Der kom en pakke

Husker I følelsen af som barn at modtage en pakke med ens eget navn på, hvis man for eksempel var på lejrskole, feriekoloni eller lignende?

 

_DSC6483

 

Jeg gør, og den følelse blev i dag vakt til live, da der ankom en pakke med mit navn på her til Klitgården.

 

 

_DSC6485

 

Pakken var fra en kær veninde, der ofte forkæler mig. Som jeg siger til hende, er jeg glad for, at hun kun har ét barnebarn. For ellers ville jeg være bange for, at hun ikke havde tid til mig.

 

_DSC6495 _DSC6487

 

Jeg havde sagt til mig selv, at jeg skulle huske stearinlys, men så glemte jeg dem. Heldigvis var det en del af pakkens indhold. Tændstikker (de gode gamle) var der også. Hvor betænksomt.

 

_DSC6490 _DSC6491

 

Andeleverpaté og champagne manglede heller ikke. Jeg må finde en lejlighed til at nyde dem.

 

_DSC6489 _DSC6496

 

En hvid stofserviet, en sølvservietring (med mit navn indgraveret) og en lille sølvske var der også. Og for at undgå, at jeg skulle komme til at kede mig, fulgte der lige en lille pink nisse med vippehoved med.

 

Er det ikke rørende?

19 kommentarer:

 1. Kære Claus..

  Sikke en fest du og den lille nisse kan holde jer med levende lys, champange og andeleverpaté. Nu vil jeg så sige, og det tror jeg, at mange her på bloggen vil sige, at hvis der er nogen der fortjener den forkælelse, så er det da dig, sådan som du forkæler os havegale mennesker, både med bloggen og alle de skønne bøger du har skrevet.

  Nyd nu dit ophold i Skagen.

  SvarSlet
 2. Hej Claus :0)

  Jo, det er utrolig dejligt at andre tænker på én - og jeg kan følge din glæde, for den samme havde jeg, da jeg fandt din pakke :0)

  Jeg glæder mig meget til at se resultatet af dine kommende måneders skriverier :0)

  Stort knus og kram fra det sydfynske
  Lotte

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Hvor må det være dejligt at have mennesker omkring dig, som tænker i de baner. Altid bliver du mødt med et kort ved havelågen af engel, en hjemmebagt kransekage eller en spændende pakke. Jeg tænker det er fordi du giver så meget, at din omverden giver dig så meget igen. Jeg er personligt meget glad for din blog, for dagene med en have under snedække og et hårdt og stresset arbejde indeholder ikke særlig mange positive ting for tiden. Så er det godt at komme hjem, synke ned i billeder og tekster på din blog og snuse til de links du lægger ud som godbidder :O)) til os havetosser. Det er ligesom små hvide sten så man kan finde vej gennem den mærke skov, som vinterhalvåret er.

  Bare jeg sad i Skagen :o)og modtog spændende pakker.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 4. kære Claus
  se, det er jo lige præcis dét, jeg synes, er så interessant og godt ved din blog: så kommer der en pakke til dig - og fluks er billeder taget, lagt på bloggen med tilhørende kommentar! Altså, det bliver ikke bedre - ikke før, vi får milde vinde og blomster og græs at se igen, fra under sneen.
  Tak for det - og velbekomme, når du skal nyde foie gras'en og champagnen :D

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 5. Hvor er det sødt og rørende. Dejlig veninde.
  Spændende at se billeder fra Klitgården indefra.
  Rigtig god arbejdslyst

  SvarSlet
 6. Så fina saker...det är bar att duka upp.....
  Paketer är underbart man blir som barn igen..

  God fortsättning
  Kram Anna

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Ja, hvis den dame, der har sendt dig disse udsøgte ting kun har et barnebarn, så kan det jo ikke være Hendes Majestæt, som har tiltænkt dig "resterne" fra juleferien på Marselisborg. Men fornemt ser det i hvert fald ud.
  Noget helt andet er, at du har fortjent al den forkælelse, der kan findes på. For du forkæler jo os ud over alle grænser med din blog. Og tusind tak for det!
  Til Flora Danica: Jeg kunne godt unde dig en uge i Skagen. Du kunne blive Claus' pakke-op-pakker, og måske han får så meget champagne og foie gras tilsendt, at der kunne falde lidt af til dig!
  Kærlig hilsen fra Inga

