Den glade vandrer!

Nej, det er faktisk ikke mig! Jeg er ikke sådan een, der går lange tur. Men når vejret er, som det har været her Skagen i dag - med sol, en enkelt frostgrad og et lag puddersne - ville jeg da være et skarn, hvis jeg ikke tog den varme jakke på og begav mig ud i det fri. Så det gjorde jeg. Selvfølgelig.

 

 _DSC6738

 

Når det sjældent bliver til lange gåture, er det fordi, jeg helst ikke går ud uden at lave noget. Så hellere gå i haven! Men i dag havde jeg et ærinde: Finde emner til bloggen. Nogle små og andre større. Her er en af førstnævnte.

 

 _DSC6741

 

Jeg kom nemlig forbi et smukt gammelt hus med et træ på hver side af indgangen, og det jeg faldt for, var de to  formklippede ’fodposer’ omkring træerne. Det var uhyre smukt, synes jeg.

 

Der skal altså ikke meget til, for at jeg begejstres.

4 kommentarer:

 1. Härligt! Det är de små detaljerna som gör helheten. Kram

  SvarSlet
 2. Vi sætter da pris på, at du går tur bare for vores skyld:) Mon ikke det har været en dejlig tur..., det tror jeg da med det fine vejr.

  SvarSlet
 3. Fine detaljer.
  Hvis ejeren af haven læser med her, så modtag mine komplimenter :-)

  Bedste hilsner Lisbeth K.

  SvarSlet
 4. 'Fodposerne' er også i ultrastilligt selskab, smukt-smukt hus!

  SvarSlet