Bag dette hus ...

... gemmer der sig en helt særlig have, der også på denne årstid er et bes’gværd.

 

_DSC6723

 

 

De af jer, der har ’Drømmehaver 1-2’, genkender måske huset. Faktisk var der en dag een af jer, der huskede denne helt særlige Skagenshave og spurgte, om jeg ikke kunne tage omkring og fotografere. Og det har jeg netop gjort.

8 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Ihh altså, genkendte huset med det samme. Det er hende med det guddommelige, svenske trædrivhus og den noget så charmerende have. Den kan man slet ikke glemme igen, når man først har set den. Suk, hvorfor bor jeg ikke i Skagen.....og ejer det drivhus.....Nå, i det mindste er jeg da lidt lysegrøn lige nu, sådan forårsfarvet, af misundelse.....Bare det var mig.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  Bedste hilsner

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Jo, jeg husker de dejlige fotos fra en skøn og anderledes have med flotte opstillinger både for og bag. Jeg kan ikke gå hen og rive bøgerne ned fra boghylden, for jeg sidder på et hotel ikke så langt fra din permanente residens. Var det ikke også noget med 2 sorte firkantede skure i stedet for et og en meget fin sans for detaljer?

  Var til et møde i Tilst som jeg har været flere gange før. I nærheden ligger der en Bilka. Jeg kan ikke huske, at jeg nogen sinde har været inde i en Bilka, men med dit nylige indlæg i tankerne kørte jeg derover, da jeg var færdig med dagens dont for at kigge på deres have afdeling. HOLD DA OP. Størrelsen af det pågældende varehus var af amerikanske dimensioner, så masser af plads til Dalby-inspirerede varer af forskellig art. Grundet årstiden var der ikke så meget at se på, men de kommer da ikke til at mangle plads på den lokation.

  Tak for hyggelige indlæg fra din frivillige eksil. Og ja. Håber du har charmet dig ind bag endnu et gult hus :-)

  SvarSlet
 3. Ih - hvor jeg glæder mig til at komme om i gårdhaven.
  k.h.

  SvarSlet
 4. Det er da også nogle fantastiske huse de har på Skagen!!
  Tak fordi vi må være med på en kigger. Det er da herligt også at se de »skagen'ske« huse om vinteren.
  Det er jo ikke kun på Skagen, at der er fine huse. Mange af de danske købsstæder har da nogle smukke gamle huse med tilsvarende fine haver. Varde, Ærøskøbing, Svendborg, Helsingør, Rønne listen er lang.

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til at se billederne af haven, dækket i sne :)

  SvarSlet
 6. Visst känner jag igen huset och trädgården från Drømmehaver! Lika vackert på vintern!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 7. Hej, jag tittade på ditt inlägg om vallmo och kom ihåg programmet med Anne där hon pratade om vallmon Pattys Plum, den har jag sökt sen dess men aldrig fått tag på.
  Din trädgård är underbar!
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlet
 8. Kære Mariana - 'Pattys Plum' kan i dag fås en del steder. Søg på nettet.

  SvarSlet