  SvarSlet
 8. Hej Klaus,
  Det lyder bare så hyggeligt med pakken og dens fine indhold - sikke dog en skøn veninde - du har dig der ;o)
  Og ja - jeg er helt med på den særlig følelse af, at man var noget særligt og at nogen havde tænkt på en - da man var barn og modtog pakker eller breve og selv om din pakkes indhold denne gang var ganske overdådigt, er det slet ikke så meget, der skal til - før man sagtens kan få den følelse igen - bare at modtage et kort eller et brev i vore dage er også ganske særligt og dejligt.
  Mange hilsner Tina

  SvarSlet
 9. Det er altså ikke sådan at være på feriekoloni....Nyd det nu. Åh, hvem der lige kunne være der i Skagen i et par uger.


  Karen

  SvarSlet
 10. Hej Claus, jag är övertygad om att du är värd att skämmas bort! Jag kan förstå att du njuter av den underbara och stimulerande miljön, nu när du ska koncentrera dig på ditt skapande. Tack för att du tar dig tid, att dela med dig av dina underbara upplevelser vid Skagen.
  Lycka till med skriverierna!
  Randi

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Hvor hyggeligt med en ferie-pakke :)

  Men det skærer mig i hjertet at se de to dåser med fois gras. Jeg troede ikke at du - som dyreven - støttede op om den slags. Dyrenes beskyttelse har her en udemærket artikel om, hvordan fois gras produceres: http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hvad-g%C3%B8r-vi/landbrugsdyr/slagtefjerkr%C3%A6/g%C3%A6s

  Jeg er ikke ude på at ødelægge din ferie, men håber, du hygger dig rigtig meget i dit vinter-refugium :)

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet
 12. Hej Claus,
  Hvor er du heldig at have så sød og betænksom en veninde. Jeg bliver da helt inspireret af denne søde historie - måske skulle jeg huske at få gjort noget lignende engang i mellem til een i min egen omgangskreds og familie - det vil helt sikkert sprede overraskelse og glæde hvis en lille pakke dukker op i postkassen.
  God arbejdslyst i det Nordjydske.
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 13. Hej Claus

  Den form for betænksomhed og omsorg støder man ikke på så tit. Dejligt at vide at den findes :-)) Også dejligt at du får noget igen for alt det, du selv deler ud. De meget fine detaljer i indholdet siger en hel del om giveren. Du er ikke blot heldig, fordi du har modtaget så dejlig en pakke, men også fordi du kender dette menneske.

  PS: Jo, jeg husker godt spændingen og glæden ved pakker fra jeg var barn :-)

  SvarSlet
 14. Kære Claus,

  Sådanne overraskelser er skønne og lige til at komme i godt humør af:) Jeg vil tilslutte mig Berits kommentar og huske på at gøre noget lignende for en god ven. Jeg har ligesom dig noget, der skal skrives - desværre ikke helt så interessant, bare en eksamensopgave, som jeg helst bare vil have overstået. Men nu vil jeg forestille mig, at jeg befinder mig i skønne omgivelser på Klitgården, så kommer inspirationen måske til mig:)

  Mange hilsner fra Line.

  SvarSlet
 15. Claus, tror du ikke din generøse og betænksomme veninde kunne tænke sig at få et "Bonus-barnebarn" mere? Et hun RIGTIGT ku´ forkæle?? For så vil jeg hermed gerne melde mig som frivillig:o) Men du vil vel helst ikke dele hende med nogen, vel?:o)

  Tantelige tøvejrshilsner....

  SvarSlet
 16. Kjære Claus!!!
  Så heldig du er. Dette er deg vel unt.
  Kos deg masse.
  Klem fra oss her i Sandefjord, hvor det snør og snør og snør. Men det er da flott og deilig!!!!!

  SvarSlet
 17. FANTASTISK. Så bliver man da glad.

  SvarSlet
 18. Kære Iben Louise - nu har jeg jo hverken købt eller spist andeleverpateen.

  SvarSlet
 19. Kære Claus

  Nej, det er også rigtigt. Og jeg er sikker på, at den er købt med en kærlig tanke om, at du fortjente noget ekstra lækkert :)

  Det var også bare dyreværns-aktivisten i mig, der lige vågnede lidt der.

  Hav et fortsat fremragende refugie-ophold.

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet