det passer mig godt, for det bliver da svært at vælge.

    SvarSlet