Anmeld "Bonderoser og pæoner"


Bonderoser og pæoner Hvis du kender bogen "Bonderoser og pæoner" og har lyst til at skrive din mening, så skriv din anmeldelse under "kommentarer"  nedenfor.
Se mere om bogen her

10 kommentarer:

 1. Ragnhild Løvvold23. maj 2011 kl. 21.04

  Fantastiske peoner! Boken er meget innbydende og delikat. Store fine bilder gir inspirasjon. Interressant lesing også med mange gode råd og velmenende hjelp. Tusen takk for en flott bok og en usedvanlig inspirerende blogg!

  Hilsen
  Ragnhild Løvvold
  Norge

  SvarSlet
 2. Flot bog og dejlige billeder som sædvanligt i dine bøger. Spændende at læse om de forskellige slags pæoner og bonderoser. Har selv kun 1 bonderose i haven, men den er også stor og flot. Man får lyst til at få fler i haven , når man ser/læser din bog.
  Hilsen
  Kirsten Frederiksen
  Tilst

  SvarSlet
 3. Tak for endnu en flot bog. Gode oplysninger og flotte billeder.
  Jeg syntes bare jeg manglede lidt flere eksperttips men du skriver jo selv at det er nyt for dig.
  Jeg glæder mig til din næste bog.
  Jeg venter på en bog om kolonihaver kan det ske?
  Venlig Hilsen
  Anne Katinka Krogsbæk

  SvarSlet
 4. Denne bog er en flot, beskrivende og meget inspirerende bog om pæoner og bonderoser. Jeg føler mig, efter at have læst bogen, langt bedre klædt på til at begynde at plante pæoner og bonderoser i min egen have, og jeg ser i høj grad frem til projektet.

  SvarSlet
 5. En regnvejrsdag i selskab med "Bonderoser og Pæoner" så skinner solen igen i mit sind. Bogen er så lækker med lyse, smukke billeder og er,som Claus Dalbys øvrige bøger, skrevet i et smukt, flydende sprog med rigtig gode anvisninger til plantning og omtale af forskellige typer. Læst på denne kolde årstid bringer den sommeren nærmere. Kan på det varmeste anbefales.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 6. Fantastisk bog med mange smukke billeder. Når Man bare sidder og bladre i bogen, bliver jeg i dejet humør og får lyst til at gå i haven
  Anne Birgitte Hermansen

  SvarSlet
 7. Fantastisk bog med mange smukke billeder. Når jeg sidder og bladrer i bogen, bliver jeg i havehumør og får lyst til at gå i haven og nusse. Jeg har arvet nogle fantastiske pæoner og bonderoser, som er meget gamle. Jeg bliver i bogen inspireret til at anskaffe mig mange flere og lave et kæmpende blot med disse blomster. I bogen får jeg viden om pasning og et indblik i de mange forskellige ruter og farver, der findes. Bogen er meget anbefalelsesværdig både som en hyggelig og som en inspirerede og videndelende oplevelse. Tak for det Anne Birgitte

  SvarSlet
 8. Fantastisk bog med mange smukke billeder. Når jeg sidder og bladrer i bogen, bliver jeg i havehumør og får lyst til at gå i haven og nusse. Jeg har arvet nogle fantastiske pæoner og bonderoser, som er meget gamle. Jeg bliver i bogen inspireret til at anskaffe mig mange flere og lave et kæmpende blot med disse blomster. I bogen får jeg viden om pasning og et indblik i de mange forskellige ruter og farver, der findes. Bogen er meget anbefalelsesværdig både som en hyggelig og som en inspirerede og videndelende oplevelse. Tak for det Anne Birgitte

  SvarSlet
 9. Fantastisk flot og illustreret bog. Man bliver vældig opmuntret år man tager bogen frem og bliver inspireret til at arbejde videre med de smukke pæoner og bunderoser. Syntes bogen giver super gode tips og informationer om de smukke blomster, som findes i et utal af farver variationer. Jeg vil hermed varmt anbefale denne bog og ville ikke være den foruden. Mvh Karin fra Silkeborg

  SvarSlet
 10. Jeg har lige læst Bonderose og Pæoner og siger dig tak for endnu en dejlig bog. Bogen giver en god indsigt i forskellighederne mellem Bonderoser og Pæoner og igen mellem Pæoner og Træpæoner. De mange flotte billeder er også lige til at gøre en glad, og det inspirerer straks til at gå på nettet for at se hvor man kan købe nogle af de flotte planter.
  Jeg har selv nogle stykker, både Pæoner og Bonderoser, og efter at have læst din bog, må jeg nok have gravet et par stykker af dem op, da de ikke blomstrer og, i bedste mening, formodentligt er sat for dybt, tak for rådet. Hvis nogle har planer om at sætte knolde af Bonderoser og Pæoner vil jeg stærkt anbefale at læse bogen inden, da den giver stor inspiration. Jeg ville nok selv have valgt lidt andre sorter hvis jeg selv havde læst bogen inden jeg satte knoldene, men der bliver jo nok plads til nogle stykker mere.
  Alt ialt en fantastisk flot bog som jeg kan anbefale alle at læse, hvis de er interesserede i Bonderoser og Pæoner.

  SvarSlet